Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bunada cevap verim yatıym
sıtma banyodan dolayı değil. o süt sıtması. sütün artık güldür güldür geldiğinde tutar. benide tutmuştu.

bu arada ameliyattan çıkıncahem kan kaybından hem ameliyathanenin soğuğundan baya bi yarım saat falan titrceksiniz çeneleriniz birbirine vurucak ama üşümiceksiniz korkmayın...

Daha yeni sayılır ama özlemim az göbekte normaldir bir yıla yakın zamanda eski haline döner sanırım.
O fısfıs işi iyimiş inşlalah her hastanede uygulama aynıdır sargı bezi rahatsız edici olur yapışkanlı ya

öptüm ikinizide.... bebişlerime iyi bakın[/QUOTE]

demi o hastanenin kokusunu atarm en azından bebşi sileriz cnm ya yok ben de yıkamıcam düşsn once göbegi ...
beş gunde düştü arkdaslarmn ...

İyi gecelr özlemim sayende çok şey öğrendikk sağolasın

hmm tmm o zamann biz de gelcne greriz battnyelern altına bebşi uyutp
demi soguk olur ameliyathane saol ozlemim hazrladm valla iice kendimi doguma

demi o hastanenin kokusunu atarm en azından bebşi sileriz cnm ya yok ben de yıkamıcam düşsn once göbegi ...
beş gunde düştü arkdaslarmn ...

Evet duruma göre kendini iyi hissedersen bir duş alırsın ılık suyla.Zaten ilk iki gece hastanede geçecek eve geldiğinde üçüncü gece oluyor herkesin dediğine göre ilk iki gün zor oluyormuş üçüncü gece rahatlıkla ayakta durup duşunu alırsın gibi geliyor bana.
Bebişlerin göbeğide 5 ila 10 gün arası düşüyormuş.10 günde bile düşse ne olacak sileriz sıksık bişey olmaz.

Son düzenleme:
meganmm ben de uzanaym artık uykm yok ama bnm bebşn başı tam kasklarmda agır gelıo artık biraz uzanaym da hem srtım rahatlasn opyrmm fıstıgmm sen de uzan biraz ii geceler kusumm bnm

hmm tmm o zamann biz de gelcne greriz battnyelern altına bebşi uyutp
demi soguk olur ameliyathane saol ozlemim hazrladm valla iice kendimi doguma

Duygum son 5 gün Allahın izniyle beş gün sonra ece yanında.Ama ben tek kalıcam geceleri kiminle sohbet edicem.İnşallah bende bir hafta farkla gelirim arkandan

meganmm ben de uzanaym artık uykm yok ama bnm bebşn başı tam kasklarmda agır gelıo artık biraz uzanaym da hem srtım rahatlasn opyrmm fıstıgmm sen de uzan biraz ii geceler kusumm bnm

Tamam duygum bende uzanır tv izlerim sonra uykum gelir izlerken yatarım.
iyi gecelr Allah a emnet olun öptüm senide eceyide.

Duygum son 5 gün Allahın izniyle beş gün sonra ece yanında.Ama ben tek kalıcam geceleri kiminle sohbet edicem.İnşallah bende bir hafta farkla gelirim arkandan

yaa ben de ozlucem valla bu sohbetleri olsn ama kuzum be sen de pek durmucan bnm arkamdan gör bak bi hafta su gibi gelcek gececek dokz ay nasıl gecti yaa hala anlamş deglm çok cabuk gecti ama demi

Tamam duygum bende uzanır tv izlerim sonra uykum gelir izlerken yatarım.
iyi gecelr Allah a emnet olun öptüm senide eceyide.

ii gecelerr cnmm meganmm biz de sizi

yaa ben de ozlucem valla bu sohbetleri olsn ama kuzum be sen de pek durmucan bnm arkamdan gör bak bi hafta su gibi gelcek gececek dokz ay nasıl gecti yaa hala anlamş deglm çok cabuk gecti ama demi

bende özliycem ama yeni sohbetlerimiz olucak bu bebiş neden ağlıyor yada gazımız var çok uykusuzum gibi
Çok şükür duygum az kaldı Allahın izniyle sağlıcakla alalım kızlarımızı kucağımıza.
Allah herkese nasip etsin inşallah

Kizlar gunaydin
Bu sabah esim kabul etti ayriliyoruz tek dedigi sen mucadele etmeyi bilmiyorsun ben 1,5 senedir ne yapiyorduysam artik neyse durum bu dava ptesi acilicak
Cuma gunu annemlere gidicem diye dusunuyorum bakalim

Hepinize bugune kadar yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim en zor gunlerimi sizlerle paylastim

Allah allahhh ne diyosun sen pericim ya,niye ayrılasın ki??????????????

Yani bebek ('şimdilik') olamıyor diye mi yoksa ayrılmak düşüncesi var?????
Başka sebep var mı???
Gerçekten sebep buysa,(yani bu geçerli ve yeterli bir sebepse!)
E o zaman ben de ayrılayımm

Yapma etme bi dur,durul canım ya..

Son düzenleme:
Yani bebek ('şimdilik') olamıyor diye mi yoksa ayrılmak düşüncesi var?????

E o zaman ben de ayrılayımm

Yapma etme bi dur,durul canım ya..

Sadece bebek canim sebebi ama ben cok yoruldum bitti yani
Siz daha guclu olabiliyorsunuz sakin yilmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…