tmm o zaman ben de yıkanrm ya gerçi sıtma tuttu benim bi arkdası ama yıkanmam şart kötü hssederm kendimi ...
bebşi de bi guzel silerm ıslak mendllerle pamukla suyla yani tmmdır o zaman gobegi düşnce yıkarız bi guzel ....
e tabi göbek var biraz. dikişim yok benim görünmüyo yani estetik dikiş hafif bi çizgi çok dikkat etmezsen görünmüyo. sargı bezini hastaneden çıkarken aldılar dediğim fısfısı sıktılar işte canım.jelatin gibi oluyo bi kaç günsonra soğan zarı gibi kendiliğinden dökülüyo.
demi o hastanenin kokusunu atarm en azından bebşi sileriz cnm ya yok ben de yıkamıcam düşsn once göbegi ...Güle güle kullansın prensesssİyi geceler canımmm.
Duygum duruma göre bakarsın yıkanma ihtiyacı hissedersen öyle ayakta bir duş alıp çıkarsın liflenmeden.
Bebişi bende yıkamıcam dr yıka bişi olmaz desede yıkamıcam kararlıyım göbüşü düşsün sonra yıkarım.Eskilerde hep öyle yaparmış
bunada cevap verim yatıym
sıtma banyodan dolayı değil. o süt sıtması. sütün artık güldür güldür geldiğinde tutar. benide tutmuştu.
bu arada ameliyattan çıkıncahem kan kaybından hem ameliyathanenin soğuğundan baya bi yarım saat falan titrceksiniz çeneleriniz birbirine vurucak ama üşümiceksiniz korkmayın...
bunada cevap verim yatıym
sıtma banyodan dolayı değil. o süt sıtması. sütün artık güldür güldür geldiğinde tutar. benide tutmuştu.
bu arada ameliyattan çıkıncahem kan kaybından hem ameliyathanenin soğuğundan baya bi yarım saat falan titrceksiniz çeneleriniz birbirine vurucak ama üşümiceksiniz korkmayın...
demi o hastanenin kokusunu atarm en azından bebşi sileriz cnm ya yok ben de yıkamıcam düşsn once göbegi ...
beş gunde düştü arkdaslarmn ...
hmm tmm o zamann biz de gelcne greriz battnyelern altına bebşi uyutp
demi soguk olur ameliyathane saol ozlemim hazrladm valla iice kendimi doguma
meganmm ben de uzanaym artık uykm yok ama bnm bebşn başı tam kasklarmda agır gelıo artık biraz uzanaym da hem srtım rahatlasn opyrmm fıstıgmm sen de uzan biraz ii geceler kusumm bnm
Duygum son 5 gün Allahın izniyle beş gün sonra ece yanında.Ama ben tek kalıcam geceleri kiminle sohbet edicem.İnşallah bende bir hafta farkla gelirim arkandan
Duygum son 5 gün Allahın izniyle beş gün sonra ece yanında.Ama ben tek kalıcam geceleri kiminle sohbet edicem.İnşallah bende bir hafta farkla gelirim arkandan
Tamam duygum bende uzanır tv izlerim sonra uykum gelir izlerken yatarım.
iyi gecelr Allah a emnet olun öptüm senide eceyide.
yaa ben de ozlucem valla bu sohbetleriolsn ama kuzum be sen de pek durmucan bnm arkamdan gör bak bi hafta su gibi gelcek gececek dokz ay nasıl gecti yaa hala anlamş deglm çok cabuk gecti ama demi
ii gecelerr cnmm meganmm biz de sizi
Kizlar gunaydin
Bu sabah esim kabul etti ayriliyoruz tek dedigi sen mucadele etmeyi bilmiyorsun ben 1,5 senedir ne yapiyorduysam artik neyse durum bu dava ptesi acilicak
Cuma gunu annemlere gidicem diye dusunuyorum bakalim
Hepinize bugune kadar yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim en zor gunlerimi sizlerle paylastim
Yani bebek ('şimdilik') olamıyor diye mi yoksa ayrılmak düşüncesi var?????
E o zaman ben de ayrılayımm
Yapma etme bi dur,durul canım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?