Sadece bebek canim sebebi ama ben cok yoruldum bitti yani
Siz daha guclu olabiliyorsunuz sakin yilmayin
Napiyim canim yaa napiyim o kadar etkilediki bu konu bizi hic birlikte olmakta istemiyorum sadece cocuk olucagi zamanlar filan yani bizim evliligimiz cok tan bitti daha neler bitti bunca zamandaPERİMMMMM sakınnnnn!!!!!!!!!
Hayatının hatasını yapıyor olursun.. Pişman olacağın bişey yapma..
Canim yanlis anlar miyim anlasam burda sizin niye paylasiyimgünaydın kızlar
takipteyim sizleri ama giremiyorum
neler okuyorum ben gerçekmi bu okuduklarım inanamıyorum bebek için boşanmak istiyorsan okadar pişman olacaksın ki ayrıldığına okadar çareler var günümüzde tıp ilerledi yani nediyeceğimi bilemiyorum artık sana yapma etme git kocanın gönlünü al benimde 2 yıla yakın olmadı şimdi hamileyim git bir psikoloğa beni deli etme bukadar mı güçsüzsün bu söylediklerimi yanlış anlama bi kız kardeşişn konuşmaları olarak değerlendir ve düşün olacak allahın izni ile
Canim yanlis anlar miyim anlasam burda sizin niye paylasiyim
Esim tedavilere sicak bakmiyordu zaten o hep bekleme taraftari cok ugrastim ben kendi basima elimden geleni yaptim artik bu ay olur diyede dusundum acilcasi hersey yolundaydi dr cok destekledi rahatlatti ama yok iste yine olmadi
Bugunde bu durumdayiz bana dua edin nolur Allahim bana bugunleri atlaticak gucu versin
Biraz cikiyim canim ben kendimi kotu hissediyorum herseyin hayirlisi iste ne diyim annemle konusucam size yine haber veririm tesekkur ederim hersey icin bakalim nasibimizde neler varpericim sakın canm nolurrr nolurrr biraz daha düşün hayat okadar güzelki inan yaşın genç şu günlerinin tadını çıkar olacak sizinde bebeğiniz ama zaman daha çok erken bu senin imtihanın
Allahın vardır bir bildiği belki daha hayırlı bir evlat vermek için bekliyor zamanını
bu yaşadıkların yaşamda olgunlaşman için Allah bunları sana veriyorsa vardır bir bildiği
inaçlı bir insansın sen bu yaşadığın mutsuzlukların arkasında okadar güzel kapılar seni bekliyorki buna inan!
ve senin tek sorunun bu durumunu kabul edeceksin yaşamana bakacaksın o kendiliğinden gelecek zaten
insanlar nelerle mücadele ediyorlar Allahın gücüne gider senden söz almak istiyorum düşün biraz daha
Biraz cikiyim canim ben kendimi kotu hissediyorum herseyin hayirlisi iste ne diyim annemle konusucam size yine haber veririm tesekkur ederim hersey icin bakalim nasibimizde neler var
ben periyi çok seviyorum ama biraz kızıyorum da..
böyle pes edip çekip gitmek de neyin nesi..
hani pes edersin ama bebek fikrinden pes edersin mesela.. eşten vazgeçilir mi bu sebepten ötürü ya..
hiçbirimiz dibe vurmuş çilekeş insanlar değiliz belki.. ama ne kadar çok düşersen,o kadar iyi kalkmayı öğrenirsin..
bence peri ilk düşüşünde pes ediyor..
''insanı öldürmeyen güçlük,onu güçlü kılar''
mücadeleci ruha sahip insanlar,tırmalayan insanlar mutluluğa daha yakındır..
Doğan Cüceloğlu bi söyleşisinde demişti ki;
''sizce zengin,rahat insanlar mı hayata daha güzel tutunabilir,yoksa fakir yada orta halli insanlar mı???
biz 10 kardeşiz.. anamız sofraya bir tencere yemek koyardı akşam.. aç kalmamak için tencerenin başına üşüşür,birbirimizle mücadele eder,karnımızı öyle böyle doyururduk..''
lovely ve duygu dün baya güldüm size ya
aklıma geldiği kadar bişeyler yazayım bende
bikere o iç dış zıbınlar hiç kullanılmıyo tamamen gereksiz bence alırken de söylemiştim
bebişin göbeği düştükten sonra oraya zaten tamamen düşmesi için bi aparat takılıyo
bebeğin göbek kısmı acıyan bişey değil zaten
direk çıtçıtlı badi giydirirsiniz ben ilk günden itibaren öyle yaptım
göbeği düşene kadar hiç yıkamadım
ama ben eve gelir gelmez yıkandım
yanında gireyim dedi eşim istemedim sıkıntı da olmadı yıkanabildim
dikiş üstündeki bandajı hastanede aldılar hemen
dikiş kısmı bakılamayacak gibi kötü değil ama ilk zamanlar hissizlik olacak bi de dikiş üstü kabarık olacak ben elimle dokunamıyordum
şimdi gayet normal çok hafif bir çizgi var orda sadece
ben epidural spinal karışık sezeryan oldum
ilk uyuşturma spinaldi ama epidural hortumu da takıldı uyuşturucum ordan yapıldı
hiçbir türlü baş ağrısı falan yapmadı
bu baş ağrısı olayı tamamen anestezi uzmanının yeteneğine bağlı olacak diye şartlandırmayın kendinizi
şu uyku konusunu ne kadar konuşmuşsunuz
ama özlem gerekeni söylemiş
o an o yorgunlukla taşta olsa uyursunuz illa kocamla yatacam falan hikaye valla gözünüz bile görmez onu
ben eve geldiğim ilk günden itibaren gece kendim baktım ilgilendim
bence anneniz diğer odada yatsın bebiş sizinle yatsın duymama gibi bi ihtimal asla yok bence annelik içgüdüsü bu
ayrıca ilk ay genelde bebek kendi uyanmıyor siz uyandırmalısınız 2 saatte bir emzirmek için
alarm kuruyordum ben öyle kalkıp emziriyodum altını değişiyordum falan
ilk bir hafta falan eşim de benle birlikte kalktı ama tek başıma da yapardım dikişler sıkıntı vermiyodu ben kaldırıp indiriyodum zaten eşim bana destek oluyordu sadece
annenize ihtiyacınız olursa seslenirsiniz gelir
bence kendiniz halletmeye çalışın kendinize güvenniz gelsin
ama baktınız çok yoruluyosunuz o zaman annenize verirsiniz o getirir götürür
odanızda yatırıp 2 saatte bir başka odaya gidip gelmek gerçekten çok yorucu bi iş şimdi kolay gibi geliyor da her kalktığınızda yarım saat uyanık kalacaksınız kolay değil alt değiş emzirmeye çalış ki ilk zamanlar uyumak isticek ama siz kan şekeri düşmesin diye emzirmek zorundasınız
bir de mutlaka kendinize emzirme koltuğu gibi bişey alın
ben ikeadan aldım çoook rahat ediyorum
emzirmeyi ilk zamanlar doğru yapamıyorsunuz beliniz falan çok ağrıyor
hastaneye 30 bez falan götürün bence ne kadar çok kaka yapabildiğine şaşıracaksınız
her emmeden sonra kaka yapıyolar ilk zamanlar
ve aklıma gelmişken söyleyim göğsünüzü sıkmayın sütünüze bakmak için
hamileyken tehlikeli bi hareket o
sütünüz tabi ki gelir o ilk süt herkeste geliyor zaten hem ziyan etmeyin yazıktır
sonrasında normal süte dönmesi önemli onun gelmesi biraz zamana alabiliyor
benim o da hemen geldi de yeterli değildi işte doyurmuyordu
şimdiden süte takmayın kafanızı
milkplus var bir de o humananın çayından daha iyi haberiniz olsun
bi de ben hiç hasta bezi falan kullanmadım hastanede hemşireler ilgilendi zaten eve geldikten sonra danorkid gece kullandım sık sık değiştirip benim işimi gördü
şu an göbek falan da kalmadı ama eskisi kadar sıkı değil sadece spor lazım onun için de
yaparım inşallah ben de
ben de gecelik kullandım bazı zamanlarda da sadece pijama üstü giyindim hatta o daha rahat altımda bişey yoktu zaten üstüm örtülü oluyor
ve birkez daha diyrum sezeryan olursanız yürümek için çaba sarfedin mutlaka zor oluyor ama ne kadar çok ve çabuk yürürseniz o kadar hızlı iyileşiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?