Slmmm kızlar cok gelemiyorum sürekli yatıyorum kanamam kesildi cokk şükür,ama cuma ablam dönmek zorunda ne yapcam kara kara düşünüyorum
bugünde eşimin dogum günü
Eki Görüntüle 655835
meganm bak beşğimz bu bzm yatak odamızda durcak ama başlarda otrma odasında da durcak...
Slmmm kızlar cok gelemiyorum sürekli yatıyorum kanamam kesildi cokk şükür,ama cuma ablam dönmek zorunda ne yapcam kara kara düşünüyorum
hilall çok sevindimmmSlmmm kızlar cok gelemiyorum sürekli yatıyorum kanamam kesildi cokk şükür,ama cuma ablam dönmek zorunda ne yapcam kara kara düşünüyorum
Kizlar gunaydin
Bu sabah esim kabul etti ayriliyoruz tek dedigi sen mucadele etmeyi bilmiyorsun ben 1,5 senedir ne yapiyorduysam artik neyse durum bu dava ptesi acilicak
Cuma gunu annemlere gidicem diye dusunuyorum bakalim
Hepinize bugune kadar yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim en zor gunlerimi sizlerle paylastim
Ferdamm sağolsaın ne kadar uzun yazmışsın çok bilgi dolu bir mesaj olmuş teşekkürlerlovely ve duygu dün baya güldüm size ya
aklıma geldiği kadar bişeyler yazayım bende
bikere o iç dış zıbınlar hiç kullanılmıyo tamamen gereksiz bence alırken de söylemiştim
bebişin göbeği düştükten sonra oraya zaten tamamen düşmesi için bi aparat takılıyo
bebeğin göbek kısmı acıyan bişey değil zaten
direk çıtçıtlı badi giydirirsiniz ben ilk günden itibaren öyle yaptım
göbeği düşene kadar hiç yıkamadım
ama ben eve gelir gelmez yıkandım
yanında gireyim dedi eşim istemedim sıkıntı da olmadı yıkanabildim
dikiş üstündeki bandajı hastanede aldılar hemen
dikiş kısmı bakılamayacak gibi kötü değil ama ilk zamanlar hissizlik olacak bi de dikiş üstü kabarık olacak ben elimle dokunamıyordum
şimdi gayet normal çok hafif bir çizgi var orda sadece
ben epidural spinal karışık sezeryan oldum
ilk uyuşturma spinaldi ama epidural hortumu da takıldı uyuşturucum ordan yapıldı
hiçbir türlü baş ağrısı falan yapmadı
bu baş ağrısı olayı tamamen anestezi uzmanının yeteneğine bağlı olacak diye şartlandırmayın kendinizi
şu uyku konusunu ne kadar konuşmuşsunuz
ama özlem gerekeni söylemiş
o an o yorgunlukla taşta olsa uyursunuz illa kocamla yatacam falan hikaye valla gözünüz bile görmez onu
ben eve geldiğim ilk günden itibaren gece kendim baktım ilgilendim
bence anneniz diğer odada yatsın bebiş sizinle yatsın duymama gibi bi ihtimal asla yok bence annelik içgüdüsü bu
ayrıca ilk ay genelde bebek kendi uyanmıyor siz uyandırmalısınız 2 saatte bir emzirmek için
alarm kuruyordum ben öyle kalkıp emziriyodum altını değişiyordum falan
ilk bir hafta falan eşim de benle birlikte kalktı ama tek başıma da yapardım dikişler sıkıntı vermiyodu ben kaldırıp indiriyodum zaten eşim bana destek oluyordu sadece
annenize ihtiyacınız olursa seslenirsiniz gelir
bence kendiniz halletmeye çalışın kendinize güvenniz gelsin
ama baktınız çok yoruluyosunuz o zaman annenize verirsiniz o getirir götürür
odanızda yatırıp 2 saatte bir başka odaya gidip gelmek gerçekten çok yorucu bi iş şimdi kolay gibi geliyor da her kalktığınızda yarım saat uyanık kalacaksınız kolay değil alt değiş emzirmeye çalış ki ilk zamanlar uyumak isticek ama siz kan şekeri düşmesin diye emzirmek zorundasınız
bir de mutlaka kendinize emzirme koltuğu gibi bişey alın
ben ikeadan aldım çoook rahat ediyorum
emzirmeyi ilk zamanlar doğru yapamıyorsunuz beliniz falan çok ağrıyor
hastaneye 30 bez falan götürün bence ne kadar çok kaka yapabildiğine şaşıracaksınız
her emmeden sonra kaka yapıyolar ilk zamanlar
ve aklıma gelmişken söyleyim göğsünüzü sıkmayın sütünüze bakmak için
hamileyken tehlikeli bi hareket o
sütünüz tabi ki gelir o ilk süt herkeste geliyor zaten hem ziyan etmeyin yazıktır
sonrasında normal süte dönmesi önemli onun gelmesi biraz zamana alabiliyor
benim o da hemen geldi de yeterli değildi işte doyurmuyordu
şimdiden süte takmayın kafanızı
milkplus var bir de o humananın çayından daha iyi haberiniz olsun
bi de ben hiç hasta bezi falan kullanmadım hastanede hemşireler ilgilendi zaten eve geldikten sonra danorkid gece kullandım sık sık değiştirip benim işimi gördü
şu an göbek falan da kalmadı ama eskisi kadar sıkı değil sadece spor lazım onun için de
yaparım inşallah ben de
ben de gecelik kullandım bazı zamanlarda da sadece pijama üstü giyindim hatta o daha rahat altımda bişey yoktu zaten üstüm örtülü oluyor
ve birkez daha diyrum sezeryan olursanız yürümek için çaba sarfedin mutlaka zor oluyor ama ne kadar çok ve çabuk yürürseniz o kadar hızlı iyileşiyorsunuz
Canım geçmiş olsun kıyamam oana benn.Hatanede bebeişlerden kan alındığını görünce ben de kendimi zor tutuyorum ağlamamak için.Kendi kuzuma nasıl dayanırım bilmiyorum.Selam kızlar nasılsınız. Dün sabah emirin ateşi 38 di. Hemen soydum. Yarım fitil koydum. 37.5 a kadar düştü. Doktora götürdüm. Tahlil falan yaptılar. Kan alınırken çok ağladı yavrumçok şükür bişey çıkmadı. Geniz akıntısı varmış hafif. Fitil ve burun damlası kullanıyoruz şuan. Ateşi de düştü şükür. Iyiyiz yani
Canım olsun sen yat dinlen iyi olduğunu bilelim de sık gelmesende olur bu ara dinlen sonra acısını çıkarırsınSlmmm kızlar cok gelemiyorum sürekli yatıyorum kanamam kesildi cokk şükür,ama cuma ablam dönmek zorunda ne yapcam kara kara düşünüyorum
Canım inşlalah bebeğin seninledir Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.Merhaba arkadaşlar ben 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve yumurtamın çatladığını gördük doktor kontrolunde. Hala adet olmadım ve kasıklarımda feci ağrı var ne düşünüyorsunuz
brownim bnm aşılama ile tecrbem yok bnm drek tüp oldu ama ben de anlatayım bnm histeroskopi çekldi detaylı oldgu için aneztezili çekldi uyudm uyandm sadece sonradan azcık agrım oldu o kadar ...
toplamada da uyuttular beni onda da uyudm uyandm onda da azcı agrım oldu sonra ama igneler oyle şişrmiş ki yumrtaları toplannca inan rahatladm şimdi koca beşb var içimde inan daha rahatm yumrtalar sanki lıngır lıngır edıodı içimde :)
transfer en basitiydi meganmn dedgi gibi rahmi yıkadı bi sernlk hissettm sadece sonra pipetle koydu yumoşları tmmdır
aşılamada da çok farklı degl rahmn içine enjekte edıo yani ondan ben de işlemn çok agrılı oldgnı sanmıorm ama rahm filmi kişiden kişiye degşıo istersen onu aneztezili yaptr cnm ama aşılamadan hiç korkma bence de ...
Canım cevap yazıcam bi olmadı inan bana bu yolların hepsinden gectım hiç biri eli bos beklemekten daha acıtıcı degıl rahım filmi cok agrılı degıl ama histeroskopi yanı detaylısı için narkoz lazım sen bılırsın rahim fılmindede verılebılır zaten 10 dk lık sedasyon verıyolar koldan ohh mis hiç bişey duymuyosun asılamadan hiç korkma ben üç kere oldum bırı tuttu ama yasamadı masıp yanı umutsuz olma insan asılamayla ilhili seylerı okuyunca bu ne dıyo sen hiç okuma gel biz anlatırız tuptende korkma benimde bebişim tup inan asılama kadar kolay gectı cok şükür sonu guzel olunca hamdolsun rabbim butun sıkıntıları unutup telaş kaplıyo insanı inş sende guzel heycsnlar yasa tez vakıtte yeterki rabbim ol desın sana tavsıyem asılama olucagın yerı ıyı sec mumkunse sprem yıkama ve asılama işlemi aynı hastane ortamı olursa daha saglıkı oluyomus tup bebek doktorum dedı yanı sprem bıyerde hazırlsnıyo sızın elınıze tutusturuyolar ama cok hassas yanı ben saglıklı bulmuyorum dedi inş kısa zamanda guzel sonuclar alırsın
Oflu meg hatırladığım kişiler daha önceleri hep girerdim bu siteye nasılsınız oflu bebeğin olmuş cok mutlu oldum . Bende yurtdışındaydım geldım kesın dönüş yaptık türkiyeye. Direk doktor kontrollerım basladı. Meğerse kistim varmiş ameliyatla ocakta alındı. Ve yumurta takibi sonunda çatlatma iğnesi yapıldı. 15gün geçti üstünden hala adet olmadım kasıklarda ağrı umarım hamileyimdir pazartesıye kadar hasta olmazsam kan tahlili yaptırcam.
Herkese merhabaaa
Ben gece yine uyuyamadım sabah 8 de yattım 12 de çok zor olsada uyandım.
Bugün farklı bir hastaneye gittim sezeryan hakkında görüşmek fiyat almak için yeni geldik eve.
Dr u çok beğendim muayene olmadım sadece konuştuk.
Panik atağı sezeryan sebebi olarak kabul etti ve ssk ya dahil edecek.
Ama rapor istiyor panik atağım olduğuna dair.
Yarına devlet hastanesinden psikologtan randevu aldım gidip rapor alıcam ve dr a götürücem ssk ya dahil olunca sezeryanım herşey dahil 500 tl olucak.
canım ya bizim memlekette sezeryan parası 100tl..
Aaa neresi orası iyiymiş.Ben istanbuldayım iki hastane ile görüştüm biri 1250 istedi diğeri 2000 tl istedi.Birçok hastanede isteğe bağlı sezeryan yapamayız diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?