Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam kızlar nasılsınız. Dün sabah emirin ateşi 38 di. Hemen soydum. Yarım fitil koydum. 37.5 a kadar düştü. Doktora götürdüm. Tahlil falan yaptılar. Kan alınırken çok ağladı yavrum çok şükür bişey çıkmadı. Geniz akıntısı varmış hafif. Fitil ve burun damlası kullanıyoruz şuan. Ateşi de düştü şükür. Iyiyiz yani

Slmmm kızlar cok gelemiyorum sürekli yatıyorum kanamam kesildi cokk şükür,ama cuma ablam dönmek zorunda ne yapcam kara kara düşünüyorum
bugünde eşimin dogum günü

Slmmm kızlar cok gelemiyorum sürekli yatıyorum kanamam kesildi cokk şükür,ama cuma ablam dönmek zorunda ne yapcam kara kara düşünüyorum

iyi olmana cok sevindim cnm
sen yatmaya devam et eşinin doğumgününü de seneye cifte kutlarsınız

Hilal çok sevindimmm maşallahhhhh

ferdacım sana bişi soracağım:))) sence slingmi kangurumu daha iyi malum artık taşımak zorlaşıyor bebekleri sen ne kullanyorsun ne tavsiye edersin.

hilall çok sevindimmm
eşin bu doğum günü seni idare etsin işte bak sen ona çokk güzel bir hediye taşıyosun şimdi

Perim yapma etme ne olur neler dıyorsun kızlar soylemiş ama demeden gecemedim 2 yıl mı mucadelen rabbım vaktı gelmedı dıyorsa sen ne yapabılırsın ki Allah muhafaza isyana gider yapma şeytan yuva yıkmak istermiş uyma hem cenabı Allahın en sevmediği şeymiş bosanmak bi yuva yıkılınca Arş-ı ala sarsılırmıs heleki senın sebebınle rabbimin verdıgınede vermedıgınede boynumuz kıldan ince ben dıyordumki ne zorluklar cektım 3.5 yıl oldu herkezın cocugu var bilmemne sorun bende zaten dıye neler dusındum sonra tövbe ettim rabbime güçmü var haşa ol dedin yeterki derdi veren o dermanıda onda maraton basladı herseferinde olmadı kızlar biliyo işte her ay umud ettım hayrllerım yıkıldı pes ettım dültüm kalktım agladım bunaldım dua ettım bazen belkıde seytana uydum etmedim ole bole ben cok cektım derken tup bebek merkezınde ole insanlarla tanıştımki geldım töbe ettim ben onların yassdıklarının yanında kac yasımda oldugumu kac senelık evlı oldugumu solerken ilk denemem bile derken utandım neler var neler anlat anlat bitmez ki bu benim bi gün içinde turkıyenin bi sehrınde o anlık dınledıklerim düşünsene dsha kimler neler yaşıyo bılıyorum cok zor belkı suan diyceksin tabi hamile kaldın konusursun gercekten ole degıl cok zor ama Rabbim ne zaman takdir ederse o elinden ne gelirki bu sadece cocık için degil hersey için yasın genc yuvsn var seni seven bir esin Allshım hayırlı yazılar yazsın bizler verılene sabredeöezsek imyıhsnı gecemeyız ki bugunler gecıcek ve inan bana bu surec seni o ilahi kapıya yaklastırıcak ve farkedıceksın yaratanın herseyı nekadarda mukemmel yarattığını o isterse herseyın var oldugunu ve inan bana hersey daha bı guzel ve kıymetlı gelicek sana yeterki sıgındıgın kapıdan vazgeçme sen kapıda durmayı bılkı kapı aralansın ne olur kızma perim bize ama aldığın karar cok yanlış ne olur sskince düşün hayatını mahfetme seni cok seviyoruz

Merhaba arkadaşlar ben 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve yumurtamın çatladığını gördük doktor kontrolunde. Hala adet olmadım ve kasıklarımda feci ağrı var ne düşünüyorsunuz

Oflu meg hatırladığım kişiler daha önceleri hep girerdim bu siteye nasılsınız oflu bebeğin olmuş cok mutlu oldum . Bende yurtdışındaydım geldım kesın dönüş yaptık türkiyeye. Direk doktor kontrollerım basladı. Meğerse kistim varmiş ameliyatla ocakta alındı. Ve yumurta takibi sonunda çatlatma iğnesi yapıldı. 15gün geçti üstünden hala adet olmadım kasıklarda ağrı umarım hamileyimdir pazartesıye kadar hasta olmazsam kan tahlili yaptırcam.

Hilalim. İyi olmana cok sevindim. Bosver dogum gunu Sakin gidip hediye aluyim falan diye ayağa kalkma ..keske yakın otursaydık yaa aynı site sokak gibi. Doguma kadar ben sana iki tabak pidirdiklerimden getirirdik dogumdada annemler olacak rahat getirirdik onlar yapacak nede olsa..

Ferdamm sağolsaın ne kadar uzun yazmışsın çok bilgi dolu bir mesaj olmuş teşekkürler

Canım geçmiş olsun kıyamam oana benn.Hatanede bebeişlerden kan alındığını görünce ben de kendimi zor tutuyorum ağlamamak için.Kendi kuzuma nasıl dayanırım bilmiyorum.
Canım olsun sen yat dinlen iyi olduğunu bilelim de sık gelmesende olur bu ara dinlen sonra acısını çıkarırsınDoğum günü hazırlığına görüşme sakın kocişine en güzel hediye bebeğiniz sen ona ve kendine iyi bk yeter.Keşke ablan daha çok kalabilseydi ama bir çaresi bulunur sen yat dinlen.
Merhaba arkadaşlar ben 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve yumurtamın çatladığını gördük doktor kontrolunde. Hala adet olmadım ve kasıklarımda feci ağrı var ne düşünüyorsunuz
Canım inşlalah bebeğin seninledir Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

selam güzel anne adayları

benim de tüp bebek tedavisiyle oldu hamileliğim
sizlere şunu sormak istiyorum. tüp bebek olunca illa sezeryan mı olması gerekiyor
normal doğum olabilir mi?

Herkese merhabaaa
Ben gece yine uyuyamadım sabah 8 de yattım 12 de çok zor olsada uyandım.
Bugün farklı bir hastaneye gittim sezeryan hakkında görüşmek fiyat almak için yeni geldik eve.
Dr u çok beğendim muayene olmadım sadece konuştuk.
Panik atağı sezeryan sebebi olarak kabul etti ve ssk ya dahil edecek.
Ama rapor istiyor panik atağım olduğuna dair.
Yarına devlet hastanesinden psikologtan randevu aldım gidip rapor alıcam ve dr a götürücem ssk ya dahil olunca sezeryanım herşey dahil 500 tl olucak.

canım inşallah hamilesin.

canım ya bizim memlekette sezeryan parası 100tl..

Aaa neresi orası iyiymiş.Ben istanbuldayım iki hastane ile görüştüm biri 1250 istedi diğeri 2000 tl istedi.Birçok hastanede isteğe bağlı sezeryan yapamayız diyor.

canım çok pahalı fiyatı görünce şok oldum.ben siirtte oturuyorum.merak ettim normol doğumdada para alıyorlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…