canım ya bizim memlekette sezeryan parası 100tl..
Herkese merhabaaa
Ben gece yine uyuyamadım sabah 8 de yattım 12 de çok zor olsada uyandım.
Bugün farklı bir hastaneye gittim sezeryan hakkında görüşmek fiyat almak için yeni geldik eve.
Dr u çok beğendim muayene olmadım sadece konuştuk.
Panik atağı sezeryan sebebi olarak kabul etti ve ssk ya dahil edecek.
Ama rapor istiyor panik atağım olduğuna dair.
Yarına devlet hastanesinden psikologtan randevu aldım gidip rapor alıcam ve dr a götürücem ssk ya dahil olunca sezeryanım herşey dahil 500 tl olucak.
canım çok pahalı fiyatı görünce şok oldum.ben siirtte oturuyorum.merak ettim normol doğumdada para alıyorlarmı
şaka mı bu :44:
lovely sen istanbul da mısın
hangi hastane bunlar çok merak ettim. ben 2 yerle görüştüm. biri 9000 civarı diğeri 5000 civarı
benim görüştüğüm hastanelerde normal doğum sezeryandan 500 lira daha ucuz sadece.
çok iyiymiş valla seninki.
şaka mı bu :44:
hangi hastane bunlar çok merak ettim. ben 2 yerle görüştüm. biri 9000 civarı diğeri 5000 civarı
benim görüştüğüm hastanelerde normal doğum sezeryandan 500 lira daha ucuz sadece.
Devlet hastaneleri ücretsiz.Bunlar ssk ile anlaşmalı özel hastane fiyatları en uygun hastaneler çok daha pahalı tam özel hastaneler var.canım çok pahalı fiyatı görünce şok oldum.ben siirtte oturuyorum.merak ettim normol doğumdada para alıyorlarmı
İstanbul hospital isteğe bağlı sezeryan 1250şaka mı bu :44:
ben normal doğum yaptım bi kuruş param ğitmadi.şaka yapmıyorum.
Devlet hastaneleri istanbulda da ücretsiz bunlar ssk ile anlaşmalı yarı özel fiyatları.
canım sendemi istanbulda oturuyorsun.
evet istanbuldayım
sağlıkla gelsinler de inşallah
giden para olsun
doğru diyorsun canım..keske benim cimcimem yaşasaydı.allah herkeze annelik duygusunu tattırsın.ben kacar tekrer görüşürüz.
doğru diyorsun canım..keske benim cimcimem yaşasaydı.allah herkeze annelik duygusunu tattırsın.ben kacar tekrer görüşürüz.
kızlar biliyorsunuz tüp bebek için istanbula gitcez cumartesi günü kısmet olursa
ilk görüşmemiz yeditepe üni hastanesi kozyatağında saat 1.5 ta prof dr cem fıçıcıoğlu
ikinci görüşmemiz duygumun tavsiyesiyle çok saolsun
memorial hastanesi şişlide op dr nur dokuzeylül saat 3te
tabi bizde şehir dışından gitcez erkenden yola çıkarızda bu ikisi arasında mesafe çokmu uzak yetişebilirmiyiz
nasıl kolay ulaşabiliriz tarif etseniz
ayy inşallah kaybolmayızz
Canım ben istanbuldayım ama ikiside hiç gitmediğim yerler.Ama internetten kozyatağı şişli arası kaç km diye aratınca 28 km görünüyor.İnterentte iki yerin arası iller arası mesafa.com diye aratınca çıkıyor haritada var belki sana yardımı dokunabilir.
Ben tüp bebek için istanbula geliceksin fulya tüp bebek merkezininde başarı oranları yüksek diye duydum
Herkese merhabaaa
Bugün farklı bir hastaneye gittim sezeryan hakkında görüşmek fiyat almak için yeni geldik eve.
Yarına devlet hastanesinden psikologtan randevu aldım gidip rapor alıcam ve dr a götürücem ssk ya dahil olunca sezeryanım herşey dahil 500 tl olucak.
kızlar biliyorsunuz tüp bebek için istanbula gitcez cumartesi günü kısmet olursa
ilk görüşmemiz yeditepe üni hastanesi kozyatağında saat 1.5 ta prof dr cem fıçıcıoğlu
ikinci görüşmemiz duygumun tavsiyesiyle çok saolsun
memorial hastanesi şişlide op dr nur dokuzeylül saat 3te
tabi bizde şehir dışından gitcez erkenden yola çıkarızda bu ikisi arasında mesafe çokmu uzak yetişebilirmiyiz
nasıl kolay ulaşabiliriz tarif etseniz
ayy inşallah kaybolmayızz
Herkese merhabaaa
Kozyatağı Anadolu yakasında,Şişli Avrupa tarafında..
Arada epey mesafe var..Köprü geçilecek..
1.buçuktaki randevu ne kadar sürer? Yarım saat sürse,2'de çıksanız Kozyatağı'ndan, 3'teki randevuya ucu ucuna yetişirsiniz bence..Araba yoksa zor..
Telaşlı bir gün sizi bekliyor demek..
İnşallah sonuçları çok güzel olur
Canım inşallah inşallah derine derman bulursuncanım benim çok saolsın.
orayıda değerlendirelim şimdi biz araştırcaz bakalım en iyisi olsun isterken inşallah elimize yüzünüze bulaştırmayız.
bursa istanbul izmir deki tüp bebek merkezleriyle görüşcez bakalım inşallah hayırlı olan hangisiyse o olsun .uzak yakın demeden derdime derman aramaya gitmiyorum koşuyorum valla.şimdiden heycanlandım daha ön görüşme ama sanki gidip bebeğimizle gelcez
inşallah hiç gerek kalmadan bebeğim annecim ben geldim der bizi çok mutlu eder.
Sağol canım.Yarın gidicem bakalım inşallah bir görüşmede verirler yoksa birkaç seansa gelmen lazım derlerse vakit yokGozunaydim canim... Panik arak raporunu da aliverirsin İnsallah
pisim sevindim senin için.. süper haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?