Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ya bizim memlekette sezeryan parası 100tl..

şaka mı bu :44:

lovely sen istanbul da mısın
hangi hastane bunlar çok merak ettim. ben 2 yerle görüştüm. biri 9000 civarı diğeri 5000 civarı

canım çok pahalı fiyatı görünce şok oldum.ben siirtte oturuyorum.merak ettim normol doğumdada para alıyorlarmı

benim görüştüğüm hastanelerde normal doğum sezeryandan 500 lira daha ucuz sadece.
çok iyiymiş valla seninki.

ben normal doğum yaptım bi kuruş param ğitmadi.şaka yapmıyorum.

canım sendemi istanbulda oturuyorsun.

canım çok pahalı fiyatı görünce şok oldum.ben siirtte oturuyorum.merak ettim normol doğumdada para alıyorlarmı
Devlet hastaneleri ücretsiz.Bunlar ssk ile anlaşmalı özel hastane fiyatları en uygun hastaneler çok daha pahalı tam özel hastaneler var.

Normal doğumda ücretli tabi oda hastanesine göre değişiyor.300 olan yerde var 600 olan yerde var.
İstanbul hospital isteğe bağlı sezeryan 1250
batı bahat hospital isteğe bağlı sezeryan 2000 tl mecburi sezeryan 750 tl normal doğum 450 tl ama bunlar sadece doğumun fiyatı oda fiyatı hariç

Bugün fyat aldığım yerse sefaköyde rumeli hospital orasıda iyi bir hastane hatta bebek dostu hastane ünvanı almış.
Mecburi sezeryan oda ücreti bebeğin topuk kanı vs herşey dahil.500 tl isteğe bağlı sezeryan yapmıyorlar

doğru diyorsun canım..keske benim cimcimem yaşasaydı.allah herkeze annelik duygusunu tattırsın.ben kacar tekrer görüşürüz.

Canım inşalalh Allah en kısa zamanda tekrar nasip edecek Bu defa hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp doyasıya tatmayı nasip etsin anneliği.

kızlar biliyorsunuz tüp bebek için istanbula gitcez cumartesi günü kısmet olursa
ilk görüşmemiz yeditepe üni hastanesi kozyatağında saat 1.5 ta prof dr cem fıçıcıoğlu
ikinci görüşmemiz duygumun tavsiyesiyle çok saolsun
memorial hastanesi şişlide op dr nur dokuzeylül saat 3te
tabi bizde şehir dışından gitcez erkenden yola çıkarızda bu ikisi arasında mesafe çokmu uzak yetişebilirmiyiz
nasıl kolay ulaşabiliriz tarif etseniz
ayy inşallah kaybolmayızz

Canım ben istanbuldayım ama ikiside hiç gitmediğim yerler.Ama internetten kozyatağı şişli arası kaç km diye aratınca 28 km görünüyor.İnterentte iki yerin arası iller arası mesafa.com diye aratınca çıkıyor haritada var belki sana yardımı dokunabilir.

Ben tüp bebek için istanbula geliceksin fulya tüp bebek merkezininde başarı oranları yüksek diye duydum

canım benim çok saolsın.
orayıda değerlendirelim şimdi biz araştırcaz bakalım en iyisi olsun isterken inşallah elimize yüzünüze bulaştırmayız.
bursa istanbul izmir deki tüp bebek merkezleriyle görüşcez bakalım inşallah hayırlı olan hangisiyse o olsun .uzak yakın demeden derdime derman aramaya gitmiyorum koşuyorum valla.şimdiden heycanlandım daha ön görüşme ama sanki gidip bebeğimizle gelcez
inşallah hiç gerek kalmadan bebeğim annecim ben geldim der bizi çok mutlu eder.

Gozunaydim canim... Panik arak raporunu da aliverirsin İnsallah

Kozyatağı Anadolu yakasında,Şişli Avrupa tarafında..
Arada epey mesafe var..Köprü geçilecek..
1.buçuktaki randevu ne kadar sürer? Yarım saat sürse,2'de çıksanız Kozyatağı'ndan, 3'teki randevuya ucu ucuna yetişirsiniz bence..Araba yoksa zor..
Telaşlı bir gün sizi bekliyor demek..
İnşallah sonuçları çok güzel olur

pisim sevindim senin için.. süper haber

Son düzenleme:
kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı

teşekkür ederim canım
gözüm korktu valla zaten hep korkarım istanbuldan kalabalıktan
araba yok malesef aynen dediğin gibi 15 dk veya yarım saat sürer görüşmeler
acaba birinini seçsek
randevuyu alırken geç kalırsak sorun olurmu dediğimde çok yoğunlar geç kalmazsanız iyi olur dediler.
yenikapı feribotundan incez bakalım napcaz
inşallah megim ya inşallah rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın

Canım inşallah inşallah derine derman bulursunİlk tüp bebişte gelsin hayırlısıyla inşallah.
Gozunaydim canim... Panik arak raporunu da aliverirsin İnsallah
Sağol canım.Yarın gidicem bakalım inşallah bir görüşmede verirler yoksa birkaç seansa gelmen lazım derlerse vakit yok
pisim sevindim senin için.. süper haber

Sağol megim.Bende çok rahatladım dr da olumlu cevap aldım.Bakalım birde yarın psikiloğa yalvar yakar bir seansta rapor alabilirsem süper olucak.yoksa gitgel yapacak vakitte yok.Artık durumumu izah edicem dr un vicdanına kalmış.Bugün dr çok güzel ilgilendi raporumu alabilirsem için rahat bir şekilde gidicem inşallah bu yeni dr a.Ama eski dr umada ihanet etmiş gibi hissediyorumÖzliycem onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…