meganm son sayfayı okdm sadece sanrm bnm dedgm gibi mi olcak pskytri rapor verrse sezeryan mı olcak drek
meganm mutlaka verr raporu sen oraya surekli dvm ettn bundan once ilaçlarının hepsi çıkacak pcde baknca o zaten
kesn verr hiç takma kafayı ona ay çok sevndm valla
kızlar size bahsedıodm ya hep biz oklda dört yakn arkdasz üçümüzn oldu bebş bi ben kaldm die
en buyugu bi yaşnda en küçüğü iki aylık bebşlern
bugun anneme ev tebrgne geldi hepsi
ayy çok komktk bi gorsenzbi ece ekskti
bi yaşnda olan sarı civciv tam pıtır pıtır annemn tv unitede bi tane biblo bırakmadı hepsini aldı tek tek biz de hepsini kaldrdk annesi huzursuz oldu yazık dedm nie takıosn zaten alşsn bundan sonra yok oyle çok biblo kaldrcak mecbur dedmkaynvalidem de vardı kızdım ona yetştrmekle alakalı falan dedi laf arasında zor toparladı annem bi yaşnda bebş ne anlar laftan işte katı net fikirleri var bu kadının bazen sinir oluorm
ama gerçekten ben şunu anladm ki bi yaşna gelcne bebş klo falan kalmaz insanda dk otrtmadı annesini valla çay içemedi bşey yiemedi
dger bebşmzde de kolik var aglıo bi başlıo bana dıolar son bi kaç gunn sonra sana da kolay gelsn dedm oyle valla ne yapalım
gttklernde kaynvaldmn başı dondu artık şişti dedm alş staj olsn size annemledıo bizim bi tane aglıcak bunlar üçü brden dio e dedm oyle bebş bunlar ....
Duygum evet şuanki dr um kabul olmuyor psikolojik nedenler demişti bana öyle demeseydi çoktan gider alırdım raporu.Ama bu gün gittiğim dr rapor alırsan olur dedi.Çokta geçe kalma birden suyun gelir ne olur ne olmaz raporun elinde olsun dedi.Bende bugün hemen özelden alıcakltım raporu ama muayenesi 100 tl miş.Bende eve egeldim devltten yarına randevu aldım.Ama eskiden gittiğim dr psikologtu ona randevu almak çok zor bende psikiyatr a randevu aldım.İnşallah sorun çıkmaz halimden anlar bir seansta verir raporu.O vermezse başka bir devlet hastanesi daha var oraya gidicem oda vermezse son çare özelin psikoloğundan alıcam.
canım inşallah o raporu alırsın.canım niye normal doğum yapmıyorsun.
Beni panik atağım var heyecana gelemiyorum daralıyorum o yüzden korkuyorum.Bugün hastanede dr la fiyat görüşmek için beklerken bile o kadar gerildimki annem bile şaşırdı boncuk boncuk terledim.Birde son aya girince iyice stres oldum.
umudummm çokk sevndm görşmeleri ayarlamşsn herşey çok guzel olcak çok poztf bi şeklde gt görşmelere ve içini en çok rahatlatan merkezi secc
beni de bugun merkzm yne aradıdogum oldu mu dedler dedm pazartesi çok sevndi sekreter saglıkla alın in kucagnza dedi
dogum olnca mail atıcam kızmn resmini de yollucam saolsnlar ya takp edıolar hala ii ki varlar düzgün yapıolar işlerini
ay ferdam ne guzel ozetlemşsn bzm konşmaları hee meganm hakkaten ne çok kafayı takıorz demi herşeye bi de gece kafa insann farklı çalşıo ben herşeyi kafama geece daha çok takıorm uyku da olmaynca bi de endşeler var tabii
ama ii ki burda herşeyi yazıorz bnm kafamda şekllenıo bazı şeyler cunku
saol cnm ferdam ya gerçekten çok yardmcı oluosn ben ruyamda sürekli uyuyan bi bebek goruorm demek ki ilk aylar boyle olcak bebşm
aslnda ben ilk bi kaç haftadan korkuorm sonra alşrm zaten bi şeklde ...
ay canım sanada çok az kalmış.
Ayy ne güzel ne ince düşünceliler duygum ben böyle şeyleri çok seviyorum çok duygulanıyorumumudummm çokk sevndm görşmeleri ayarlamşsn herşey çok guzel olcak çok poztf bi şeklde gt görşmelere ve içini en çok rahatlatan merkezi secc
beni de bugun merkzm yne aradıdogum oldu mu dedler dedm pazartesi çok sevndi sekreter saglıkla alın in kucagnza dedi
dogum olnca mail atıcam kızmn resmini de yollucam saolsnlar ya takp edıolar hala ii ki varlar düzgün yapıolar işlerini
anladım canım allah yardımcın olur.bizim kübracımız ne zaman dünyaya gözünü açacak.
evt cnm az kaldı ya
hülyam senn bat geçmişti geldi mi adet yoksa beklemedemsn hala mrk ettm cnm bnm
ay canım sanada çok az kalmış.
Duygum çok stres yapıyordum kaç gündür bugün biraz daha rahatladım inan hortlak gibi dolanıyorum dün gece uyuyamadım yattım kalktım dolandım durdum sabahta 8 de yattım 12 de uyandım.Artık bende biran önce kavuşmak istiyorum kuzuma.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin duygum.
Bu arada kaynanana bende kızdımarkadaşına yetiştirmekle ilgili falan demiş ya patavatsızlık etmiş sanki onun evine gelmişler.
Ayy ne güzel ne ince düşünceliler duygum ben böyle şeyleri çok seviyorum çok duygulanıyorumBende başka hastanede olursa doğumum diğer hastanedeki ilk aydan beri gittiğim dr uma biraz toplarlanınca kızmıda alıp görmeye gidicem çikolatada alırız
Sağolasın canım.Yarın raporu alabilirsem inşallah oradan diğer hastaneye geçicem hem raporu götürücem hemde muayene olucam bakalım az çok belli olur gün verir belki.Yada bir hafta sonrasına bir randevu daha verir sonra gün verir bakalım hayırlısı Allah tan.
canım ben bugün adet oldum.
umudummm çokk sevndm görşmeleri ayarlamşsn herşey çok guzel olcak çok poztf bi şeklde gt görşmelere ve içini en çok rahatlatan merkezi secc
Duygum sen bana doğuma girerken adını anacağımız dua edeceğimiz arkadaşların listesini yollıcaktın ya özelden unutma olurmu
ya bi de ece olnca düşün yani drek bşey olursa çocuk karştrrsa falan suclu ben olcam ilerde eşime şakayla karşk dıorm boyle die o da dıo şakayla karşk tabi sen olcan suclu duzgun yetştr die töbe töbe yaa
bi de bi gorsen arkdasmı muthiş bi anne onnden arkasından çocklarnn bin kere ozur dledi annemden
annem dıo kızım çocuk o nie ozur dlıosn die
ya alıo bibloları bze getrıo al dıo kuzucm bşey yapmıo ki
off doldurmasnlar o kadar incik cincik evleri
Canım inşallah öbür ay gelir bebişin.Umudunu asla kaybetme olucak inşallah.
Bizde duygumla doğuma girerken isimlerinizi sayıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?