Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selamlar

lovely sevindim canım inş halledersin hemen
hakkında hayırlısı olsun

duygu valla şimdi de oturamıyorum ben
şu an yürümeye merak sardığından tut elimden yürüt modunda sürekli
bel dayanmıyor buna da
yürüteçle de küçük deliklere girip çıkamadığından yürütece de binmiyor
sürekli yürü top oyna falan akşama kadar
bundan sonra 1,5-2 yaşına kadar kıçımız yer görmicek anlaşıldı

siz gece konuşun ben sabah okuyup cvp yazarım
kafanıza takılan varsa sorun

Sağol ferdam inşallah yarında güzel haberlerle gelirim.

Ferdam o çok zor oluyor biliyorum.yiğenimde yeni yürümeye başladığında annesi akşama kadar peşinde dolanıyordu kolunun altından tutarak tüm evi geziyor ben 5 dk yürütünce sırtım kopuyordu.Birde erkek bebişler daha yürümeden öyle omuzundan tutarak top bile oynamak istiyorlar o dahada bir zor Allah kolaylık versin.

internette şöyle birşey görmüştüm işine yararmı kullanışlımıdır bilmiyorum.

Kızalr benim gögüş ilk aylarda çok gergin geliyordu hep hafif kambur yürüyordum sanki o şekilde olunca daha güvende olucam gibi geliyordu.Gebeliğin başından beri hiç sırtım düz ve gergin yürümedim

şimdide göbüş büyük olduğundan istesemde dimdik duramıyorum sırtım hafif kambur gibi geldi bana acaba doğumdan sonra eski haline dönermi yoksa kalıcı bşr kamburlukmu oluşmuştur.

Son düzenleme:

sağol canım ilgine
o da bir işe yaramaz sanmam ben de gördüm de
akşam babası gelince direk ona satıyorum zaten al biraz da sen yürüt diye işimiz var valla böyle
fıtık olmazsak iyidir

dikişlerin iyileşince normale dönersin merak etme
haliyle koca bebek var orda yükün ağır

sağol canım ilgine
o da bir işe yaramaz sanmam ben de gördüm de
akşam babası gelince direk ona satıyorum zaten al biraz da sen yürüt diye işimiz var valla böyle
fıtık olmazsak iyidir

Gerçekten çok yorucu ama denediğimden biliyorum ben en fazla 5 dk birde boyu daha uzun olana daha da zordur.İnşallah erken yürür yoksa başka çere yok sanırım.

dikişlerin iyileşince normale dönersin merak etme
haliyle koca bebek var orda yükün ağır

Aaa oda var doğru doğumdan sonrada dikişlerden dolayı dimdik durmam ben dediğin gibi artık dikişler geçince eski halime dönerim sanırım.
Ferdam benim göbüş sanki hiç içinde 3 kilo var gibi değil bu ay bir sertleşiyor bir gevşiyor küçülüyor gibi geliyor

canım senin yaşadığın herşeyin sanki aynısını yaşıyor gibi hissediyorum kendimi
benimde annem yanımda olamayacak ve kayınvalidem ve eşim kalacak hastanede yanımda.
aynı binada oturduğumuz için gece kalması benim doğumdan sonraki ağrı şeklime bağlı olacak eğer kendimi iyi hissedersem istemiyorum gece kalmasını
kendime fazlamı güveniyorum ne bilmiyorum ama sanki herşeyi halledebilirmişim gibi geliyor buna kendimi mecbur hissediyorum çünkü bebeğime benden iyi kimse bakamaz
ilk zamanlardaki korkum gitti
canım ben doğum çantasına bunları koydum eksik birşey varmı birde sen bakarmısın

bir 10 nu hastane seti
5 li hastane seti
1 tane tulum
3 tane çıtçıtlı badı
3 battaniye biri kundak şeklinde olandan
3 çift çorap
2 patik
2 tane yelek
6 tane ağız mendili
3 tane ter bezi
pişik kremi
ıslak mendil
biberon-emzik
tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü
bir tane ince yastık
25 tane bez
tarak setinide koydum her ihtimale karşı

kendim için
3 pijama takımı
2 tane sabahlık
2 tane gecelik
3 çorap
2 tane emzirme südyeni
1 tane emzirme atleti
3 tane iç çamaşırı
3 tanede tek kullanımlık iç çamaşırı
banyo havlusu
3 tane el havlusu
3 tane minik havlu
loğusa tacı-saç tokası-ayna tarak-makkaj malzemeleri-diç fırçası-macunu-sabun-ped-terlik-şampuan
göğüs pedi-göğüs kremi-kolanya

acaba unuttuğum birşey var mı

Hoşgeldin canımmm.Nasılsın nasıl gidiyor sendede uykusuzluk varmıı

zor canım uykusuz geceler şimdiden başladı sizlerde ki gibi.
sağ kalcamda ağrı var bir aydır üstüne basamıyorum topallayarak yürüyorum resmen:26:

sağ kalcamda ağrı var bir aydır üstüne basamıyorum topallayarak yürüyorum resmen:26:

hülyammmmmmmmmm çok az kaldııı rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

kızlar listeyi yaptım ben isteyen ozel msjla yollarım oldu mu dualarmz kabul olsn inşşşşş
eksgm varsa bana msjla bldrnn

Son düzenleme:
duygummm ALLAH razı olsunnn canımm rabbimm o güzel kalbinde ne varsa onu versin inşallah

Benimde sırtımın sağ tarafında bir ağrı var hiç geçmiyor hatta bazen çok şiddetleniyor.İnşallah doğumla birlikte geçecek hepsi.
Canım bebeiş nasıl ne zaman gittin son kontrole ne sıklıkla çağırıyor dr.

duygummm ALLAH razı olsunnn canımm rabbimm o güzel kalbinde ne varsa onu versin inşallah

aglatma şimdi beni oyle çok istıorm ki hepnz mutlu olun elmden ne gelrse yaparım hepmz yaparız butun dualarmz sizlerle biz siznle de hamiş hberlerinzle tam olcaz bu gerçekten oyle biz bi butunuz artık cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…