Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Duygum mesajını aldım pc yede kaydettim yanlışlıkla silinmesin mesajlardan diye.

ben de şeyi düşndm çıktı olarak alaym pcden arabada gderken okurm iice
gerçi aklmda ama unuttklarm olmasın ....
ben mege yollaym bu listeyi bi baksn unuttgmz falan varsa o da eklesn en iisi ...

hülyammmmmmmmmm çok az kaldııı rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
amin canım inşallah

inşallah canım
iyi çok şükür oğluş geçen cuma gittim kontrole tekrar bu cuma gidicem çatı muayanesi olucam:26::26:
sanırım artık haftada bir olacak zaten doktor erken olabilir dedi doğum.hayırlsıyla sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza.birde doktor bu hafta doğum için gerekli testleri yapalım dedi.
bu hafta ellerimde kaşıntı oldu benimde cuma günü doktor ne diyecek bakalım nette baktım normalmiş ama:26:

hilall ben de sana yakn otrmak isterdm ben yapamasam da bebşten annemden alr getrrdm sana mamalar
aklım her gun sende inan ki ama bi şeklde bi çaresini bulcaksnz bence de bak kanama da keslmş çok şükür
sanrm on iknci haftadan sonra bu yatma işi de bter tehlke geçmiş olcak bence o zamann ....

Kızlar ben daha yeni gördüm
perimmm neler yazmışsın öyle
lütfen ama lütfen acele etme
biraz zaman tanıyın kendinize bu kadar kolay ve çabuk olmamalı,hem ortada sevginiz var biliyorum bu süreç seni çok yıprattı ama cocugunu dogurmak istedigin adam kocan bunu sana isttettiren o ve aşkınız bunları unutma

ben de şeyi düşndm çıktı olarak alaym pcden arabada gderken okurm iice
gerçi aklmda ama unuttklarm olmasın ....
ben mege yollaym bu listeyi bi baksn unuttgmz falan varsa o da eklesn en iisi ...
evet bende bir kağıda yazıp hastane çantama koyucam.
Canım ztarım dediki çatı muayenesinde korkuylacak bişi yokmuş.
İnşlalah sağlıcakla gelsin kuzular.

Kızalr birşey öğrendim aslı varmı bilmiyorum yarın tam net öğrenicem devlet doğum yapana 6 ay 95 tl süt parası adı altında bir ücret ödüyormuş
Çok sevindim inşallah gerçektir.Yarın tam net öğrenicek eşim.

Son düzenleme:
evt bak ben de onu yazcaktım perim bence kısa zamanda çözceksnz bu sorunu ayrılma falan olmucak bi anlık ofkeden çıktı o konşma bence
sizin sevgnz güçlü ben oyle hssedıorm ve bu zor zamanlar sizi daha çok kenetlicek birbrnze ikinzn de sinirleri gergn blıorm ama anlıcaksnz ki birbirnzi kaybetmek çözüm degl daha çok kördüğüm neolur sıkı sarlın birbrnze neolur herşey ii olacak ama sizin ellernzn kenetli olması lazm oncelkle

Son düzenleme:
benim göbeğim de çok büyük değildi 3270 doğdu onu göbeğin büyüklüğü belirlemiyor iç karın vs bisürü faktör var 3 civarı doğsun yeter zaten
hem küçük bile doğsa hemen toparlar bişeycik olmaz
bunlar kafaya takılacak mevzular değil

eksiğin yok fazlan var canım
herşeyi halledersşn tabi ki insan istedikten sonra
bi de daha önce dediğim gibi annelik doğuştan var ruhumuzda
hem biz hep burdayız ne zaman istersen sor sen ben cvplarım

Geçen hafta 3 kg olmuştu inşallah doğuma kadar 3.5 olur biraz dr un yanılma payı ile birazda şişi inince yine 3 e iner.
Bende 2800 kg 52 cm doğmuşum ama çok şükür sağlıklıymışım çokta mızmızmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…