Duygum mesajını aldım pc yede kaydettim yanlışlıkla silinmesin mesajlardan diye.
amin canım inşallahhülyammmmmmmmmm çok az kaldııı rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Benimde sırtımın sağ tarafında bir ağrı var hiç geçmiyor hatta bazen çok şiddetleniyor.İnşallah doğumla birlikte geçecek hepsi.
Canım bebeiş nasıl ne zaman gittin son kontrole ne sıklıkla çağırıyor dr.
evet bende bir kağıda yazıp hastane çantama koyucam.ben de şeyi düşndm çıktı olarak alaym pcden arabada gderken okurm iice
gerçi aklmda ama unuttklarm olmasın ....
ben mege yollaym bu listeyi bi baksn unuttgmz falan varsa o da eklesn en iisi ...
Canım ztarım dediki çatı muayenesinde korkuylacak bişi yokmuş.amin canım inşallah
inşallah canım
iyi çok şükür oğluş geçen cuma gittim kontrole tekrar bu cuma gidicem çatı muayanesi olucam:26::26:
sanırım artık haftada bir olacak zaten doktor erken olabilir dedi doğum.hayırlsıyla sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza.birde doktor bu hafta doğum için gerekli testleri yapalım dedi.
bu hafta ellerimde kaşıntı oldu benimde cuma günü doktor ne diyecek bakalım nette baktım normalmiş ama:26:
Duygum sen bana doğuma girerken adını anacağımız dua edeceğimiz arkadaşların listesini yollıcaktın ya özelden unutma olurmu
Zeynebim tamam seni unuturmuyum hiçYazıcam mutlaka yanıma alıcam kimseyi unutmak istemiyorum.
benim göbeğim de çok büyük değildi 3270 doğdu onu göbeğin büyüklüğü belirlemiyor iç karın vs bisürü faktör var 3 civarı doğsun yeter zatenAaa oda var doğru doğumdan sonrada dikişlerden dolayı dimdik durmam ben dediğin gibi artık dikişler geçince eski halime dönerim sanırım.
Ferdam benim göbüş sanki hiç içinde 3 kilo var gibi değil bu ay bir sertleşiyor bir gevşiyor küçülüyor gibi geliyor
eksiğin yok fazlan var canımcanım senin yaşadığın herşeyin sanki aynısını yaşıyor gibi hissediyorum kendimi
benimde annem yanımda olamayacak ve kayınvalidem ve eşim kalacak hastanede yanımda.
aynı binada oturduğumuz için gece kalması benim doğumdan sonraki ağrı şeklime bağlı olacak eğer kendimi iyi hissedersem istemiyorum gece kalmasını
kendime fazlamı güveniyorum ne bilmiyorum ama sanki herşeyi halledebilirmişim gibi geliyor buna kendimi mecbur hissediyorum çünkü bebeğime benden iyi kimse bakamaz
ilk zamanlardaki korkum gitti
canım ben doğum çantasına bunları koydum eksik birşey varmı birde sen bakarmısın
bir 10 nu hastane seti
5 li hastane seti
1 tane tulum
3 tane çıtçıtlı badı
3 battaniye biri kundak şeklinde olandan
3 çift çorap
2 patik
2 tane yelek
6 tane ağız mendili
3 tane ter bezi
pişik kremi
ıslak mendil
biberon-emzik
tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü
bir tane ince yastık
25 tane bez
tarak setinide koydum her ihtimale karşı
kendim için
3 pijama takımı
2 tane sabahlık
2 tane gecelik
3 çorap
2 tane emzirme südyeni
1 tane emzirme atleti
3 tane iç çamaşırı
3 tanede tek kullanımlık iç çamaşırı
banyo havlusu
3 tane el havlusu
3 tane minik havlu
loğusa tacı-saç tokası-ayna tarak-makkaj malzemeleri-diç fırçası-macunu-sabun-ped-terlik-şampuan
göğüs pedi-göğüs kremi-kolanya
acaba unuttuğum birşey var mı
Sağol cnm şimdiden Rabbim kabul eder duanı inş.
zeynebim senn gerçek adın da zeynep demi hemenn ekleym listeye
benim göbeğim de çok büyük değildi 3270 doğdu onu göbeğin büyüklüğü belirlemiyor iç karın vs bisürü faktör var 3 civarı doğsun yeter zaten
hem küçük bile doğsa hemen toparlar bişeycik olmaz
bunlar kafaya takılacak mevzular değil
Evet cnm iki adım var ama kimlikteki adımı resmi yerler dışında kullanmıyorum cnm sen zeynep diye ekle listeye
ekledm cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?