selam kızlar
annemler bizdelerdi az önce gittiler
musab da babasıyla oynuyo
Bugün yine nadirde olsa obur gibi yemek yediğim günlerden biriydi ne bulduysam yedim ve çok mutluyum
İştahım yerinde olursa kızım için iyi birşey yaptığımı düşünerek mutlu oluyorum.Ama iştahımda çok nadir böyle oluyor.
kaç klo almştn meganm sen toplamda ?
Hoşgeldin canımm.güzel bir gündü öyleyse
15 kilo aldım duygum.
gayet ii maşallah meganm benm 22 ben ipin ucunu kacrdm cnmvercz artık başka çare yokk ama ben 12 klo vermştm hamile kalmadan once onları çok cabuk aldm onn da etkisi var heralde neyse ya vericem inanıorm gerçekten ....
eşim on saattir beşği kuruo ya bnm eşim çok titiz ya da kurulumu zor bu beşiğiniknci olablr cunku ikeadan aldgm şeyleri falan cabuk kurmuştu korkmdan çıkamıorm koridorda yapıo baknca git daha btmedi dıo ama çok cici bi beşk olcakkk belli
kızlar azcık yataym ben belim koptu yne gelrm opyrmmm
eşim on saattir beşği kuruo ya bnm eşim çok titiz ya da kurulumu zor bu beşiğiniknci olablr cunku ikeadan aldgm şeyleri falan cabuk kurmuştu korkmdan çıkamıorm koridorda yapıo baknca git daha btmedi dıo ama çok cici bi beşk olcakkk belli
kızlar azcık yataym ben belim koptu yne gelrm opyrmmm
simdi size ben bir gazel okusam
gazli bebe desem
tekrara mi duserim
annemlere kalsa ne yesem gaz yapiyor. napimki ben :44:
ztar hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
gaz için yediğin yemeklere kimyon katabilirsin, kimyon gaz için bire bir,
onun dışında sab simplex damlası var oda iyi ama her bebeğe aynı olcak diye bişey yok tabi
ztarrrrr sen dogurdun mu?
cok cok tebrik ederim canim
tesekkur ederim canim benim Allah razi olsun
metsil diye bir damla da tavsiye ettiler . Turkiye'den gelen bir arkadasa siparis ettim 1-2 gune elime gecicek insaallah. yemeklerime kimyon atayim ben
tesekkurler
tesekkur ederim canim Allah razi olsun. 3 gun gecikmeli olarak dogurdum cok sukur. acuk bak kiz gecmise
Hoşgeldin tazee anneeeesimdi size ben bir gazel okusam
gazli bebe desem
tekrara mi duserim
annemlere kalsa ne yesem gaz yapiyor. napimki ben :44:
naber kizlarbir selam vereyim dedim her zamanki gibi gecmisi okumadan daldim araniza umarim herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?