Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bugün yine nadirde olsa obur gibi yemek yediğim günlerden biriydi ne bulduysam yedim ve çok mutluyum
İştahım yerinde olursa kızım için iyi birşey yaptığımı düşünerek mutlu oluyorum.Ama iştahımda çok nadir böyle oluyor.

Son düzenleme:
Kızlar bu idrarda protein çıkması nedir bir belirtisi varmı dr bizde hiç böyle birşeye bakmadı ama hamilelikte oluyormuş sanırım birkaç kişinin yazdığını okumuştum bu konuda bilgisi olan varmı

kaç klo almştn meganm sen toplamda ?

Hilalim kuzum geçmişi okuma sen bir süre sadece gel bize sor biz sana günün özetini geçeriz yorma kendini nolur.
Hilalim gündüz sen yer içer dizersin mutfağa akşamları eşin dizer makinaya.Akşamda gelirken birşeyler alır iki hafta böyle idare edersiniz.

15 kilo aldım duygum.

gayet ii maşallah meganm benm 22 ben ipin ucunu kacrdm cnm vercz artık başka çare yokk ama ben 12 klo vermştm hamile kalmadan once onları çok cabuk aldm onn da etkisi var heralde neyse ya vericem inanıorm gerçekten ....

eşim on saattir beşği kuruo ya bnm eşim çok titiz ya da kurulumu zor bu beşiğin iknci olablr cunku ikeadan aldgm şeyleri falan cabuk kurmuştu korkmdan çıkamıorm koridorda yapıo baknca git daha btmedi dıo ama çok cici bi beşk olcakkk belli
kızlar azcık yataym ben belim koptu yne gelrm opyrmmm

gayet ii maşallah meganm benm 22 ben ipin ucunu kacrdm cnm vercz artık başka çare yokk ama ben 12 klo vermştm hamile kalmadan once onları çok cabuk aldm onn da etkisi var heralde neyse ya vericem inanıorm gerçekten ....

Duygum benim iştahımda olmadı ya ondan böyle oldu sanırım ama hepte sıkıntısını yaşadım herkes masaya oturuyor ben bakıyorum yiyememek daha kötü.
Hem sen - 12 ile hamiş kalmışsın 10 kg almış sayılırsınBebişlerimiz sağlıcakla gelsin veririz Allah ın izniyle

Cnm bebeğin icinde mışıl mışıl uyusun görüşürüz

Hehee aynı benim eşim birşeyi yapamayınca sinirleniyor bende gözüne görünürsem aynı tepkiyi verir git daha bitmedi bitincede gelir öper bak gel yaptım der.
Tamam canım uzan sen bende azcık kocişle tv izlerim.

simdi size ben bir gazel okusam

gazli bebe desem

tekrara mi duserim

annemlere kalsa ne yesem gaz yapiyor. napimki ben :44:

ztar hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

gaz için yediğin yemeklere kimyon katabilirsin, kimyon gaz için bire bir,
onun dışında sab simplex damlası var oda iyi ama her bebeğe aynı olcak diye bişey yok tabi

tesekkur ederim canim benim Allah razi olsun

metsil diye bir damla da tavsiye ettiler . Turkiye'den gelen bir arkadasa siparis ettim 1-2 gune elime gecicek insaallah. yemeklerime kimyon atayim ben

tesekkurler
ztarrrrr sen dogurdun mu?

cok cok tebrik ederim canim

tesekkur ederim canim Allah razi olsun. 3 gun gecikmeli olarak dogurdum cok sukur. acuk bak kiz gecmise

kocis yanima geldi birlikteyiz gunde 15 dk falan ayirabiliyorum nete kusura bakma Allah anali babali buyutsun cok cok sevindim canim
darisi basimiza

Amin cümlemizden canm
metsili duydum bende ama almanyadada satılmıyor sizin ordada yokmuş demek,
sab simplex oğluma iyi gelmişti, bide esra erolun gaz için bi tarifi vardı oda çok iyiydi nette vardı tarifi

simdi size ben bir gazel okusam

gazli bebe desem

tekrara mi duserim

annemlere kalsa ne yesem gaz yapiyor. napimki ben :44:
Hoşgeldin tazee anneeeeBizdemi birkaç hafta sonra bu sorunlarla boğuşucaz
naber kizlar bir selam vereyim dedim her zamanki gibi gecmisi okumadan daldim araniza umarim herkes iyidir.

Canım tam biz çıkınca gelmişsin yetişemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…