Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bugun yattım uyurm die bogazımada acı gögsmde acı bi de oksuurkle uyandm hemenn mutfaga koştm yne viks sürdm spreyden sıktım
ya antbytk var aslnda 7.ayımda hastalnmştm o zaman kullandm ama şu an istemıorm onu kullanmak şurda kaldı kaç gunn off inş gecer kızlar ya fena oksuruorm gerçekten :26:

günaydın
bıktım şu öksürükten bi kurtulamadın

yine süt sağıyorum yine kuzey ne yiyecek diye düşünüyorum ve kuzey yine kusmaya devam ediyor ooof off
dişi çıktı emerken ısırıyor hep uçları yara oluyor üst diş de çıkınca kesin kopartacak

herkese selam

Merhaba ;

Bende istiyorum inşallah bir dahaki aya ksımet olur

aa çok sevindim cnmm Rabbim inşallah hayırlısını verir, teyze oluyorum sonunda

ferda canım reflüsü falan mı var kuzeyin?
benim uçlarım tam iyileşti derken şimdide damakları kaşınıyor diye saldırıyor memeye yine yara yapıyor,
diş çıkarsa dahada kötü oluyor demekki :18:

nolur bana bir yardım hamile olan arkadaşlarım battan önce belirtileriniz oldumu? son on gün kaldı benim bata ama ben hiçbirşey hissetmiyorum başka yerlerden okuduğum kadarıyla on gün önceden hatta dahada önce kasık ağrısının başladığını sölüolar ama bende yok hiç bişey birde sizlere sormak istedim cevap yazarsanız çok sevinirim..

benim bat'tan 6 gün önce baş dönmelerim oldu ve belim arıyordu,
kasık ağrım olmadı hiç.
battan 4 gün öncede testte pozitif çıkmıştı.
İnşallah meleğin seninledir

canım insallah hamilesin.

benim bat'tan 6 gün önce baş dönmelerim oldu ve belim arıyordu,
kasık ağrım olmadı hiç.
battan 4 gün öncede testte pozitif çıkmıştı.
İnşallah meleğin seninledir

ayyy ne güzel erkenden çıkmış testte ama ben bişey sölemeyi unuttum geçen sene haziranda bir kimyasal gebeliğim oldu ve ozaman kasık ağrım olmuştu ama ne kadar önce olmuştu onu hatırlamıyorum (( bide her gebelik farklı olabilir diyorlar ama ne bilim beklemekten başka çarem yok sanırım şuan durumun ne bilmiyorum ama mutluluğun daim olsun cevap için teşekkürler inşş benimde testte erkenden çıkar 4 gün kala denicem :)

Rabbim hayırlısını versin inşallah hamilesindir dua edicem senin için
o pozitif testten sonra 1 sene geçti ve şu an 4 buçuk aylık bi oğlum var maşallah
Allahım sanada nasip eder inşallah bu mutluluğu

Rabbim hayırlısını versin inşallah hamilesindir dua edicem senin için
o pozitif testten sonra 1 sene geçti ve şu an 4 buçuk aylık bi oğlum var maşallah
Allahım sanada nasip eder inşallah bu mutluluğu

maaşallah ne güzel böle şeler duymak beni çok mutlu ediyo inşşş.. inşş. olmuştur ne bilim işte allahıma şükürler olsun mutlu bi evliliğim var mutluluğumuza mutlulk katsa bebişimde gelip başka birşey istemiyorum rabbimden..

Rabbim daim etsin mutluluğunuzu cnm, bide bebek gelirse Allahın izniyle dahada şenlenir yuvanız inşallah

ne bu topiğin hali yaa kimsecikler yok ferda canımm bebekler büyürken annelerin ömrünüde yiyolar işte böyle ALLAH yardımcın olsunn deryaa canım sende hoşgeldin aramıza spidi gonzeless herzaman bekleriz gel burda beraber bekleyelim batlarımızı hevinn

hoşbulduk :) benim bata 10 gün kaldı sizin ne kadar var bata?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…