benimde bata 10 gün var canım hayırlısı hakkımızdan inşallahhoşbulduk :) benim bata 10 gün kaldı sizin ne kadar var bata?
merhbaa kızlar ne var ne yok
benimde bata 10 gün var canım hayırlısı hakkımızdan inşallah
ne güzel aynı gün inş... ikimizde alırız mutlu haberimizi ve tabi tüm bekleyenler :)
jaleda
belirti falan varmı sende ben bişey anlamadım bende hiçbişey yok maaşallah çoğu kişi 10 gün önceden baya belirti yaşıo
kızlar
ben dün evime döndüm konuştuk boşanıyoruz dedik kocam sabaha kadar ağladı neyse beni az önce garaja götürdü arabaya bindirdi ikimizde zırladık araba kalktı gitme dedi yolda otobanda indim taksi çağırdım bindim kocamıda aldık eve döndük
annem çok ısrar etti evine dön diye ptesi günüde annemlere gidiyoruz kocamla
neyse işte duşta bi halvetle noktaladık
Jaleda geldim
jaleda
belirti falan varmı sende ben bişey anlamadım bende hiçbişey yok maaşallah çoğu kişi 10 gün önceden baya belirti yaşıo
hoşş geldinn canımmm
şimdi anlat bakalım kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebek istiyosunn
Bir sene 7 aydır evliyim...Bebek için ilk defa bu ay başladık biz
negüzell evliliğini yaşamışsınnn
inşallah bu ay sağlıkla gelimiştir bebeğin
bat a kaç gün varr:26:
yok canım belirti felan hem olsa bile ben kesinlikle bebktenmi die kafaya takmıyorum
biliyosun piskolojimiz çok oyun oynuyor bize
ve eğer erken döllenme değilse batdan birkaç hafta sonra bile başlayabilir belirtile
evet canım bat beklenen adet tarihi oluyorBAT gelecek adet tarihi mi oluyor :26::26::26:
Sat 2 Marttı benim. Yumurtlama testi almıştım onu yapıyorum ona göre bugün yumurtlama günüm görünüyor. Muhtemel gelecek adetimde 28/29 mart olacak.
canım bende çokk takıyodum öncee ama şimdi çok takmıyorum yani takmamaya çalışıyorum sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin:26:nasıl başarıyorsun kafaya takmamayı bide başarabilsem oooooooooofffffff offfffffff geçmez bu 10 gün
Çok kibarsınız efendim
Jaleda senin bir kızın var ikinciyi mi istiyorsun :26::26::26:
herkese selam
aa çok sevindim cnmm Rabbim inşallah hayırlısını verir, teyze oluyorum sonunda
ferda canım reflüsü falan mı var kuzeyin?
benim uçlarım tam iyileşti derken şimdide damakları kaşınıyor diye saldırıyor memeye yine yara yapıyor,
diş çıkarsa dahada kötü oluyor demekki :18:
Bir sene 7 aydır evliyim...Bebek için ilk defa bu ay başladık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?