Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar

ben dün evime döndüm konuştuk boşanıyoruz dedik kocam sabaha kadar ağladı neyse beni az önce garaja götürdü arabaya bindirdi ikimizde zırladık araba kalktı gitme dedi yolda otobanda indim taksi çağırdım bindim kocamıda aldık eve döndük

annem çok ısrar etti evine dön diye ptesi günüde annemlere gidiyoruz kocamla

neyse işte duşta bi halvetle noktaladık

jaleda

belirti falan varmı sende ben bişey anlamadım bende hiçbişey yok maaşallah çoğu kişi 10 gün önceden baya belirti yaşıo

hahhaaa çatlakk gamzeeee duşta halvet haa
kız varyaaa çok sevindimm inşallahh mutluluğunuz daim olurr
sabahtan beri elim kaç defa telefona gitti arayayım diyeee iyiki aramamışımm
malumm halvet felann
bana bakk sen rüzgarı depoda yaptın buda banyo bebeği olmasınnn

jaleda

belirti falan varmı sende ben bişey anlamadım bende hiçbişey yok maaşallah çoğu kişi 10 gün önceden baya belirti yaşıo

yok canım belirti felan hem olsa bile ben kesinlikle bebktenmi die kafaya takmıyorum
biliyosun piskolojimiz çok oyun oynuyor bize
ve eğer erken döllenme değilse batdan birkaç hafta sonra bile başlayabilir belirtile

negüzell evliliğini yaşamışsınnn
inşallah bu ay sağlıkla gelimiştir bebeğin
bat a kaç gün varr:26:

BAT gelecek adet tarihi mi oluyor :26::26::26:
Sat 2 Marttı benim. Yumurtlama testi almıştım onu yapıyorum ona göre bugün yumurtlama günüm görünüyor. Muhtemel gelecek adetimde 28/29 mart olacak.

yok canım belirti felan hem olsa bile ben kesinlikle bebktenmi die kafaya takmıyorum
biliyosun piskolojimiz çok oyun oynuyor bize
ve eğer erken döllenme değilse batdan birkaç hafta sonra bile başlayabilir belirtile

nasıl başarıyorsun kafaya takmamayı bide başarabilsem oooooooooofffffff offfffffff geçmez bu 10 gün

BAT gelecek adet tarihi mi oluyor :26::26::26:
Sat 2 Marttı benim. Yumurtlama testi almıştım onu yapıyorum ona göre bugün yumurtlama günüm görünüyor. Muhtemel gelecek adetimde 28/29 mart olacak.
evet canım bat beklenen adet tarihi oluyor
bu yumurtlama günlerini boş geçme bak birde halvetten sonra hemen kalkma hatta ayaklarını yukarı doğru kaldır yatt
ahhh ahhhh gebe kalalım die girdiğimiz halleri bir görsen
nasıl başarıyorsun kafaya takmamayı bide başarabilsem oooooooooofffffff offfffffff geçmez bu 10 gün
canım bende çokk takıyodum öncee ama şimdi çok takmıyorum yani takmamaya çalışıyorum sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin:26:
Çok kibarsınız efendim

öyleyimmdirr

Daha yeni gelip bakabildim arkadaşlar Tekrar Selam

Yarın adet günüm mart ayını çok güzel değerlendirdik diye düşünüyorum ama bakalım
Cetvelde de belli olduğu gibi 1 yıl 9 aylık evliyim ve bu daha ilk ayımız

teşekkür ederim bakalım ne zaman gelecek. bekliyoruz.
seninde dişten önce sorun başladı galiba kremler falan var onlardan kullansan olmaz mı geçer belki

Bir sene 7 aydır evliyim...Bebek için ilk defa bu ay başladık biz

Seninde hayırlı olsun sende yenisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…