- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
evet canım bat beklenen adet tarihi oluyor
bu yumurtlama günlerini boş geçme bakbirde halvetten sonra hemen kalkma hatta ayaklarını yukarı doğru kaldır yatt
ahhh ahhhh gebe kalalım die girdiğimiz halleri bir görsen
öyleyimmdirr
speedy sende hoş geldin aramızaDaha yeni gelip bakabildim arkadaşlar Tekrar Selam
Yarın adet günüm mart ayını çok güzel değerlendirdik diye düşünüyorum ama bakalım
Cetvelde de belli olduğu gibi 1 yıl 9 aylık evliyim ve bu daha ilk ayımız
teşekkür ederim bakalım ne zaman gelecek. bekliyoruz.
seninde dişten önce sorun başladı galiba kremler falan var onlardan kullansan olmaz mı geçer belki
Seninde hayırlı olsun sende yenisin
evet canım birgün arayla halvet daha iyi ve bence bugün noktalamayınAdetten sonra birer gün arayla halvet yaptık.Sanırım öyle daha iyi oluyormuş sperm kalitesi açısından.Bugünde yapıp noktalıcazYa biraz yatıyorum ya da sabaha duşa giriyorum. Belime de yastık koyuyorum...Bundan gerisi Allaha kalmış artık Başka yapılabilecek bir şey var mı :26::26::26:
Biraz geç oldu kolonya faslı ama görmezden gelelim o kadarını artık
evet canımm kısmetse 2. yi istiyorum
benden çok kızım istiyo zaten
Daha yeni gelip bakabildim arkadaşlar Tekrar Selam
Yarın adet günüm mart ayını çok güzel değerlendirdik diye düşünüyorum ama bakalım
Cetvelde de belli olduğu gibi 1 yıl 9 aylık evliyim ve bu daha ilk ayımız
Seninde hayırlı olsun sende yenisin
Bir sene 7 aydır evliyim...Bebek için ilk defa bu ay başladık biz
speedy sende hoş geldin aramıza
inşallah ilk aydan gelmiştir meleğinn
evet canım birgün arayla halvet daha iyi ve bence bugün noktalamayın
geç döllenme die birşey var değilmi adet oluncaya kadar halvete devammm
ama hergelene kolanya şeker vermiyoruz bizz ilk sensin kıymetini bil
evet canım birgün arayla halvet daha iyi ve bence bugün noktalamayın
geç döllenme die birşey var değilmi adet oluncaya kadar halvete devammm
ama hergelene kolanya şeker vermiyoruz bizz ilk sensin kıymetini bil
meraba canımmm hoşgeldinnmrb kızlar bende yeni üye oldum. 3 aydır eşimle bebek istiyoruz artık. bugün adetim 1 gün geçti ama adet olacakmışım gibi ara ara sancılarım geliyor. adetim düzenlidir hiç geçikmedi şimdiye kadar .sürekli tuvalete koşuyorum akıntılarım arttı adet oldum zannediyorum ama değil. test almayada korkuyorum yine tek çizgi görürsem diye. acaba hamilemiyim ki.. biraz daha mı beklesem.
zamanı vardırr canımm hakkından hayırlısı kolay değil biliyorumm ben kızımı 5. yıl aldım kucağıma öncesinde bende çokk takardımmben 3 yıllık evliyim 1.5 senedir de bebişimiz olmadı maalesef
Benim en küçük dayımında 6 yaşında bir oğlu var. Elazığdaydılar doğu görevi için İstanbula geldiler.Onun bir büyüğü dayımla aynı apartmandan ev aldılar.Bir büyük dayımın 3 tane çoçuğu var.Tek çocuk bunları kıskanmış.Kardeşler birbirini kollayınca bu kendini yalnız görmüş kardeş istemiş.Dayımlarda onun için 2. ye niyetlendiler.Yengem şu an ikizlere hamile
Evet yeniyim :)
canım insallah sende hamilesin.
benim ilk olacak bide gelse yaramazım 1.5 senedir uğraşıyorum olmadı olmadı 3 yıllıkta evliyim
inşallah canım gelmiştir.
tabi sana da gelsin sadece bana değili. sende 1. meleğinde mutlu olunne güzel kardeş istemesi.
yumurtama zamanında dr bize full yapmayı önerdi.
Kronikdeli ; Evet canım arrtık bizde istiyoruz sonundamemnun oldum
ilk ay olunca açıkçası çok fazla umudum yok ama bakalım yarına adet olacak gibiyim
İnşallah olur...Olmazsada bozma moralini doktorlar erkek korunsa bile bebek olması bir kaç ayı bulabilir diyor
meraba canımmm hoşgeldinn
bekle bakalımm hemen test sitresine girme aradan bir kaç gün geçsinn öyle yaparsın testi
inşallahh sende gebesindirr
zamanı vardırr canımm hakkından hayırlısı kolay değil biliyorumm ben kızımı 5. yıl aldım kucağıma öncesinde bende çokk takardımm
işte bu güzeldii 3 kardeşe karşılık 2 bebekk
ne güzel ama kardeş gibisi varmı bende kızımın yalnız büyümesini istemiyorum hoşş benim kızım 7 yaşına geldi bile
Ancak gelebildim
Bebe isteyenler mi var yeni acaba
Ancak gelebildim
Bebe isteyenler mi var yeni acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?