Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Adetten sonra birer gün arayla halvet yaptık.Sanırım öyle daha iyi oluyormuş sperm kalitesi açısından.Bugünde yapıp noktalıcaz Ya biraz yatıyorum ya da sabaha duşa giriyorum. Belime de yastık koyuyorum...Bundan gerisi Allaha kalmış artık Başka yapılabilecek bir şey var mı :26::26::26:

Biraz geç oldu kolonya faslı ama görmezden gelelim o kadarını artık

mrb kızlar bende yeni üye oldum. 3 aydır eşimle bebek istiyoruz artık. bugün adetim 1 gün geçti ama adet olacakmışım gibi ara ara sancılarım geliyor. adetim düzenlidir hiç geçikmedi şimdiye kadar .sürekli tuvalete koşuyorum akıntılarım arttı adet oldum zannediyorum ama değil. test almayada korkuyorum yine tek çizgi görürsem diye. acaba hamilemiyim ki.. biraz daha mı beklesem.

speedy sende hoş geldin aramıza
inşallah ilk aydan gelmiştir meleğinn

evet canım birgün arayla halvet daha iyi ve bence bugün noktalamayın
geç döllenme die birşey var değilmi adet oluncaya kadar halvete devammm
ama hergelene kolanya şeker vermiyoruz bizz ilk sensin kıymetini bil

evet canımm kısmetse 2. yi istiyorum
benden çok kızım istiyo zaten

Benim en küçük dayımında 6 yaşında bir oğlu var. Elazığdaydılar doğu görevi için İstanbula geldiler.Onun bir büyüğü dayımla aynı apartmandan ev aldılar.Bir büyük dayımın 3 tane çoçuğu var.Tek çocuk bunları kıskanmış.Kardeşler birbirini kollayınca bu kendini yalnız görmüş kardeş istemiş.Dayımlarda onun için 2. ye niyetlendiler.Yengem şu an ikizlere hamile

Evet yeniyim :)

Son düzenleme:

inşallah canım gelmiştir.
tabi sana da gelsin sadece bana değili. sende 1. meleğinde mutlu olun ne güzel kardeş istemesi.

yumurtama zamanında dr bize full yapmayı önerdi.

Kronikdeli ; Evet canım arrtık bizde istiyoruz sonunda memnun oldum
ilk ay olunca açıkçası çok fazla umudum yok ama bakalım yarına adet olacak gibiyim

evet canım birgün arayla halvet daha iyi ve bence bugün noktalamayın
geç döllenme die birşey var değilmi adet oluncaya kadar halvete devammm
ama hergelene kolanya şeker vermiyoruz bizz ilk sensin kıymetini bil

Adete kadar mı...Naptın sen yahu Eşimde bende eve geç gidiyoruz
Kendimi değerli hissetmeliyim sanırım

meraba canımmm hoşgeldinn
bekle bakalımm hemen test sitresine girme aradan bir kaç gün geçsinn öyle yaparsın testi
inşallahh sende gebesindirr
ben 3 yıllık evliyim 1.5 senedir de bebişimiz olmadı maalesef
zamanı vardırr canımm hakkından hayırlısı kolay değil biliyorumm ben kızımı 5. yıl aldım kucağıma öncesinde bende çokk takardımm

işte bu güzeldii 3 kardeşe karşılık 2 bebekk
ne güzel ama kardeş gibisi varmı bende kızımın yalnız büyümesini istemiyorum hoşş benim kızım 7 yaşına geldi bile

canım insallah sende hamilesin.

İnşallah hülyacım...Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

benim ilk olacak bide gelse yaramazım 1.5 senedir uğraşıyorum olmadı olmadı 3 yıllıkta evliyim

Umudunu hiç kaybetme kk da bile neler görüyoruz...11 sene olmayıp sonrasında bebeği olan biri vardı kk da

İnşallah olur...Olmazsada bozma moralini doktorlar erkek korunsa bile bebek olması bir kaç ayı bulabilir diyor

İnşallah tez zamanda gelsin kızına kardeş

Ancak gelebildim
Bebe isteyenler mi var yeni acaba

eminem yeni gelen arkadaslara tek başına ev sahipliği yapmışsın kolonya seker falan yılllaaaaaar önce ben görmemiştim ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…