Evett adete kadarrrAdete kadar mı...Naptın sen yahu Eşimde bende eve geç gidiyoruz
Kendimi değerli hissetmeliyim sanırım
inşallahh canım rabbimmm olmasını iteyen herkese nasip etsin inşallahhhinşallah canım gelmiştir.
tabi sana da gelsin sadece bana değili. sende 1. meleğinde mutlu olunne güzel kardeş istemesi.
yumurtama zamanında dr bize full yapmayı önerdi.
Kronikdeli ; Evet canım arrtık bizde istiyoruz sonundamemnun oldum
ilk ay olunca açıkçası çok fazla umudum yok ama bakalım yarına adet olacak gibiyim
ammiiinnn canımmm çokkk sağoll hepberaber inşallahhhcanım insallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
olucakk inşallah annesiii bizimm bebeler nazlı iştee illaaa uğraşıcaksınn gelsinn dieeebenim ilk olacak bide gelse yaramazım 1.5 senedir uğraşıyorum olmadı olmadı 3 yıllıkta evliyim
megiimmm hoşşgeldinnAncak gelebildim
Bebe isteyenler mi var yeni acaba
Jaleda tuttu kolumdan buraya getirdi beniZorla şeker kolonya ikram ettirebildim
canım deryacım insalllh en kısa zamanda bebişin gelir.
bakk yaa birde şikayett edrmiişş
kronikdeli
umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama her ay hüsrana uğramaktan bıktım artık akşam olduğu zaman böm böm eşimle birbirimize bakıyoruz canımız sıkılıyo haliyle bebişin bukadar zor olduğunu bileydim evlenir evlenmez başlardım çalışmalara ne die beklediysek 1.5 yıl boşa :)
canım deryacım insalllh en kısa zamanda bebişin gelir.
ben müşteriye diyorum önce çağrı merkezini arayın:102:
müştei diyoo nereye çağıracaz
dün bir müşteri aradı adres alıyorum :102:
sitenin adı DANA sitesiymişş
müşterininn tarifini aynene aktarıyorumm
DANA sitesii DANA öküzünn güccüü
ben tlefonda koparken adam bir bomba daha patlattıı ama içinde DANALAR oturmuyo
ben müşteriye diyorum önce çağrı merkezini arayın:102:
müştei diyoo nereye çağıracaz
dün bir müşteri aradı adres alıyorum :102:
sitenin adı DANA sitesiymişş
müşterininn tarifini aynene aktarıyorumm
DANA sitesii DANA öküzünn güccüü
ben tlefonda koparken adam bir bomba daha patlattıı ama içinde DANALAR oturmuyo
Çok güzel şikayet ederim
Ben geçen aya kadar bebek düşünmüyordum hatta hiç olmasa olur diyordum.Bu ay ilk defa denemeye başladık ve tüm hayatımız bundan ibaret oldu.Yatıp kalkıp bebek üzerine konuşuyoruz.İnsan odaklandığı zaman yok yere stres yapıyor.Düşünmemeye çalış.Bebek olmamasını eksiklik olarak düşünme odaklanma ona
bu ayda olmazsa takmıcam artık hihihi napem düşünsemde olmuyo düşünmesem gelir belki bu ayy biraz fazla umutluyum aslında ondan böle oldum zaman geçiremiyorum
umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama her ay hüsrana uğramaktan bıktım artık akşam olduğu zaman böm böm eşimle birbirimize bakıyoruz canımız sıkılıyo haliyle bebişin bukadar zor olduğunu bileydim evlenir evlenmez başlardım çalışmalara ne die beklediysek 1.5 yıl boşa :)
mervemmmmmeminem yeni gelen arkadaslara tek başına ev sahipliği yapmışsınkolonya seker falan yılllaaaaaar önce ben görmemiştim ama neyse
gelsinnlerr biii nerdeydinn diee bende ısırıcamm totosunuujaleda
walla doru dedin anası gibi nazlı olcak yaramazım galiba ama bi gelsin hele popisini öpcem onun oyyyyyyyşşşş kanım kaynadı :))))))
Çok güzel şikayet ederim
Ben geçen aya kadar bebek düşünmüyordum hatta hiç olmasa olur diyordum.Bu ay ilk defa denemeye başladık ve tüm hayatımız bundan ibaret oldu.Yatıp kalkıp bebek üzerine konuşuyoruz.İnsan odaklandığı zaman yok yere stres yapıyor.Düşünmemeye çalış.Bebek olmamasını eksiklik olarak düşünme odaklanma ona
Jaledam emoşum güsel ağırlamışsın afferim
Buranın bi tane ev sahibi yokkkk herkes evin sahibi
kronikcim,sipidim ve derya hoşgeldiniz
napıyosunuz topikimmmmm
napıyosunuz topikimmmmm
napıyosunuz topikimmmmm
Kontrole filan gittiniz mi her şey yolunda mı :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?