Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Adete kadar mı...Naptın sen yahu Eşimde bende eve geç gidiyoruz
Kendimi değerli hissetmeliyim sanırım
Evett adete kadarrr
ama daha seyrek yanii illa kendimiz paralamayalımm dime
inşallahh canım rabbimmm olmasını iteyen herkese nasip etsin inşallahhh
canım insallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
ammiiinnn canımmm çokkk sağoll hepberaber inşallahhh
benim ilk olacak bide gelse yaramazım 1.5 senedir uğraşıyorum olmadı olmadı 3 yıllıkta evliyim
olucakk inşallah annesiii bizimm bebeler nazlı iştee illaaa uğraşıcaksınn gelsinn dieee
Ancak gelebildim
Bebe isteyenler mi var yeni acaba
megiimmm hoşşgeldinn
bakk sen yokkk ne güzel ağırlaıdımm arkadaşlarımıı
yanii seni aratmadımm ev sahibesi olaraktann
Jaleda tuttu kolumdan buraya getirdi beni Zorla şeker kolonya ikram ettirebildim

bakk yaa birde şikayett edrmiişş

kronikdeli

umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama her ay hüsrana uğramaktan bıktım artık akşam olduğu zaman böm böm eşimle birbirimize bakıyoruz canımız sıkılıyo haliyle bebişin bukadar zor olduğunu bileydim evlenir evlenmez başlardım çalışmalara ne die beklediysek 1.5 yıl boşa :)

jaleda

walla doru dedin anası gibi nazlı olcak yaramazım galiba ama bi gelsin hele popisini öpcem onun oyyyyyyyşşşş kanım kaynadı :))))))

bakk yaa birde şikayett edrmiişş

Çok güzel şikayet ederim

Ben geçen aya kadar bebek düşünmüyordum hatta hiç olmasa olur diyordum.Bu ay ilk defa denemeye başladık ve tüm hayatımız bundan ibaret oldu.Yatıp kalkıp bebek üzerine konuşuyoruz.İnsan odaklandığı zaman yok yere stres yapıyor.Düşünmemeye çalış.Bebek olmamasını eksiklik olarak düşünme odaklanma ona

ben müşteriye diyorum önce çağrı merkezini arayın:102:
müştei diyoo nereye çağıracaz
dün bir müşteri aradı adres alıyorum :102:
sitenin adı DANA sitesiymişş
müşterininn tarifini aynene aktarıyorumm
DANA sitesii DANA öküzünn güccüü
ben tlefonda koparken adam bir bomba daha patlattıı ama içinde DANALAR oturmuyo

Danalar kovalasın seni deseydin Öyle isim mi olurmuş yahu.Öyle bir sitede otursam isim değişikliği için başvuruda bulunurdum kesin

Son düzenleme:

dana he

bu ayda olmazsa takmıcam artık hihihi napem düşünsemde olmuyo düşünmesem gelir belki bu ayy biraz fazla umutluyum aslında ondan böle oldum zaman geçiremiyorum

Jaledam emoşum güsel ağırlamışsın afferim
Buranın bi tane ev sahibi yokkkk herkes evin sahibi

kronikcim,sipidim ve derya hoşgeldiniz

napıyosunuz topikimmmmm

Allah büyük canım inşallah seni de daha fazla bekletmez... şimdi sürekli konu o olduğu için sıkılıyorsunuzdur. hazır yokken bol bol gezin stres daha da zorlaştırırmış

eminem yeni gelen arkadaslara tek başına ev sahipliği yapmışsın kolonya seker falan yılllaaaaaar önce ben görmemiştim ama neyse
mervemmmmmevet iş başa düştüü hiçkimsede yokkii bana yardımcı olsunnn şekeri kolanyayı bile sonradann tutuumm
jaleda

walla doru dedin anası gibi nazlı olcak yaramazım galiba ama bi gelsin hele popisini öpcem onun oyyyyyyyşşşş kanım kaynadı :))))))
gelsinnlerr biii nerdeydinn diee bende ısırıcamm totosunuu

neyseee budefalıkk görmezden geliyimm

Kontrole filan gittiniz mi her şey yolunda mı :26::26::26:

evet herşey yolunda bir sorun yyok dedi doktor ve bu ay klomen kullandım 3 tane yumoşum olmuş çok iyi dedi doktor çatlatma iğnesi falan vermedi yumurtalar güzel kend,liğinden çatlar dedi 1 hafta çalıştık birer gün arayla bakalım gerisi kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…