- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
evet herşey yolunda bir sorun yyok dedi doktor ve bu ay klomen kullandım 3 tane yumoşum olmuş çok iyi dedi doktor çatlatma iğnesi falan vermedi yumurtalar güzel kend,liğinden çatlar dedi 1 hafta çalıştık birer gün arayla bakalım gerisi kısmet
ağırlamışımm dimmiiJaledam emoşum güsel ağırlamışsın afferim
Buranın bi tane ev sahibi yokkkk herkes evin sahibi
kronikcim,sipidim ve derya hoşgeldiniz
napıyosunuz topikimmmmm
aynenn öyle dana sitesidana he
Danalar kovalasın seni deseydinÖyle isim mi olurmuş yahu.Öyle bir sitede otursam isim değişikliği için başvuruda bulunurdum kesin
senin durumun ne şuan?
Allah büyük canım inşallah seni de daha fazla bekletmez... şimdi sürekli konu o olduğu için sıkılıyorsunuzdur. hazır yokken bol bol gezin stres daha da zorlaştırırmış
hiç birimizi bekletmez inş. meleklerimiz bi an önce gelirler
evet herşey yolunda bir sorun yyok dedi doktor ve bu ay klomen kullandım 3 tane yumoşum olmuş çok iyi dedi doktor çatlatma iğnesi falan vermedi yumurtalar güzel kend,liğinden çatlar dedi 1 hafta çalıştık birer gün arayla bakalım gerisi kısmet
canım bende iki yıllık evliyim. ben üç ay önce erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim..bende hamile kalmak isteyenlerdenim..
çok üzüldüm inş.. bidaha öle bir durum yaşamazsın ve bi an önce meleğin gelir
canım bende klomenle hamile kaldım..ama sevincim kısa sürdü
ağırlamışımm dimmii
nasılsın megimmm
aynenn öyle dana sitesi
keşke deseydimm kovalasın diee
ama adamm öküzünn güccü dediy orda koptum benn konuşamıyorumm
canım bende iki yıllık evliyim. ben üç ay önce erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim..bende hamile kalmak isteyenlerdenim..
Adam oldukça benimsemiş açıklama bile yapıyor
Allahım tekrar yaşatsın o sevinci sana inşallah
Okuyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo ablam radyasyon almıyım die sürekli telimi uzaklaştırıyor:)
yrn gidiyor,hafta sonuda apartmanda ilaçlama varmış mecburen yazlıga gitcez sonrası allah kerim
Okuyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo ablam radyasyon almıyım die sürekli telimi uzaklaştırıyor:)
yrn gidiyor,hafta sonuda apartmanda ilaçlama varmış mecburen yazlıga gitcez sonrası allah kerim
aynennAdam oldukça benimsemiş açıklama bile yapıyor
Allahım tekrar yaşatsın o sevinci sana inşallah
Merhabalar efendim :) nasılsınız. Ben sanırım grip olacagmburnum tıkalı sızlıyo resmen. Hapsuruyorm öksürüyorm. Oğluma geçmese bari ya daha yeni iyileşti
aynenn
oflumm hoşgeldin canımm çok geçmiş olsunn
hoşbulduk canım. Aman hasta olmak bişey değil de oğlum var ışte o hasta olacak diye korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?