Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

O zaman şu an sana düşen stres yapmadan dua ederek beklemek

Jaledam emoşum güsel ağırlamışsın afferim
Buranın bi tane ev sahibi yokkkk herkes evin sahibi

kronikcim,sipidim ve derya hoşgeldiniz

napıyosunuz topikimmmmm
ağırlamışımm dimmii
nasılsın megimmm

aynenn öyle dana sitesi
Danalar kovalasın seni deseydin Öyle isim mi olurmuş yahu.Öyle bir sitede otursam isim değişikliği için başvuruda bulunurdum kesin
keşke deseydimm kovalasın diee
ama adamm öküzünn güccü dediy orda koptum benn konuşamıyorumm

canım bende klomenle hamile kaldım..ama sevincim kısa sürdü

canım bende klomenle hamile kaldım..ama sevincim kısa sürdü

bende geçen yıl haziran ayında yine klomenle hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş maalesef ve biz akışına bırakmaya karar verdik eşimle ama bu zamana kadar olmayınca yine klomene başvurduk inşş. hüsrana uğramam yine ama hamile kalsam bile bu ay kesesini ve kalp atışlarını duyana kadar sevinemem galiba yine aynı şey olcak diede korkmuyo değilim

ağırlamışımm dimmii
nasılsın megimmm

aynenn öyle dana sitesi

keşke deseydimm kovalasın diee
ama adamm öküzünn güccü dediy orda koptum benn konuşamıyorumm

Adam oldukça benimsemiş açıklama bile yapıyor

canım bende iki yıllık evliyim. ben üç ay önce erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim..bende hamile kalmak isteyenlerdenim..

Allahım tekrar yaşatsın o sevinci sana inşallah

Merhabalar efendim :) nasılsınız. Ben sanırım grip olacagm burnum tıkalı sızlıyo resmen. Hapsuruyorm öksürüyorm. Oğluma geçmese bari ya daha yeni iyileşti

Okuyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo ablam radyasyon almıyım die sürekli telimi uzaklaştırıyor:)
yrn gidiyor,hafta sonuda apartmanda ilaçlama varmış mecburen yazlıga gitcez sonrası allah kerim

Okuyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo ablam radyasyon almıyım die sürekli telimi uzaklaştırıyor:)
yrn gidiyor,hafta sonuda apartmanda ilaçlama varmış mecburen yazlıga gitcez sonrası allah kerim

hilalcim hosgeldin senin durun nasıl.

hoşgeldin canım. O kadar koruma kız sende he :) ben varya laptop kucağmda geçirdim 9 ayımi :-D

Adam oldukça benimsemiş açıklama bile yapıyor

Allahım tekrar yaşatsın o sevinci sana inşallah
aynenn
Merhabalar efendim :) nasılsınız. Ben sanırım grip olacagm burnum tıkalı sızlıyo resmen. Hapsuruyorm öksürüyorm. Oğluma geçmese bari ya daha yeni iyileşti

oflumm hoşgeldin canımm çok geçmiş olsunn

hilallimm canımm sen kendini olabildiğince koruu bol bol dinlen arada bizi durumundan haberdar et yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…