Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhabalar efendim :) nasılsınız. Ben sanırım grip olacagm burnum tıkalı sızlıyo resmen. Hapsuruyorm öksürüyorm. Oğluma geçmese bari ya daha yeni iyileşti
sık sık emzir o bebegin bağışıklığını korur korkma bi de yüzüne nefes alıp vermemeye calış
Okuyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo ablam radyasyon almıyım die sürekli telimi uzaklaştırıyor:)
yrn gidiyor,hafta sonuda apartmanda ilaçlama varmış mecburen yazlıga gitcez sonrası allah kerim

sen kendine dikkat et cnm işleri falan düşünme hiç
insanın içi rahat etmiyo ama mecbursun en azından bi süre

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Eki Görüntüle 657036
He heeee aynı bennnn
Ferdam canım geçmiş olsun.Öksürük için limona tuz döküp yiyince iyi geliyor br dene istersen.
Masterimmm profl resminin değiştirmişsin yerim ben o kuzuyuuu mahşallahhh
Canım belirtilere takılma benimde hiç öyle 10 gün önceden bir belirtim yoktu erken blirtiler için.İnşlalah meleğin seninledir.
Gamzemmm ayyy çok sevindimmmm.İnşallah bu son ayrılığınız olsunnn Allah mutluluğunuzu daim etsinn

Okuyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo ablam radyasyon almıyım die sürekli telimi uzaklaştırıyor:)
yrn gidiyor,hafta sonuda apartmanda ilaçlama varmış mecburen yazlıga gitcez sonrası allah kerim
Canım yazlık çok uzakmı neyle gidiceksiniz çok sarsılma giderken.

kübranın annesi hoşgeldin..

annelik böyle birşey işte kendini değiil herzaman onu düşünürsün

ışte benim oğlumun bi huyu var ağlaynca aç da olsa memeyi almıyor. Mama takviyesi yapıyorum günde 1 kez. Süt yetmiyo gibi oluyo. Kucaktan da inmiyo mümkün değil yani nefes alıp vermemek

aynen canım. Bi de daha yeni atlattı ateşi 38lerdeydi yanıyodu yavrum. Yeni düştü ateşi

ççok geçmiş olsunn canımm inşallah tekrarlamaz merveninde dedği gibi sütün bağışıklık sistemini güçlendirir

merhabalar... benm sat 6 şubat şuan 5 haftalık gebeyim ama kese görünmedi bu sizce normal bişeymi moralim bozuluyo

Hülyacm sende benimle birlikte aralık annelernde değil miydin? Yanlış mi hatırlıyorm ben acaba

Hülya cnm iyiyim cok sagol
oflum,mervem,eminem meganım
dinleniyorum merak etmeyin sürekli wc ye kalkıyorum bide yemege o kadar,yazlık 1 saat mesafede mecburen gitcez bnm astım varya ilaçlamada düsünemiyorum
yeni gelen arkadaşlar merhaba

canım iyi olmana sevindim kendine çok iyi bak.

Herkese merhaba
Ben bugün devlet hastanesine gittim panik atak raporu almak için.
İki ayrı drla görüştüm biri psikolog diğeri psikyatr ikiside veremeyiz dediler.
Özele gittim oradada iki ayrı dr la görüştüm onlarda vermiyorlar.

O görüştüğüm görümcemin dr uda rapor alamadığım için sezeryan konusunda hiçbirşey yapamam normal doğumu deniyicez dedi.
Yollarda minibüslerde çok yoruldum.
O yüzden gitmişken muayene oldum oradaki dr a kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda hareketleride suyuda iyi dedi dr 3200 gr olmuş.
Ama dr a ne sorsam ağzından cımbızla alıyorsun lafı çok sinir oldum hiç güzel ilgilenmedi.
Ayrıca o hastanenein ultrason cihazı çok kötüydü hiç birşey göremedim
Benim dr um u çok aradım bu gün gidip boynuna sarılasım var dr un
Yani bende eski dr uma devam edicem.
Yolda hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyerek gittim demekki hakkımda hayırlısı buymuş.
Şimdi hergün yürüyüş yapıcam ve inşlalah hayırlısyla sağlıcakla gelecek kızım.

merhabalar... benm sat 6 şubat şuan 5 haftalık gebeyim ama kese görünmedi bu sizce normal bişeymi moralim bozuluyo

bildiğim kadarı ile 6 hafta sonunda ultrasonda bebeğe bakılıyor daha öncesinde alttan muayene olması gerekli.
Dr ne dedi bu duruma keseyi görmek için 6. hafta sonrasını beklemesi lazım

Canım inşallah çok kolay bir doğumun olur. sonuçta normal doğum ile gelmez ise mecbur sezeryana alacak canım son zamanların kızına kavuşman için az kaldı bunu düşün gerisi olur Allahın izniyle

ben kaçıyorumm kızlar öpüldünüz kocamannn kendinize iyi bakınn

Canım hiç canını sıkma bebişinide kendinide strese sokma şuan görünmemesi çok normal bir hafta sonra gittiğinde görürsün hayırlısıyla.Benimde 5 haftalıkken görünmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…