sık sık emzir o bebegin bağışıklığını korur korkma bi de yüzüne nefes alıp vermemeye calışMerhabalar efendim :) nasılsınız. Ben sanırım grip olacagmburnum tıkalı sızlıyo resmen. Hapsuruyorm öksürüyorm. Oğluma geçmese bari ya daha yeni iyileşti
Okuyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo ablam radyasyon almıyım die sürekli telimi uzaklaştırıyor:)
yrn gidiyor,hafta sonuda apartmanda ilaçlama varmış mecburen yazlıga gitcez sonrası allah kerim
He heeee aynı bennnn
Ferdam canım geçmiş olsun.Öksürük için limona tuz döküp yiyince iyi geliyor br dene istersen.günaydın
bıktım şu öksürükten bi kurtulamadın
yine süt sağıyorum yine kuzey ne yiyecek diye düşünüyorum ve kuzey yine kusmaya devam ediyor ooof off
dişi çıktı emerken ısırıyor hep uçları yara oluyor üst diş de çıkınca kesin kopartacak
Masterimmm profl resminin değiştirmişsin yerim ben o kuzuyuuu mahşallahhhgünaydın
Canım belirtilere takılma benimde hiç öyle 10 gün önceden bir belirtim yoktu erken blirtiler için.İnşlalah meleğin seninledir.nolur bana bir yardım hamile olan arkadaşlarım battan önce belirtileriniz oldumu? son on gün kaldı benim bata ama ben hiçbirşey hissetmiyorum başka yerlerden okuduğum kadarıyla on gün önceden hatta dahada önce kasık ağrısının başladığını sölüolar ama bende yok hiç bişey birde sizlere sormak istedim cevap yazarsanız çok sevinirim..
Gamzemmm ayyy çok sevindimmmm.İnşallah bu son ayrılığınız olsunnn Allah mutluluğunuzu daim etsinnkızlar
ben dün evime döndüm konuştuk boşanıyoruz dedik kocam sabaha kadar ağladı neyse beni az önce garaja götürdü arabaya bindirdi ikimizde zırladık araba kalktı gitme dedi yolda otobanda indim taksi çağırdım bindim kocamıda aldık eve döndük
annem çok ısrar etti evine dön diye ptesi günüde annemlere gidiyoruz kocamla
neyse işte duşta bi halvetle noktaladık
Canım yazlık çok uzakmı neyle gidiceksiniz çok sarsılma giderken.Okuyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo ablam radyasyon almıyım die sürekli telimi uzaklaştırıyor:)
yrn gidiyor,hafta sonuda apartmanda ilaçlama varmış mecburen yazlıga gitcez sonrası allah kerim
annelik böyle birşey işte kendini değiil herzaman onu düşünürsün
He heeee aynı bennnn
Ferdam canım geçmiş olsun.Öksürük için limona tuz döküp yiyince iyi geliyor br dene istersen.
Masterimmm profl resminin değiştirmişsin yerim ben o kuzuyuuu mahşallahhh
Canım belirtilere takılma benimde hiç öyle 10 gün önceden bir belirtim yoktu erken blirtiler için.İnşlalah meleğin seninledir.
Gamzemmm ayyy çok sevindimmmm.İnşallah bu son ayrılığınız olsunnn Allah mutluluğunuzu daim etsinn
Canım yazlık çok uzakmı neyle gidiceksiniz çok sarsılma giderken.
annelik böyle birşey işte kendini değiil herzaman onu düşünürsün
ışte benim oğlumun bi huyu var ağlaynca aç da olsa memeyi almıyor. Mama takviyesi yapıyorum günde 1 kez. Süt yetmiyo gibi oluyo. Kucaktan da inmiyo mümkün değil yani nefes alıp vermemeksık sık emzir o bebegin bağışıklığını korur korkma bi de yüzüne nefes alıp vermemeye calış
sen kendine dikkat et cnm işleri falan düşünme hiç
insanın içi rahat etmiyo ama mecbursunen azından bi süre
aynen canım. Bi de daha yeni atlattı ateşi 38lerdeydi yanıyodu yavrum. Yeni düştü ateşi
Hülyacm sende benimle birlikte aralık annelernde değil miydin? Yanlış mi hatırlıyorm ben acaba
Hülya cnm iyiyim cok sagol
oflum,mervem,eminem meganım
dinleniyorum merak etmeyin sürekli wc ye kalkıyorum bide yemege o kadar,yazlık 1 saat mesafede mecburen gitcez bnm astım varya ilaçlamada düsünemiyorum
yeni gelen arkadaşlar merhaba
canım ben suan hamile değilim. erken doğum yapmasaydım bu ayın sonunda doğum yapacaktım..
merhabalar... benm sat 6 şubat şuan 5 haftalık gebeyim ama kese görünmedi bu sizce normal bişeymimoralim bozuluyo
Herkese merhaba
Ben bugün devlet hastanesine gittim panik atak raporu almak için.
İki ayrı drla görüştüm biri psikolog diğeri psikyatr ikiside veremeyiz dediler.
Özele gittim oradada iki ayrı dr la görüştüm onlarda vermiyorlar.
O görüştüğüm görümcemin dr uda rapor alamadığım için sezeryan konusunda hiçbirşey yapamam normal doğumu deniyicez dedi.
Yollarda minibüslerde çok yoruldum.
O yüzden gitmişken muayene oldum oradaki dr a kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda hareketleride suyuda iyi dedi dr 3200 gr olmuş.
Ama dr a ne sorsam ağzından cımbızla alıyorsun lafı çok sinir oldum hiç güzel ilgilenmedi.
Ayrıca o hastanenein ultrason cihazı çok kötüydü hiç birşey göremedim
Benim dr um u çok aradım bu gün gidip boynuna sarılasım var dr un
Yani bende eski dr uma devam edicem.
Yolda hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyerek gittim demekki hakkımda hayırlısı buymuş.
Şimdi hergün yürüyüş yapıcam ve inşlalah hayırlısyla sağlıcakla gelecek kızım.
merhabalar... benm sat 6 şubat şuan 5 haftalık gebeyim ama kese görünmedi bu sizce normal bişeymimoralim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?