masallah kübrayaHerkese merhaba
Ben bugün devlet hastanesine gittim panik atak raporu almak için.
İki ayrı drla görüştüm biri psikolog diğeri psikyatr ikiside veremeyiz dediler.
Özele gittim oradada iki ayrı dr la görüştüm onlarda vermiyorlar.
O görüştüğüm görümcemin dr uda rapor alamadığım için sezeryan konusunda hiçbirşey yapamam normal doğumu deniyicez dedi.
Yollarda minibüslerde çok yoruldum.
O yüzden gitmişken muayene oldum oradaki dr a kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda hareketleride suyuda iyi dedi dr 3200 gr olmuş.
Ama dr a ne sorsam ağzından cımbızla alıyorsun lafı çok sinir oldum hiç güzel ilgilenmedi.
Ayrıca o hastanenein ultrason cihazı çok kötüydü hiç birşey göremedim
Benim dr um u çok aradım bu gün gidip boynuna sarılasım var dr un
Yani bende eski dr uma devam edicem.
Yolda hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyerek gittim demekki hakkımda hayırlısı buymuş.
Şimdi hergün yürüyüş yapıcam ve inşlalah hayırlısyla sağlıcakla gelecek kızım.
bildiğim kadarı ile 6 hafta sonunda ultrasonda bebeğe bakılıyor daha öncesinde alttan muayene olması gerekli.
Dr ne dedi bu duruma keseyi görmek için 6. hafta sonrasını beklemesi lazım
ben 2 ayrı doktora gittim birisi çok küçük gördü normal değil dedi ama gittiğimde daha 4 hafta 3 günlüktüm başka doktora gittim oda dediki herşey normal kese 6. haftasında bakarız dedi 19na randevu verdi işte rahim duvarın kalın dedi doktor bide geçen hafta salı ben kan testi yaptırdım oda 2700 çıktı bakalım haftaya görüncekmi korkmaya başladım ... herkes bişey dio dış gebelik felan anlamadım gittii...
Canım hiç canını sıkma bebişinide kendinide strese sokma şuan görünmemesi çok normal bir hafta sonra gittiğinde görürsün hayırlısıyla.Benimde 5 haftalıkken görünmemişti.
ben hamile değilim ama lovely de aynı şeyi yazmış o benden daha iyi bilir yaşadığı için içini rahat tut canım benim bir sonraki görüşmede çıkar
Canımm aklım hep sende en iyisi yat tv nin karşısında tadını çıkarHülya cnm iyiyim cok sagol
oflum,mervem,eminem meganım
dinleniyorum merak etmeyin sürekli wc ye kalkıyorum bide yemege o kadar,yazlık 1 saat mesafede mecburen gitcez bnm astım varya ilaçlamada düsünemiyorum
yeni gelen arkadaşlar merhaba
Canım sağolsın.Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.Canım inşallah çok kolay bir doğumun olur. sonuçta normal doğum ile gelmez ise mecbur sezeryana alacak canımson zamanların kızına kavuşman için az kaldı bunu düşün gerisi olur Allahın izniyle
Canımmmmm hoşbuldum nasılsınkübranın annesi hoşgeldin..
bende böyleymişimm eşimm öyle diyooo
Canımm aklım hep sende en iyisi yat tv nin karşısında tadını çıkarBırak kocişin yapsın herşeyi
merhaba sizinde mi gebelik ekseniz geç görünmüştü
inşalllaahhhhh yaaa.. ablalarımdan ve gelmiş geçirmişlerden akıl almak iii iyişeyler duyunca rahatlıyorum....
Sağol masterimm doğru söylüyorsun ne bilim çok gitgeller yaşadım ama artık hastaneleri dolşıcak halimde kalmadı bugün çok yoruldum şimdi hayırlısı ne ise olsun sağlıcakla gelsin kuzum yakındaki eski gittiğim hastaneye devam edicem.masallah kübraya
cnm sen niye kendini böyle şartladınkadının doğasında var normal doğum karnında ki mucizeyi veren Allah elbet onun gelmesi için de bi kolaylık verecektir
meg in dediği gibi sen kendini dinlersen sürekli olmaz ki rahat ol ya meleğine kavuşacaksın onu düşün
bi aksilik olmadığı sürece normal doğum enn güzeli
gerçektenmiii ağlattın valla beni.... :'( çok görmek istiyorum ilk bebeğim....
Benimde 6 haftalıkken görünmüştü yanlış hatırlamıyorsam hatta 6 yıda birkaç gün geçmişti sanırım.merhaba sizinde mi gebelik ekseniz geç görünmüştü
selaam
yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgelmiş
lovely rapor alamadın demek
hakkında hayırlısı olsun
bol bol yürü artık inşallah çabuk ve kolay bir doğum olur
hem belli olmaz belki yine de sezeryan olur
oflu çok geçmiş olsun ben de hastayım
emzirirken ağzına maske tak istersen hasta olmasın kuzum
gerçi annenin hastalığı geçmez derler ama ne mantığı var çözemedim
gamze sizin duruma da çok sevindim
inşallah bidaha ayrılık yaşamaz oğlunuzu mutlu bi ailede büyütürsünüz
hilal iyi olmana çok sevindim
yat dinlen tadını çıkar
Sağol masterimm doğru söylüyorsun ne bilim çok gitgeller yaşadım ama artık hastaneleri dolşıcak halimde kalmadı bugün çok yoruldum şimdi hayırlısı ne ise olsun sağlıcakla gelsin kuzum yakındaki eski gittiğim hastaneye devam edicem.
Canım bende göremeyince çok tedirgin olmuştum o yüzden şuan analayabiliyorum.İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lamayı nasip etsin Allah.
Hayırlısıyla haftaya görürsün inşallah keseyi bu defada içinde bebiş görünmedi diye tedirgin olacaksın yine olma oda keseden bir hafta sonra görünür sonra kalp atışını duyacaksın hayırlısıyla.Sonrada her gittiğinde miniğin biraz daha büyümüş olacak
lovely17
teşekkür ederim cevabın için peki hiç belirtin olmamışmıydı bat'a yaklaştığında bilemi?
Benim beklenen adet gününde sabah yataktan kalkarken bir iki kez hafif bulantım olmuştu ama hiç gebeliği düşündürecek bariz bir belirtim olmadı.
Adetim üç gün gecikince öylesine bir test yapayım dedim ve çift çizgiyi görmüştüm tamamen süpriz oldu.Allah sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
inşallah :'( ağlamaktan helak oldum hayır anlamadığım ne biliomusun 4+3 günlükken doktora gittim alttan baktı kese küçücük hoş değil bu dedi insanın moralini bozdu hiç yüzümü güldürmedi anca moralimi bozdu bunlar normal değil diye.... doktoruda değiştirdim zaten ama niye öle dediğini anlamadım gittii.. bişey daha sorcam ksuura bakmazsanız ben en son geçen salı test yaptırdım 2700 çıktı normalmi acaba 1 hafta geçti aradan ... il yaptırdığımda 3 haftalıkken 613 çıktı sonra 1400 sonrada 2700 çıktı normaldır dimi....
Kese alttan bakınca karından ultrasona göre daha erken görünüyor ama ilk baktığında 4 haftalıkmış ondan küçük görünmüştür belki inşallah bir hafta sonra gitiğinde görürsün üzme kendini nolur dua et ve bekle inşallah herşey yolundadır bence değerin gayet güzel artmış.Hakkında hayırlısı olsun.
:)) inşallahh allahım benmde eşiminde yüzünü güldürsün .... çok sağolun cvplar için teşekkür ederimm.. benm çıkmama lazım herife yemek yapcam :) herkese çok teşekkür ettim görüşmek üzere bu arada bu sayfa çok güzel ... herkese ii akşamlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?