Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyiyim abla her zaman ki gibi gün sayıyorum sen nasılsın

Bende fena sayılmam biraz başım agırıyo cnm çok düşünme oluruna bırak belki daha çabuk olur sen onu kafaya taktıkca biraz zorlaştırıyosun biliyosunki stres en önemli faktör gebe kalmamak için

Son düzenleme:
Of of ben bu gribi oğluma geçirmeden nasıl atlatacagm kızlar nerden geldi bana anlamıyorum. Çok da dışarı çıkan biri değilim aslında

Bende fena sayılmam biraz başım agırıyo cnm çok düşünme oluruna bırak belki daha çabuk olur sen onu kafaya taktıkca biraz zorlaştırıyosun biliyosunki stres en önemli faktör gebe kalmak için

ah bide takmamayı başarabilsem ama bu ayda olmazsa takmıcam bida klomen kullandım ya ondan umut var içimde biraz ondan zaman geçmio ama bu ayda olmazsa takmıcam gerçekten

ah bide takmamayı başarabilsem ama bu ayda olmazsa takmıcam bida klomen kullandım ya ondan umut var içimde biraz ondan zaman geçmio ama bu ayda olmazsa takmıcam gerçekten

İnş.cnm seni çok iyi anlıyorum bende öleyim bende klomeni 2aydır kullanıyorum ümitleniyorum olmayınca dünya başıma yıkılıyo ama kendime söz verdim artık kendimi üzmeyecem belki hiçbir zaman cocugum olmayacak dünyanın sonu degil bölesi daha hayırlı belki bizim icin ama Rabbim hepimize inş.annligi tatdırır hayırlısıyla

inş.. ablacım bişey sorcam abla daha önce kullanmadınmı klomen falan yani tedavi süreci olmadımı 2 aydır demişsin ya ondan sordum

inş.. ablacım bişey sorcam abla daha önce kullanmadınmı klomen falan yani tedavi süreci olmadımı 2 aydır demişsin ya ondan sordum

Kullandım cnm 5yıl önce 3ay kullandım olmadı sonra igne kullandım 3kere aşılama 1kerede tüp bebek denedim 2yıl önce şimdi tekrar klomenle başladım tedaviye bakalım bu sefer işe yarayacakmı

meganm seni mrk edıodm ben de evt kesnlkle hayırlısı cnm bnm demek ki normal senn için hayırlı olcak ki bu kadar engel çıktı bence su gibi gececek senn dogmn oyle dogyo gerçekten bnm içime

siz beni öldürcenz yemn ederm dogrcam pazartesiye gelmeden ama blıordm ben boyle olcagnı kızım siz sevıosnz birbirinizi ne anlaşarak boşanması olmucak oyle bşey hiç biz zaman
perim de barşçak blıorm bunu belki de barştı var mı bi hber ondan peki ?

Son düzenleme:
Sevindim bişey cıkmadığına tedaviye yenimi başladın

biz 1.5 yıl önce karar verdik çocuk için ama olmadı geçen sene mayıs ayında gittim ilk dok. o dok. istemişti rahim filmini eğer bir sorun varsa boşa uğraşmamak için ve klomen kullandım haziranda hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu tabi o üzüntüyle dewam etmedim tedaviye akışına bırakalım dedik ama bu zaman oldu hala çocuk yok son reglimde gittim ve yine bu ay klomene başladık bakalım

Anladım cnm inş. bu son klomen kullanman olur sen çatlatma iğnesi oldunmu tedavi süreci insanı hem maddi hemde manevi yıpratıyo benim çok agladıgım zamanlar oldu birazda alıştım artık bu duruma

Anladım cnm inş. bu son klomen kullanman olur sen çatlatma iğnesi oldunmu tedavi süreci insanı hem maddi hemde manevi yıpratıyo benim çok agladıgım zamanlar oldu birazda alıştım artık bu duruma

dok. çatlatma iğnesine gerek duymadı kendiliğinden çatlıcak durumda dedi ilk kullandığımdada vermemişti zaten aynı dok. gidiyorum yine eşimin bütün akrabaları hep o dok. gitmiş bende ona gidiyorum yıllardır varmış yani o doktor.. ben inanıyorum ama senin çocuğunun olacağına inş. yanılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…