Derya cnm nasılsın
iyiyim abla her zaman ki gibi gün sayıyorum sen nasılsın
Bende fena sayılmam biraz başım agırıyo cnm çok düşünme oluruna bırak belki daha çabuk olur sen onu kafaya taktıkca biraz zorlaştırıyosun biliyosunki stres en önemli faktör gebe kalmak için
ah bide takmamayı başarabilsem ama bu ayda olmazsa takmıcam bida klomen kullandım ya ondan umut var içimde biraz ondan zaman geçmio ama bu ayda olmazsa takmıcam gerçekten
İnş.cnm seni çok iyi anlıyorum bende öleyim bende klomeni 2aydır kullanıyorum ümitleniyorum olmayınca dünya başıma yıkılıyo ama kendime söz verdim artık kendimi üzmeyecem belki hiçbir zaman cocugum olmayacak dünyanın sonu degil bölesi daha hayırlı belki bizim icin ama Rabbim hepimize inş.annligi tatdırır hayırlısıyla
Of of ben bu gribi oğluma geçirmeden nasıl atlatacagm kızlarnerden geldi bana anlamıyorum. Çok da dışarı çıkan biri değilim aslında
inş.. ablacım bişey sorcam abla daha önce kullanmadınmı klomen falan yani tedavi süreci olmadımı 2 aydır demişsin ya ondan sordum
Kullandım cnm 5yıl önce 3ay kullandım olmadı sonra igne kullandım 3kere aşılama 1kerede tüp bebek denedim 2yıl önce şimdi tekrar klomenle başladım tedaviye bakalım bu sefer işe yarayacakmı
Herkese merhaba
Ben bugün devlet hastanesine gittim panik atak raporu almak için.
İki ayrı drla görüştüm biri psikolog diğeri psikyatr ikiside veremeyiz dediler.
Özele gittim oradada iki ayrı dr la görüştüm onlarda vermiyorlar.
O görüştüğüm görümcemin dr uda rapor alamadığım için sezeryan konusunda hiçbirşey yapamam normal doğumu deniyicez dedi.
Yollarda minibüslerde çok yoruldum.
O yüzden gitmişken muayene oldum oradaki dr a kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda hareketleride suyuda iyi dedi dr 3200 gr olmuş.
Ama dr a ne sorsam ağzından cımbızla alıyorsun lafı çok sinir oldum hiç güzel ilgilenmedi.
Ayrıca o hastanenein ultrason cihazı çok kötüydü hiç birşey göremedim
Benim dr um u çok aradım bu gün gidip boynuna sarılasım var dr un
Yani bende eski dr uma devam edicem.
Yolda hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyerek gittim demekki hakkımda hayırlısı buymuş.
Şimdi hergün yürüyüş yapıcam ve inşlalah hayırlısyla sağlıcakla gelecek kızım.
inş.. olur zeynep abla bekleyişlerinin mükafatını inş. alırsın
Derya cnm sen rahim filmi cektirdinmi
kızlar
ben dün evime döndüm konuştuk boşanıyoruz dedik kocam sabaha kadar ağladı neyse beni az önce garaja götürdü arabaya bindirdi ikimizde zırladık araba kalktı gitme dedi yolda otobanda indim taksi çağırdım bindim kocamıda aldık eve döndük
annem çok ısrar etti evine dön diye ptesi günüde annemlere gidiyoruz kocamla
neyse işte duşta bi halvetle noktaladık
evet çok şükür bir sorun çıkmamıştı
Sevindim bişey cıkmadığına tedaviye yenimi başladın
biz 1.5 yıl önce karar verdik çocuk için ama olmadı geçen sene mayıs ayında gittim ilk dok. o dok. istemişti rahim filmini eğer bir sorun varsa boşa uğraşmamak için ve klomen kullandım haziranda hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu tabi o üzüntüyle dewam etmedim tedaviye akışına bırakalım dedik ama bu zaman oldu hala çocuk yok son reglimde gittim ve yine bu ay klomene başladık bakalım
Anladım cnm inş. bu son klomen kullanman olur sen çatlatma iğnesi oldunmu tedavi süreci insanı hem maddi hemde manevi yıpratıyo benim çok agladıgım zamanlar oldu birazda alıştım artık bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?