Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tekrarlarlar mutlaka en dogrusunu yapcaksnz memoriala gderek benm içime çok ii şeyler doguyo senn için cnm için ferah olsn guzel olcak herşeyy

yıllar önce ki bi konu o
ben evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım hiç korunmadık

Konuyu açtıktan 2 ay sonra hamile kalmışsın ne güzel soru sormamdan rahatsız oluyorsan sormayım canım? ben pek meraklıyım da kim kaç yaşında evlendi ne zaman bebek sahibi oldu fln :) sorarım hep böyle

offf okuyorum yazamıyorum
kısacık uyudu yine ya
o arada kendi yemeğimizi ve kuzeyin yemeğini koydum
bu maraton ne zaman biteceeeeekkkkk
işe başlamak istiyorum artık yaa

offf okuyorum yazamıyorum
kısacık uyudu yine ya
o arada kendi yemeğimizi ve kuzeyin yemeğini koydum
bu maraton ne zaman biteceeeeekkkkk
işe başlamak istiyorum artık yaa

senin tayin işi oldu mu ferdam ? nasıl okulun yeri falan eve yakn mı ?

bakk yaa gel de tıklama karnım acıktı zaten neyse kaynvaldem türlü yapcak bizee

gebelerden ve emziren annelerden özür diliyorum
afiyet olsun canım bende kayınbalideyi aradım ne yapıyosun die oda zeytin böreği dedi

gebelerden ve emziren annelerden özür diliyorum
afiyet olsun canım bende kayınbalideyi aradım ne yapıyosun die oda zeytin böreği dedi

açma mı oluo bu borek sırf zytinden demek zeytnili poğaça yedm ama boregini hiç yemedm guzel oluodr mutlaka siznkler antepli mi

açma mı oluo bu borek sırf zytinden demek zeytnili poğaça yedm ama boregini hiç yemedm guzel oluodr mutlaka siznkler antepli mi

yeşil zeytinle yapılıyo duygum bunun gibi içinde soğan maydonozda oluyo
evet canım ben ve kayınvalidemlerde antepli

Duygummm cnm arkadaşım yeni gördüm pzt doguma giriyormuşsun
inan gelmeyi,seni ve kuzunu görmeyi cok isterdim gecen sene gamzeye de gitmeyi cok istemiştim ama kürtaj dönemine denk gelmisti istanbuldaydım,simdide gebeyim full yatıyorum,ama kalbim dualarım seninle hayırlısıyla alcaksın kucagına
seni cok seviyoruz güzel kalpli duygummmmm

bnm de semnerlern btmesine bi hafta kala btcek raporum ya alrm bi hafta daha saglık ocagndan ya da durm musait olursa gderm bi haftacık okul yakın cunku ...

rapor alırsın ya
biz de oğlumla etlülde bi hafta seminere gitmiştik
toplantıya bile girmiştik
ama tabi o zaman kuzey 2,5-3 aylıktı

canım çok sevindim memoriali seçmene. ben çok güveniyorum oraya.
sperm testini kabul etmezler zaten. kendileri tekrar yapacaklar. sperm sayısı az diye hiçççç üzülme. bizimde azdı. memorialin lab süper. 8000küsur kez büyütüp seçiyorlar.
Allahın izniyle inşallah. hastanede doktorda vesile

sen hep Rabbime dua et. O ol dedikten sonra ona zor birşey yok biliyorsun.

nur hanım ne zaman izne ayrılır hiç bilmiyorum. gittiğinizde ayrıntılı konuşursunuz. zaten o kadar tatlı ki sohbete doyamazsın

aglarım şimdi bakk ben hber vercm sizlere sen yat bi tanemm hayırlsıyla grsn herşey yoluna yne görşcez Rabbim nasip etcek inşş senn bebş gelmeden bizimkler de büyüsn biraz yne gelrz bi şeklde bi araya inşş
dualarm sennle olcak dogummda herşey çok ii olacak hiç aklna kötü şey getrme kalbini ferah tut cnm kuzumm bnnmmm

yeşil zeytinle yapılıyo duygum Eki Görüntüle 658553 bunun gibi içinde soğan maydonozda oluyo
evet canım ben ve kayınvalidemlerde antepli

süperr otesi bşey olur bu zaten baylıorm ben antep yemekleri mezeleri hepsi harika bence
antepliler zaten çok saglam düzgün ii kalpli insanlar olurmş hep oyle duyardm biri de burda işte
yazmştm ben ilk tayinde antep ama nasip deglmş tekirdaga gtmiştim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…