Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canımmm çokkk sağoll
utandırdın benii yaaa
duygumm ben hala beklemedeyiimm yaaa çıkamıyıorumd ynlış nomu verdim die

rapor alırsın ya
biz de oğlumla etlülde bi hafta seminere gitmiştik
toplantıya bile girmiştik
ama tabi o zaman kuzey 2,5-3 aylıktı

evt bzm de arkdaslar getrıodu hep bebşleri kucaktan kucaga bebşlere bakıodk hep
benm annem yakın ya üç saatck die gderm belki ama belli de olmaz o gunler gelsn de üç aylık olcaz biz de o zamanlarrr ayy saglıkla hayırlsıyla gelsn o gunler de inşşşşşş

Canlarim napiyosunuz
Kac gundur aklim burda denizden firsat kalmiyo
Cok huysuzdu neyseki 2 . diş çıktı ucundan kenarından da rahatladik
Duyguyla konusmustum merak ettim hem hilalai hem onu
Naptiniz bi diyin bakem

Kizlar selam
Duygum sayili gun bile demicem saatler kalmis saglicak kavusucan insallah o guzel hikayelerden seninde olucak kalbimiz pirpir okucaz insallah
Hilalim artik iyisin kanama duydu dimi ignelerin ocin gorus drunla gerci sen biliyorsun tabide teyzelik icgudusu
Ozimm o avayarindaki aglayan bebekten sonra su guzel haberleri veriyorsun ya cok seviniyorum yaa

Ben yarin dr a gidicem dun adet oldum yarin sabah dr a gidicem bakalim kost filan olmamissa insallah bunada sukredicez
Baskada bi haberim yok cok karisigiz

Perim nerdesin merak ettim seni gecmiştede bi sey yazmıstım sana umutsuzluk yok o aglıyan bebek bendim oyle cok agladımki rabbime sonsuz şükürler olsun nasip etti sende diğre bekliyen arkadaslarımda hepiniz gülüceksiniz inş vaktını bekliyo sıpalar ama yılmak yok ben eşime demesemde senın gibi düşündüm soğudum dedim mutsuzum dedim ama şükürler gecti insan kendini toparlayınca heleki Rabbim bide istediğini nasip edince herseyi unutuyo sımdı ole kızıyorumki ben onu cok sevıyorum bılıyorumki oda beni ama ole stresler yasadıkkı kırdık kırıldık şimdi şimdi anlıyorum oda benım kadar uzulmuş yıpranmış ben eşime tedavi istemiyo dıye benı sevmıyosın benden cocuk istemiyosun işte burak benı benım cocuğum olmuyo neler dedim cok şükür bıttı şimdi aynı ıkk zamanlardaki gibi ustume titrıyo bırbırımıze gulumsuyoruz yanı hiç bişey ole kolay bıtemez perım helekı sebebsizce gecıcek yıpratma kendını lutfen klım sende kalıyo gel arada bukonuda kapansın bitsin burda her evde tatsızluk oluyo allahım baska dert vermesin duam senınle canım kendıne ıyı bak

merhaba kızlar

lanolin gogus ucu kremi iyi miydi? bir sikayetim yok aslinda ama bu zamandan sonra baslasam diyorum.hatta bugun surdum gogus uclarina, erken m' basladim acaba

perim eşinle durumlar duzeldi mi mrk ettm daha once yazdıysan gormedm kusura bakma cnmm
amin cnm bnm Allah sizlere de nasip edicek hayırlı zamanlarda inş

Kızlar beni yine uyku tutmadı.Nolur sabah gelip mesajımı okuyan olursa bana bişeyler yazsın.
Normal doğumda vakum diye birşey varmış doğumun zor olduğu gerçekleşemediği durumlarda kullanılıyormuş ben onun bebeğe zarar vermesinden kokuyorum o yüzden kullnılmasını istemiyorum acaba bu ne sıklıkta kullanılıyor.Yada eskide kalan bir yöntemmi inşallah öyledir.Bizdende doğumu gerçekleşemeyip son anda sezeryana alınanlar oldu sizlerde böyle birşey denemek istedilermi.Normal doğum olmuyorsa ne kadar bekliyorlar sezeryana almak için.Bebeği tehlikeye atacak kadar beklemezler dimi.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. İstanbulda karlı bir gün var :) mikroplar gider en azından yağdığı iyi olmuş.

Lovely canım ne kadar her şeyi kafaya takıyosun sen ya. Bak ben son ana kadar normal bekledim. Her şey normali gösteriyordu. Ama açılma olmadı sancı olmadı mecbur sezeryan oldum. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua et. Bebeği ne diye riske atsınlar. Doktoruna güven ve artık rahat uyku uyu. Hamileliğin son zamanlarının tadını çıkar. Bebek doğunca buraya girecek zaman bulamayacksin biz yeni anneler gibi :)

Kizlar hepinize gunaydinn
Lovely canim seni cok iyi anliyorum sen onu kollarina alicaksin canim Allahin izniyle tum dualarim seninle cok guzel bi kizin olsun mis gibi koksun gonlunu ferah tit korkularini dr unla etrafindakilerle paylas ama kendini uykusuz birakma ben onun eski bi yontem oldugunu artik kullanilmadigini biliyorum zaten sana kimse istemedigin bisey yapamaz

Bende simdi drdan ciktim yine olayii anlatti sende hicbir sikinti yok spermin neden dolleyemedigini goremeyiz bilemeyiz dedi olasiliklari dusununcede asilamayi onerdi esin alinmasin sakin bi fizyolojik bi olay sende goruyorum son noktadasin dedi bu ay ilac vermicem haftaya yine gel dedi
Esimin dra gittigimden bile haberi yok hicbisey konusmuyoruz kendi kendine biseyler soruyor cevap bile vermiyorum

prenses iyisin değilmi
aklım sende kaldı açıkçası girip doğru düzgün birşey anlatmadın ne yaptın herşeyi yoluna koymuşsundur umarım:26:
eşinle konuşmuyomusunuzki sorularına cevap vermiyosun yada eşine kızdığın nokta tedaviye yanaşmamasımı:44:

vakum yöntemi çok eski bir yöntem pisim.. Onun riskleri artık biliniyor ve uygulanmıyordur.
Sen direkt sezeryana gir bence.. Hiç heyecan yapma herşey yolunda gidecek Allahın izniyle..

Duygummm şafak 2 değil mi.. Allah sağ salim kavuşturacak sizi de inşallah..
Ne kadar mutlu bir tecrübe.. Seni seviyorum..

Perim nolursun artık at üstünden şu olumsuzlukları.. Bak sen doğru düşünüyorsan şayet ben de mi ayrılayım yani kocamdan..
Yok öyle bir dünya.. Bebekle ya da bebeksiz devam edecek elbette evlilikler.. Olmadı başka seçenekler var ama eşler her daim yanımızda olmalı..
Güçlü ol lütfen

Günaydın kızlar

iyim meggimm Patron yokken rahat rahat takılayım şurda dedim Kimsecikler yok neyseki sen geldin

İyi yapıyosun fıstığım sen
Dün gece uyudum uyandım,uyudum uyandım ben de anlamadım niye bu şekilde huzursuz bir gece geçirdiğimi :26:
Şimdi .alak gibiyim tabi doğal olarak :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…