aglarım şimdi bakkben hber vercm sizlere sen yat bi tanemm hayırlsıyla grsn herşey yoluna yne görşcez Rabbim nasip etcek inşş senn bebş gelmeden bizimkler de büyüsn biraz yne gelrz bi şeklde bi araya inşş
dualarm sennle olcak dogummda herşey çok ii olacak hiç aklna kötü şey getrme kalbini ferah tut cnm kuzumm bnnmmm
süperr otesi bşey olur bu zaten baylıorm ben antep yemekleri mezeleri hepsi harika bence
antepliler zaten çok saglam düzgün ii kalpli insanlar olurmş hep oyle duyardm biri de burda işte
yazmştm ben ilk tayinde antep ama nasip deglmş tekirdaga gtmiştim ....
rapor alırsın ya
biz de oğlumla etlülde bi hafta seminere gitmiştik
toplantıya bile girmiştik
ama tabi o zaman kuzey 2,5-3 aylıktı
Kizlar selam
Duygum sayili gun bile demicem saatler kalmis saglicak kavusucan insallah o guzel hikayelerden seninde olucak kalbimiz pirpir okucaz insallah
Hilalim artik iyisin kanama duydu dimi ignelerin ocin gorus drunla gerci sen biliyorsun tabide teyzelik icgudusu
Ozimm o avayarindaki aglayan bebekten sonra su guzel haberleri veriyorsun ya cok seviniyorum yaa
Ben yarin dr a gidicem dun adet oldum yarin sabah dr a gidicem bakalim kost filan olmamissa insallah bunada sukredicez
Baskada bi haberim yok cok karisigiz
Kizlar hepinize gunaydinn
Lovely canim seni cok iyi anliyorum sen onu kollarina alicaksin canim Allahin izniyle tum dualarim seninle cok guzel bi kizin olsun mis gibi koksun gonlunu ferah tit korkularini dr unla etrafindakilerle paylas ama kendini uykusuz birakma ben onun eski bi yontem oldugunu artik kullanilmadigini biliyorum zaten sana kimse istemedigin bisey yapamaz
Bende simdi drdan ciktim yine olayii anlatti sende hicbir sikinti yok spermin neden dolleyemedigini goremeyiz bilemeyiz dedi olasiliklari dusununcede asilamayi onerdi esin alinmasin sakin bi fizyolojik bi olay sende goruyorum son noktadasin dedi bu ay ilac vermicem haftaya yine gel dedi
Esimin dra gittigimden bile haberi yok hicbisey konusmuyoruz kendi kendine biseyler soruyor cevap bile vermiyorum
Kızlar beni yine uyku tutmadı.Nolur sabah gelip mesajımı okuyan olursa bana bişeyler yazsın.
Normal doğumda vakum diye birşey varmış doğumun zor olduğu gerçekleşemediği durumlarda kullanılıyormuş ben onun bebeğe zarar vermesinden kokuyorum o yüzden kullnılmasını istemiyorum acaba bu ne sıklıkta kullanılıyor.Yada eskide kalan bir yöntemmi inşallah öyledir.Bizdende doğumu gerçekleşemeyip son anda sezeryana alınanlar oldu sizlerde böyle birşey denemek istedilermi.Normal doğum olmuyorsa ne kadar bekliyorlar sezeryana almak için.Bebeği tehlikeye atacak kadar beklemezler dimi.
benim canımın içi burda
Napıyosun emoşum?
iyim meggimmPatron yokken rahat rahat takılayım şurda dedim Kimsecikler yok neyseki sen geldin
prensess:26: küsmüsün bize cevap vermiyosun:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?