İyi yapıyosun fıstığım sen
Dün gece uyudum uyandım,uyudum uyandım ben de anlamadım niye bu şekilde huzursuz bir gece geçirdiğimi :26:
Şimdi .alak gibiyim tabi doğal olarak :2:
düngece bende öyle oldum sani tam uykuya dalamadım gibi bişey oldu
canımda sıkkındı biraz onunda etkisi oldu galiba :26:sabhta erkenden aççtım gözümü uyusana yokk uyku gelmiyo
didooooooğ
Gel artık şuraya ya
Bakalım bugün nasıl dayancaz uykusuz halimizlen koca gün
yok yav daha yeni uyandıdidommm hoşgeldiinn
uyudumu seninn zilli kızınn
didooooooğ
Gel artık şuraya ya
Bakalım bugün nasıl dayancaz uykusuz halimizlen koca gün
dayanıcazz mecburen arada uyuklar kalırızz
bazen öyle bir uyku bastıryoki kimse yok kafamı şu masaya koysam bişeycik olmaz herhalde diyorumm
tamm dalmış oluyorum kapı tıkırt açılıyo tabi benim halim içler acısıaynen böyle oluyorum:89:
Emin ve megim biliyorum merak ettiginizi cok saolun insanin sizin gibi arkadaslarinin olmasi ne guzel bisey
Biİm baska hicbi sorunumuz yok maddi manevi ama bu cocuk konusu belkide ben abartiyorum 1,5 senedir gercekten bitirdi bizi ben birlikte olmakta istemiyorum psikolojik olarak karisigim esimde anlayisli sayilmaz o benden daha rahat olur olur diyip gecistirebiliyor cunki anlamiyor olucak kendiliginden olucak zannediyor
Bugun drda soyledi sana yuklenmek anlamsiz dedi senin acindan hicbbi sorun yok dedi bunu bile soylesem anlamicak gerci onunda normaldi ama olmuyor iste bu de bile bana asilama dediyse son raddede oldugimu anladiysa ben esimdende aynisini bekliyorum o bunu goremiyor sorun bu bana bu evlilik mi cocuk mu deseler ben cocugu severim gerisini siz dusunun
Esimi sevmiyor degilim ki caba istiyorum ondanda kac kere soyledim yok iste bakin dr gittigimden iki gun once adet oldugumdan bile haberi uok
neyse ozaman buraya takılalım bizdeeemoşum benim masa tam camın önünde,kapının girişinde
ben kafayı koyup uyuklarsam kesin gelen geçer görür :2:
öfff yapacaz bişiiler artık napalım
yok yav daha yeni uyandı
ıslak mendil paketine sövüyo
gelmeye çalışıyorm megim
kızlar öncelikle merhaba sizlere bir sorum olucak 2 yıllık evliyim benn adet düzensizliğim fazla kanamam vardı doktora gittiğimde kis olduğunu söyledi önce primolut verdi daha sonra hormonlarımın bozuk olduğunu söyledi ve Cyclo - progynova verdi bu gün kullanmaya başladım ve çocuğum olmuyor bu ilacı kullandığım zaman bazı şeylerin yoluna gireceğini söyledi, size sorum şu olucak bu hapu kullanıp hamile kalan var mı ?
neyse ozaman buraya takılalım bizdeeuykumuz kaçar belki
ıslak mendill paketinemi sövüyoo
gerçekten sövüyo
tutmuş böyle iki yanından sinirli sinirli çekiştiriyo
hııııııı diye bağırıyo filan
albüme bi kaç yeni halini koyayım bakın tipe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?