Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İyi yapıyosun fıstığım sen
Dün gece uyudum uyandım,uyudum uyandım ben de anlamadım niye bu şekilde huzursuz bir gece geçirdiğimi :26:
Şimdi .alak gibiyim tabi doğal olarak :2:

düngece bende öyle oldum sani tam uykuya dalamadım gibi bişey oldu
canımda sıkkındı biraz onunda etkisi oldu galiba :26:sabhta erkenden aççtım gözümü uyusana yokk uyku gelmiyo

Emin ve megim biliyorum merak ettiginizi cok saolun insanin sizin gibi arkadaslarinin olmasi ne guzel bisey
Biİm baska hicbi sorunumuz yok maddi manevi ama bu cocuk konusu belkide ben abartiyorum 1,5 senedir gercekten bitirdi bizi ben birlikte olmakta istemiyorum psikolojik olarak karisigim esimde anlayisli sayilmaz o benden daha rahat olur olur diyip gecistirebiliyor cunki anlamiyor olucak kendiliginden olucak zannediyor
Bugun drda soyledi sana yuklenmek anlamsiz dedi senin acindan hicbbi sorun yok dedi bunu bile soylesem anlamicak gerci onunda normaldi ama olmuyor iste bu de bile bana asilama dediyse son raddede oldugimu anladiysa ben esimdende aynisini bekliyorum o bunu goremiyor sorun bu bana bu evlilik mi cocuk mu deseler ben cocugu severim gerisini siz dusunun
Esimi sevmiyor degilim ki caba istiyorum ondanda kac kere soyledim yok iste bakin dr gittigimden iki gun once adet oldugumdan bile haberi uok

didooooooğ
Gel artık şuraya ya

Bakalım bugün nasıl dayancaz uykusuz halimizlen koca gün

dayanıcazz mecburen arada uyuklar kalırızz
bazen öyle bir uyku bastıryoki kimse yok kafamı şu masaya koysam bişeycik olmaz herhalde diyorumm
tamm dalmış oluyorum kapı tıkırt açılıyo tabi benim halim içler acısı aynen böyle oluyorum:89:

perim tepende bıd bıd bıd konuşması,çocuk da çocuk diye kafanı ütülemesini mi tercih ediyorsun..
boşver böylesi daha iyi..
sen yap takvimini,yap planını,direkt aşılamaya gidilsin..

emoşum benim masa tam camın önünde,kapının girişinde
ben kafayı koyup uyuklarsam kesin gelen geçer görür :2:
öfff yapacaz bişiiler artık napalım

kızlar öncelikle merhaba sizlere bir sorum olucak 2 yıllık evliyim benn adet düzensizliğim fazla kanamam vardı doktora gittiğimde kis olduğunu söyledi önce primolut verdi daha sonra hormonlarımın bozuk olduğunu söyledi ve Cyclo - progynova verdi bu gün kullanmaya başladım ve çocuğum olmuyor bu ilacı kullandığım zaman bazı şeylerin yoluna gireceğini söyledi, size sorum şu olucak bu hapu kullanıp hamile kalan var mı ?
cevap verirseniz sevinirim

Son düzenleme:

prensesimm senin için zor biliyorum ama bir süre doktoruda gitme ve akışına bırak kafana takma desemde takıyosunn ama elinden geldiğince başka şeylerle meşgul olmaya bak

doktor aşılama dediyse bu son radde değil prensesim doktor işi hızlandırmak istiyor sadece banda demişti aşılama yapalım artık die ama ben ozaman yaptırmadı doktora gitmeye

ara verdim 6 ay sonra gebe kaldım aynı şekilde bak lovelide öyle oda aşılama düşünürken kendiliğinden hamile kaldı bazı şeyleri kafada bitirmek lazım demekki loveli aşılamayı

beklerken puffy rahim filmini beklerken ben tedaviye ara vermişken gebe kaldım sende öyle olacaksın ALLAH ın izniylee sen sadece sabırlı ol duaa et rabbim olmayanları

oldurur buna inan

emoşum benim masa tam camın önünde,kapının girişinde
ben kafayı koyup uyuklarsam kesin gelen geçer görür :2:
öfff yapacaz bişiiler artık napalım
neyse ozaman buraya takılalım bizdeeuykumuz kaçar belki
yok yav daha yeni uyandı
ıslak mendil paketine sövüyo

gelmeye çalışıyorm megim

ıslak mendill paketinemi sövüyoo

selam..

Uterusu olan kadınlarda doğal menopoz veya hipogonadizm, kastrasyon veya primer
ovaryan yetmezliğe bağlı estrogen eksiklik belirti ve semptomları için hormon
replasman tedavisi (HRT);
Postmenopozal osteoporozun önlenmesi;
Düzensiz menstrüel siklüslerin kontrolu;
Primer veya sekonder amenorenin tedavisi.

Sanırım bu ilaç hormonlarını düzenleyecek ve daha sonra gebelik için bir tedavi süreci başlayacak..
Sen de bu arada doğal birşeyler araştırsan takviye olarak tedaviye..
hızlandırmış olursun..
mesela hayıt otu suyu yada eczaneden edinebileceğin agnucaston (hayıt otu hapı-doğal)
başka bitkiler de vardır aktarlara sor bir istersen..

Son düzenleme:
cosmetica dan bana gelen mesajj biz sizi özledikk
yalançılarr beni değill alışveriş yapmamı özlediler kesinn
bende cavap olarak bende sizi özledim yazıyımm barii

Son düzenleme:
pericim okudum daha önce yazdıklarını ve üzüldüm.herşeyin zamanı var ben evlendim 7 yılda bebeişim geldi biz istemedik ilk baş gezdik tozduk,sonra eşim askere gitti derken benim romatizmam çıktı ilaç kullandım bebek yapma dedi dr ilaçların ağır bebek sorunlu olur dedi vel hasıl bekledik meleğimizi.he ilk evlendiğim yıl isteseydikte benim bebeğim 7 yıl sonra olcakmış çünkü zamanı ozamanmış çünkü her canlının doğumu ve ölümü önceden rabbim tarafından hesap edilmiş diye düşünüyorum ben.yani belki 7 yıl dr dr gezicektim üzülcektim yani kısaca lafı uzatmayayım zamanı gelince bebeğin gelicek umudunu yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…