Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gerçekten sövüyo
tutmuş böyle iki yanından sinirli sinirli çekiştiriyo
hııııııı diye bağırıyo filan

yerim ben onu yaa maşallah cadıyaa
şimdi yanımda olsa en çok poposuna vururumkızımıda hep öyle sevdim ama şimdii yaa annne yaaa diyip kaçıyoo bendenn

megim hoşbuldum cnm hazır tosunpaşam yatarken bi bakıyım dedim

eminemmdemirbaşım ben iyiym sen nasılsın valla dün kulağın çınladımı bilmem o zeytinli börek miydi neydi resmini koymuşun annam yutkun yutkun biyerim şişcek diye korktummmmmacayip güzel bişye benziyor hamile olsaydım aşeriyorum derdim kesin yedinmi gari börekcikleri

perim tepende bıd bıd bıd konuşması,çocuk da çocuk diye kafanı ütülemesini mi tercih ediyorsun..
boşver böylesi daha iyi..
sen yap takvimini,yap planını,direkt aşılamaya gidilsin..
Seytan diyor soylemeden git spermini nasil ele geciricez o zaman :)))
Eminem ben hic oyle mucizeler beklemiyorum valla
Asilamaya bile gidemiyorum sayet gidersem bigun o tutsa yeter

kediciğimm iyim sağol canım
kulaklarım çınlamadı özürdilerim yaa bidaha burda yemek felan paylaşmıcam pişman oldum sonra
yedim canım keşke yakın olsaydık sanada verirdim
Seytan diyor soylemeden git spermini nasil ele geciricez o zaman :)))

Eminem ben hic oyle mucizeler beklemiyorum valla
Asilamaya bile gidemiyorum sayet gidersem bigun o tutsa yeter
hakkından hayırlısı prensesim

Moonum cok saol dogru soyluyorsun herseyin zamani var ma sartlardan erteleyince belki farkli isteyi igrasip olmamai cok zor ben yuzden boyle kotuyum belki birazda zayif bi insanim Allah isteyenlere araasi olanlarin yavrularina uzun guzel omurler yazsin insallah

Kizlar telden giriyorum cok zormus yaa
Abuk subuk yazdiklarimi anladiniz insallah
Simdilik cikiyorum gelirim yine hepinizi opuyorum
Dido Denizim fotolarina eve gidince bakicam ne tatlidir zilli masallah zaten cok guzel

eminem ya ne olcak kuzum .bişey olmaz tarifinide yazarsan altına bizde yaparız afiyet bal şeker olsun

megim evt yaaa ne kadar da az kaldı 2 gun gerçekten
çok degşk ya boyle tuhaf bi heyecan var içimde
ben de seni çooooook seviıormmmmm

meganmm bnm cnm pisimm bak yne soyluorm herşey çok yolnda gdecek hiç korkma normal olmazsa drek alırlar sezeryana asla riske atmazlar vakum falan ben de duymuorm artık hiç

perim emineme katlıorm sizde iletşm problemi var anladgm kadarıyla tartşmıosnz da siz tartşn bu bazen gerekli içinde bşey bırakma blmıorm eşine anlatıomsn duygularını net kartlarını açık tut bence kuzum ne kadar istedgini bu tedaviyi blmeli agla sızla blmıorm bnmknde bu yontemler işte yarıo başta yaramasa gibi gorunse de ne içimden gecıosa soylerm ben eşime boyle durumlarda gerçekler acıdır ama dogrudur gerçi biz tedavi durumnda bi sıkntı yaşamadk eşim benden daha tezcanlı davrandı bi an once yaptıralm dedi ama bnm eşimn normalde umudu kalmadı da ondan bence sen drunu eşinle de konuştur kuzucm bu işe yarayablr

canım iyi olmana sevindim insallah hamilesin.

eminem ya ne olcak kuzum .bişey olmaz tarifinide yazarsan altına bizde yaparız afiyet bal şeker olsun
kediciğimm beniimmm
tarifini yazayım canım
normal bildiğimiz mayalı hamur yapıyosun
yeşil zeytin kırma olmalı biz kendimiz yaptık
yeşil zeytini bir tur robotta dönder çok kıyılmasın biryandan soğanla yağı tencereye at kızardın üstüne kırmızı biber ve zetini dök biraz çevir en son maydonozu koy karıştır ve altını kapat haburuda küçük bezeler yap yuvarlak bir şekilde aç çok büyükte olmayacak çok küçükte arasına zeytinli harçtan koy yay yarım ay şeklinde yay heryerine değil iki ucunu birleştir kapat tavada pişir afiyet olsun
çomu karışık anlattım ne:26:
duygummmmmmmmm2 gün kaldı ALLAH ın izniyle yavruna kavuşmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…