gerçekten sövüyo
tutmuş böyle iki yanından sinirli sinirli çekiştiriyo
hııııııı diye bağırıyo filan
Seytan diyor soylemeden git spermini nasil ele geciricez o zaman :)))perim tepende bıd bıd bıd konuşması,çocuk da çocuk diye kafanı ütülemesini mi tercih ediyorsun..
boşver böylesi daha iyi..
sen yap takvimini,yap planını,direkt aşılamaya gidilsin..
Eminem ben hic oyle mucizeler beklemiyorum vallaprensesimm senin için zor biliyorum ama bir süre doktoruda gitme ve akışına bırak kafana takma desemde takıyosunn ama elinden geldiğince başka şeylerle meşgul olmaya bak
doktor aşılama dediyse bu son radde değil prensesim doktor işi hızlandırmak istiyor sadece banda demişti aşılama yapalım artık die ama ben ozaman yaptırmadı doktora gitmeye
ara verdim 6 ay sonra gebe kaldım aynı şekilde bak lovelide öyle oda aşılama düşünürken kendiliğinden hamile kaldı bazı şeyleri kafada bitirmek lazım demekki loveli aşılamayı
beklerken puffy rahim filmini beklerken ben tedaviye ara vermişken gebe kaldım sende öyle olacaksın ALLAH ın izniylee sen sadece sabırlı ol duaa et rabbim olmayanları
oldurur buna inan
kediciğimm iyim sağol canımmegim hoşbuldum cnm hazır tosunpaşam yatarken bi bakıyım dedim
eminemmdemirbaşım ben iyiym sen nasılsın valla dün kulağın çınladımı bilmem o zeytinli börek miydi neydi resmini koymuşun annam yutkun yutkun biyerim şişcek diye korktummmmm acayip güzel bişye benziyor hamile olsaydım aşeriyorum derdim kesin yedinmi gari börekcikleri
hakkından hayırlısı prensesimSeytan diyor soylemeden git spermini nasil ele geciricez o zaman :)))
Eminem ben hic oyle mucizeler beklemiyorum valla
Asilamaya bile gidemiyorum sayet gidersem bigun o tutsa yeter
hahha ben yorum attım bile ama varya tamm ısırmalıkk :125:eklemişim meğersem haberim yok
günaydım benim tatlı arkadaşlarım nasıldırlar
hahha ben yorum attım bile ama varya tamm ısırmalıkk :125:
tatlıyımm dimiii
üstüme alınmasam ölürümhoşgeldin canım
pericim okudum daha önce yazdıklarını ve üzüldüm.herşeyin zamanı var ben evlendim 7 yılda bebeişim geldi biz istemedik ilk baş gezdik tozduk,sonra eşim askere gitti derken benim romatizmam çıktı ilaç kullandım bebek yapma dedi dr ilaçların ağır bebek sorunlu olur dedi vel hasıl bekledik meleğimizi.he ilk evlendiğim yıl isteseydikte benim bebeğim 7 yıl sonra olcakmış çünkü zamanı ozamanmış çünkü her canlının doğumu ve ölümü önceden rabbim tarafından hesap edilmiş diye düşünüyorum ben.yani belki 7 yıl dr dr gezicektim üzülcektim yani kısaca lafı uzatmayayım zamanı gelince bebeğin gelicek umudunu yitirme
kediciğimm iyim sağol canım
kulaklarım çınlamadıözürdilerim yaa bidaha burda yemek felan paylaşmıcam pişman oldum sonra
yedim canım keşke yakın olsaydık sanada verirdim
hakkından hayırlısı prensesim
herkeze selaaammmmmm
canım nasılsın....
iyiyim sen nasılsın dün kasığım çok ağrıdı klomen kullandım ya bu ay kistmi oldu acaba dedim bugün bişeyim yok çok şükür gün sayıyorum tek derdim o kaldı 8 gün bat a bakalım ne olcak çok sabırsızım yaa
kediciğimm beniimmmeminem ya ne olcak kuzum .bişey olmaz tarifinide yazarsan altına bizde yaparız afiyet bal şeker olsun
duygummmmmmmmmmegim evt yaaa ne kadar da az kaldı 2 gun gerçekten
çok degşk ya boyle tuhaf bi heyecan var içimde
ben de seni çooooook seviıormmmmm
meganmm bnm cnm pisimm bak yne soyluorm herşey çok yolnda gdecek hiç korkma normal olmazsa drek alırlar sezeryana asla riske atmazlar vakum falan ben de duymuorm artık hiç
perim emineme katlıorm sizde iletşm problemi var anladgm kadarıyla tartşmıosnz da siz tartşn bu bazen gerekli içinde bşey bırakma blmıorm eşine anlatıomsn duygularını net kartlarını açık tut bence kuzum ne kadar istedgini bu tedaviyi blmeli agla sızla blmıorm bnmknde bu yontemler işte yarıobaşta yaramasa gibi gorunse de ne içimden gecıosa soylerm ben eşime boyle durumlarda gerçekler acıdır ama dogrudur gerçi biz tedavi durumnda bi sıkntı yaşamadk eşim benden daha tezcanlı davrandı bi an once yaptıralm dedi ama bnm eşimn normalde umudu kalmadı da ondan bence sen drunu eşinle de konuştur kuzucm bu işe yarayablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?