canım iyi olmana sevindim insallah hamilesin.
megim evt yaaa ne kadar da az kaldı 2 gun gerçekten
çok degşk ya boyle tuhaf bi heyecan var içimde
ben de seni çooooook seviıormmmmm
meganmm bnm cnm pisimm bak yne soyluorm herşey çok yolnda gdecek hiç korkma normal olmazsa drek alırlar sezeryana asla riske atmazlar vakum falan ben de duymuorm artık hiç
perim emineme katlıorm sizde iletşm problemi var anladgm kadarıyla tartşmıosnz da siz tartşn bu bazen gerekli içinde bşey bırakma blmıorm eşine anlatıomsn duygularını net kartlarını açık tut bence kuzum ne kadar istedgini bu tedaviyi blmeli agla sızla blmıorm bnmknde bu yontemler işte yarıobaşta yaramasa gibi gorunse de ne içimden gecıosa soylerm ben eşime boyle durumlarda gerçekler acıdır ama dogrudur gerçi biz tedavi durumnda bi sıkntı yaşamadk eşim benden daha tezcanlı davrandı bi an once yaptıralm dedi ama bnm eşimn normalde umudu kalmadı da ondan bence sen drunu eşinle de konuştur kuzucm bu işe yarayablr
Canım çok sağol ama elimde değil ki işte ister istemez kafaya takıyorum bir rahat olabilsem.Günaydın kızlar. İstanbulda karlı bir gün var :) mikroplar gider en azından yağdığı iyi olmuş.
Lovely canım ne kadar her şeyi kafaya takıyosun sen ya. Bak ben son ana kadar normal bekledim. Her şey normali gösteriyordu. Ama açılma olmadı sancı olmadı mecbur sezeryan oldum. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua et. Bebeği ne diye riske atsınlar. Doktoruna güven ve artık rahat uyku uyu. Hamileliğin son zamanlarının tadını çıkar. Bebek doğunca buraya girecek zaman bulamayacksin biz yeni anneler gibi :)
Canım sağolasın anladığın içinKizlar hepinize gunaydinn
Lovely canim seni cok iyi anliyorum sen onu kollarina alicaksin canim Allahin izniyle tum dualarim seninle cok guzel bi kizin olsun mis gibi koksun gonlunu ferah tit korkularini dr unla etrafindakilerle paylas ama kendini uykusuz birakma ben onun eski bi yontem oldugunu artik kullanilmadigini biliyorum zaten sana kimse istemedigin bisey yapamaz
Bende simdi drdan ciktim yine olayii anlatti sende hicbir sikinti yok spermin neden dolleyemedigini goremeyiz bilemeyiz dedi olasiliklari dusununcede asilamayi onerdi esin alinmasin sakin bi fizyolojik bi olay sende goruyorum son noktadasin dedi bu ay ilac vermicem haftaya yine gel dedi
Esimin dra gittigimden bile haberi yok hicbisey konusmuyoruz kendi kendine biseyler soruyor cevap bile vermiyorum
Megim bende direk sezeryan istiyorum bunun için çok uğraştım hastane hastane dolaştım ama dr lar sezeryan yapmıyor yapan yerde 2000 tl istiyor yani mecburum önce normali denemeye.vakum yöntemi çok eski bir yöntem pisim.. Onun riskleri artık biliniyor ve uygulanmıyordur.
Sen direkt sezeryana gir bence.. Hiç heyecan yapma herşey yolunda gidecek Allahın izniyle..
Canım sağolasın inşallah sağlıcakla gelsin kuzularımızmegim evt yaaa ne kadar da az kaldı 2 gun gerçekten
çok degşk ya boyle tuhaf bi heyecan var içimde
ben de seni çooooook seviıormmmmm
meganmm bnm cnm pisimm bak yne soyluorm herşey çok yolnda gdecek hiç korkma normal olmazsa drek alırlar sezeryana asla riske atmazlar vakum falan ben de duymuorm artık hiç
Canım çatı muayenesi nin kolay geçmiş olmasına çok seindim hem banada cesaret oldu benimde var bir sonraki kontrolde.İnşlalah hangisi hayırlısıysa senin için o olsun sağlıcakla gelsin kuzun.slm kızlar dün giremedim okusura bakmayın
dün çatı muayanem vardı çok kolay geçti
doktor normal için bi engel yok dedi sen de normal istiyorsun dimi dedibende aslında ben baştan beri sezeryan düşünüyordum ama siz erken olabilir deyince fikrim değişti biraz dedim.sezeryan olursa ne zamana gün verirsiniz diyede sordum 27-28 mart olablir dedi.
eşinin çok fazla kireçlendiğini söyledi sancıda çok az çıktı nts de.
bende son olarak 30 marta kadar beklemeye karar verdim.eğer dedim o zamana kadar doğurmazsam 1 nisanda sezeryan istiyorum tamam dedi haftaya cumaya kadar doğurmazsan cuma günü konuşuruz dedi.
bana rahmi temizlemek için fitil ve krem verdi fitil sabah kalktığında su gibi akabilir korkma dedi.gece kalktım altım ıslak biraz tereddüt ettim acaba suyum mu geldi diye baktım ki doktorun dediği gibi fitil akmış
Pufidikkkkkızlar merhaba, özellikle emik
ben nisan 1 de iş başı yapıcam yani topiğe geri dönüyorum. şimdilik muck
deryacım hayırdır neden sıkıldınki :26::26:canım çoooooookkkkk sıkılıyooooooooooooooooorrrrrrrrr
hülyammmm bak seninde doğum tarihin iyice yaklaştıslm kızlar dün giremedim okusura bakmayın
dün çatı muayanem vardı çok kolay geçti
doktor normal için bi engel yok dedi sen de normal istiyorsun dimi dedibende aslında ben baştan beri sezeryan düşünüyordum ama siz erken olabilir deyince fikrim değişti biraz dedim.sezeryan olursa ne zamana gün verirsiniz diyede sordum 27-28 mart olablir dedi.
eşinin çok fazla kireçlendiğini söyledi sancıda çok az çıktı nts de.
bende son olarak 30 marta kadar beklemeye karar verdim.eğer dedim o zamana kadar doğurmazsam 1 nisanda sezeryan istiyorum tamam dedi haftaya cumaya kadar doğurmazsan cuma günü konuşuruz dedi.
bana rahmi temizlemek için fitil ve krem verdi fitil sabah kalktığında su gibi akabilir korkma dedi.gece kalktım altım ıslak biraz tereddüt ettim acaba suyum mu geldi diye baktım ki doktorun dediği gibi fitil akmış
Canım çok sağol ama elimde değil ki işte ister istemez kafaya takıyorum bir rahat olabilsem.
Kızlar hepinize çok teşekküre derim desteğiniz için.Ama elimde olmadan kafaya takıcak birşey buluyorum.Bebeğimi kucağıma almak ona sımsıkı sarılmak ağlayıp hasret gdermek istiyorum artık.ben onu 8 yıl bekledim ve çok özeldim.Doğuncada hemşireler yanıma getirmiycek alıp alıp tahlile vs götücecekler diye onu bile kafama takıyorum kimse ellemesin hep benim yanımda kalsın istiyorum.Eşimide tembihledim doğumhaneden bebeiş benden önce çıkarsa beni bırak bebeişin peşine düş kızımızda olsun gözün nereye götürüyorlar diye bak diyorum.
Pufidikkkk
yaşasınn 1 nisandaa geliyosun yine demekk
ama çok habersiz bıraktığın için hakkını vermeden edemicem hiç kusura bakma
deryacım hayırdır neden sıkıldınki :26::26:
hülyammmm bak seninde doğum tarihin iyice yaklaştı
çok seviniyorumm sizin adınızaduygu sen ozimm kolay şeyler yaşamadınız rabbim sizi küçük melleklerle ödüllendirdi
nisan 1 bebeği olursa çok güzel olur şakacı bir çocuk olur herhalde
jaleda
bir sorun yokta zaman geçmiyor ondan canım sıkıldı
sağol canım az kaldı doktor artık heran gelebilir diyor
sağlıkla gelsin hepimizin melekleri inşallah doğuma girerken hepinize dua edicem.hez zaman ettiğim gibi
canısınyaaa valla nasıl mutlu oluyorum anlatamam sanki kızkardeşim gibi
evet heran gelebilir ama içimden bir ses nisan olacağını söylüyorhayırlısı olsun
bende 7 yıl önce bu ay son ayımdı nisan 1 de ablamları şakaladım sancımm var die
Canımmm sağolasın inşallah öyle olurum biraz sıkıcı bir anne olabilirim amalovelimmmsen çok iyi bir anne olacaksın inşallah
canım benim çok sağol bende birilerini doğurdum diye işletmeyi düşünüyorum
sağlıkla gelsin oğluşumda ne zaman isterse o zaman gelsin ama çokta bekletmesin sabrım kalmadı benim
oyyyy içim çok fena bnm boyle içim içime sıgmaz derler ya aynen oylee
kociş camları temzlıo kendnce yarın annemler de gelcek süprge falan ben de otruorn ne guzel
kızlar arkdaslarn getrdkleri tüllerden kapı süsü yaptım çokk cici oldu hastanye onu koycam gelnce de dış kapıya koycam eşim dıo nerde gereksiz şey var onlarla ugraşıosn die ne yapayım heycanımı bunlarla bastrmaya çalşıorm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?