Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allah kolay doğum nasip etsin ne güzel bir heyecandır

kızlar merhaba, özellikle emik
ben nisan 1 de iş başı yapıcam yani topiğe geri dönüyorum. şimdilik muck

slm kızlar dün giremedim okusura bakmayın
dün çatı muayanem vardı çok kolay geçti
doktor normal için bi engel yok dedi sen de normal istiyorsun dimi dedibende aslında ben baştan beri sezeryan düşünüyordum ama siz erken olabilir deyince fikrim değişti biraz dedim.sezeryan olursa ne zamana gün verirsiniz diyede sordum 27-28 mart olablir dedi.
eşinin çok fazla kireçlendiğini söyledi sancıda çok az çıktı nts de.
bende son olarak 30 marta kadar beklemeye karar verdim.eğer dedim o zamana kadar doğurmazsam 1 nisanda sezeryan istiyorum tamam dedi haftaya cumaya kadar doğurmazsan cuma günü konuşuruz dedi.
bana rahmi temizlemek için fitil ve krem verdi fitil sabah kalktığında su gibi akabilir korkma dedi.gece kalktım altım ıslak biraz tereddüt ettim acaba suyum mu geldi diye baktım ki doktorun dediği gibi fitil akmış

Canım çok sağol ama elimde değil ki işte ister istemez kafaya takıyorum bir rahat olabilsem.
Canım sağolasın anladığın içinBende seni çok iyi anlıyorum çünkü biliyorsun hepimiz aynı şeyleri yaşadık bende artık tedavisiz olmayacağına inanmışken 4 yıla yakın olmamaışken kendiliğinden geldi.İnşalalah senin meleğinde en kısa zamanda sana süpriz yapar.
vakum yöntemi çok eski bir yöntem pisim.. Onun riskleri artık biliniyor ve uygulanmıyordur.
Sen direkt sezeryana gir bence.. Hiç heyecan yapma herşey yolunda gidecek Allahın izniyle..
Megim bende direk sezeryan istiyorum bunun için çok uğraştım hastane hastane dolaştım ama dr lar sezeryan yapmıyor yapan yerde 2000 tl istiyor yani mecburum önce normali denemeye.
Canım sağolasın inşallah sağlıcakla gelsin kuzularımız
Canım çatı muayenesi nin kolay geçmiş olmasına çok seindim hem banada cesaret oldu benimde var bir sonraki kontrolde.İnşlalah hangisi hayırlısıysa senin için o olsun sağlıcakla gelsin kuzun.

Kızlar hepinize çok teşekküre derim desteğiniz için.Ama elimde olmadan kafaya takıcak birşey buluyorum.Bebeğimi kucağıma almak ona sımsıkı sarılmak ağlayıp hasret gdermek istiyorum artık.ben onu 8 yıl bekledim ve çok özeldim.Doğuncada hemşireler yanıma getirmiycek alıp alıp tahlile vs götücecekler diye onu bile kafama takıyorum kimse ellemesin hep benim yanımda kalsın istiyorum.Eşimide tembihledim doğumhaneden bebeiş benden önce çıkarsa beni bırak bebeişin peşine düş kızımızda olsun gözün nereye götürüyorlar diye bak diyorum.

kızlar merhaba, özellikle emik
ben nisan 1 de iş başı yapıcam yani topiğe geri dönüyorum. şimdilik muck
Pufidikkkk
yaşasınn 1 nisandaa geliyosun yine demekk
ama çok habersiz bıraktığın için hakkını vermeden edemicem hiç kusura bakma
canım çoooooookkkkk sıkılıyooooooooooooooooorrrrrrrrr
deryacım hayırdır neden sıkıldınki :26::26:
hülyammmm bak seninde doğum tarihin iyice yaklaştı
çok seviniyorumm sizin adınıza duygu sen ozimm kolay şeyler yaşamadınız rabbim sizi küçük melleklerle ödüllendirdi
nisan 1 bebeği olursa çok güzel olur şakacı bir çocuk olur herhalde

lovelimmm sen çok iyi bir anne olacaksın inşallah

sağol canım az kaldı doktor artık heran gelebilir diyor
sağlıkla gelsin hepimizin melekleri inşallah doğuma girerken hepinize dua edicem.hez zaman ettiğim gibi

sağol canım az kaldı doktor artık heran gelebilir diyor
sağlıkla gelsin hepimizin melekleri inşallah doğuma girerken hepinize dua edicem.hez zaman ettiğim gibi

canısınyaaa valla nasıl mutlu oluyorum anlatamam sanki kızkardeşim gibi
evet heran gelebilir ama içimden bir ses nisan olacağını söylüyor hayırlısı olsun
bende 7 yıl önce bu ay son ayımdı nisan 1 de ablamları şakaladım sancımm var die

canım benim çok sağol bende birilerini doğurdum diye işletmeyi düşünüyorum
sağlıkla gelsin oğluşumda ne zaman isterse o zaman gelsin ama çokta bekletmesin sabrım kalmadı benim

hulyam çok mantıklı beklersn bi nisana olmadı sezeryana grersn
ohh koç burcu bi erkegmz olcakk ne guzellll
hayırlısı ne ise o olsun inşşşşşşşş

oyyyy içim çok fena bnm boyle içim içime sıgmaz derler ya aynen oylee
kociş camları temzlıo kendnce yarın annemler de gelcek süprge falan ben de otruorn ne guzel
kızlar arkdaslarn getrdkleri tüllerden kapı süsü yaptım çokk cici oldu hastanye onu koycam gelnce de dış kapıya koycam eşim dıo nerde gereksiz şey var onlarla ugraşıosn die ne yapayım heycanımı bunlarla bastrmaya çalşıorm işte

canım benim çok sağol bende birilerini doğurdum diye işletmeyi düşünüyorum
sağlıkla gelsin oğluşumda ne zaman isterse o zaman gelsin ama çokta bekletmesin sabrım kalmadı benim

İnşallah oğluşun sana süpriz yapsın sezeryana gerek kalmadan ceeeee desin gelsinn

Annemde geçen gün bana dedi eşini kandılaralım sancısı tuttu diyelim dedi ben annemdeydim eşimde üst kattaydı dedim aman yok zaten sancılansamda üstünü değiştirirp saçlarına şekil verene kadar ben doğururum.

En gerekli şeyler onlar bence...Ben şahsen bebek görmeye gitsem pencerenin temizliğinden önce kapı süsü dikkatimi çeker

bizim once bebş çıkacak once bi odaya gotruolar onu tahller için sonra da asıl odaya çıkarıolar
anne yarım saat sonra çıkıo anneyi gydrıolar falan yatrıolar sonra da anneye verıolar heralde emzrmesi için
herşeyi pembuş kızımn ilk kıyafetleri battnyeden çorabına kadar o kadar mrk edıorm ki onu ayy saglıkla bi dogsn kucagma alaym sonra da hemenceck emsn inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…