Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

son adetin 17 subatsa bu donemlerde yeni adet bekleniyor ve lekelenme gibi suruyorsa bence kafandki sorulara cevap bulmak icin hemen kan testine git canim. cunku ne desek yanlis olur ve garanti sonucu kan testiyle ogrenebilirsin

nur
bir de korunmayi daha yeni biraktiysan bence cok fazla arastirip kafani cok bulandirma, yok ustune gorme, yok dis gebelikte kanama vs gibi.. bazen az bilmek daha iyi oluyor bebek sahibi istemede. en azindan ilk aylarinda akisina birakmani tavsiye ederim yoksa her adet dongusu yaklastikca stres yaratabilir sende. en kisa zamanda hamile olman dilegiyle

panikatak soru sorup kaçma kız

değilmi ama kullanılmış hissediyorum bu şekilde olunca
gaziantep27 vardı ona söyleye söyleye bihal oldum ama huylu huyundan geçmedi şimdide gelmiyo

Son düzenleme:
kızlar bende 4yıllık evlıyım ama bebek ıstegım cok uzun zaman olmadı 4-5ay kadardır bebek ıstıyorum

gecen ay yumurtalık takıbı falanda yaptık catladı sorun yok ama tutmadı işte

4,5 ay uzun bir surecdegil
bizde hicbir sorun olmadigi halde ben iki kere hamilelik yasadim ve ikisinde de 7.ayimda hamile kaldim.
her gun bile iliski olsa kacis bile olmasa tutmama ihtimali hep oluyor
onemli olan rahat olmaya calismak ve olacagina inanmak canim
senin de bundan sonraki aylarin cok onemli bence yaklastin hamilelige

bende bazen oylr yapiyorum vaktim olmayincautandim simdi

yok canım ya öyle değil bu bahsettiğim arkadaş soruyu soruyodu sonra kaçıyodu 2 gün sonra gelip geçmşe nasıl bakabilirim felan die sorup sonra yine yok
sen sürekli geliyosun sohbetlere katılıyosun oyüzden herkes seni tanıyo

Duygucum çok sevindim almışsın ece bebeği kucağına sağlıkla büyüsün inş uzun ömürlü olsun

Hilalimmm duygusala bağlama kızz bırak yapsınnn tadını çıkar sen

Megim çok geçmiş olsun fıstığıma nazarmı değdirdilerrrr
Nasıl oldun şimdi
Çok sevindim iyiy olmalarına çok şükürAyy ben çok özeldim duygumu yaaaa
Kızlar bişey duydum şuanda hemen sormak istedim Hamileyken sac kestirmek ii değilmiş uzamazmış ve bn kestirdim ne kadar doğrudur acaba kestiripte uzayan var mı acaba bn sac konusunda hassasimdir da :))
Benim gebeliğin ilk aylarında çok dökülüyordu neredeyse kel kalıcam sanmıştım kestirdim.Yavaş uzadı ama uzadı şuan dökülmeside yok.

Hoşgeldinnn.Mahşlalahh fıstık kızına çok tatlı zaten güzeldi büyüdükçe dahada güzelleşiyor annesinin izinden gidiyor

Ben yine kaçırdım fotolarıııı göremedim oğlunu albüme eklersen sevinirimmm

meganım kuzum albümü oluşturmasını bimiyorum canım sordm ama kimsede tarif etmedi sana zahmet bana özelden yaıversen nerdne nasıl yapıldığını yapayım bende olurmu canım:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…