günaydınnnnn
bu kadar minik bir şeyin kadın vücudunu bu kadar etkilemesi mucize degilmi
belirtim oldukça sevindirik oluyorumm
azramm özledik hem benim alttaki tickıri fark etmedin mi sen:26:
son adetin 17 subatsa bu donemlerde yeni adet bekleniyor ve lekelenme gibi suruyorsa bence kafandki sorulara cevap bulmak icin hemen kan testine git canim. cunku ne desek yanlis olur ve garanti sonucu kan testiyle ogrenebilirsinMerhabaa bol bebekli günler diliyorumKonu açtım ama kimse cevap vermedi. Buradan sormak istedim cevap verirseniz çok sevinirim.
Merhaba iyi günler. Geçen ay korunmadım, bebek istiyoruz artık. 8 gün önce felan kahverengi çokk az leke geldi. 2 gün sonra bi daha geldi ama sadece iç çamaşırımda oluyor silince gelmiyor birşey. Sonra 4 5 gündür biraz biraz lekeler geliyor çok değil ama hergün geliyor.
Acaba hamile olma ihtimalim var mıdır ? Ya da adet mi olucam :S Ama adetim hiç böyle olmaz. Direk kan şeklinde yoğun gelir önden lekelenmeler olmazdı
Bu arada son adet tarihim 17 şubat. Kafamı kurcalayan birkaç sorum daha olacak. Ağır birşeyler kaldırdım mesela az önce.hamileolduğunu bilmeden düşük yapma gibi bir durum olabiliyor mu ?
Ya da dış gebelikte de kanama oluyor. Ya ben kanamayı adet sanıyorsam. Düşük olduğunu nerden bilcez ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
emoşgilimmm
panikatak soru sorup kaçma kız
kızlar bende 4yıllık evlıyım ama bebek ıstegım cok uzun zaman olmadı 4-5ay kadardır bebek ıstıyorum
gecen ay yumurtalık takıbı falanda yaptık catladı sorun yok ama tutmadı işte
değilmi amam kullanılmış hissediyorum bu şekilde olunca
gaziantep27 vardı ona söyleye söyleye bihal oldum ama huylu huyundan geçmedi şimdide gelmiyo
bende bazen oylr yapiyorum vaktim olmayincautandim simdi
Hilalimmm duygusala bağlama kızz bırak yapsınnn tadını çıkar sençok sagol azramm
masterım herhalde ben erkenden hissetcem inş.öyle olur çünkü solda oldugunu ben anlamıştım
doktorsa sol tarafta dedi eşim bböle bakıyo
aysunum sende tatcan en kısa zamanda
kızlar dün sabah kahvaltımı ilk defa kendim hazırlamıştım
hazırlarkende biraz miğdem bulanmıştı eşime anlatmıştım fln,
neyse sabah 6 da kalkmış işe gitmeden bana kahvaltı tabagı hazırlamış
üstüne kapamışzati duygusalım ağlayasım geliyor
Megim çok geçmiş olsun fıstığıma nazarmı değdirdilerrrrmiyaba herkese
sabah bankaya gittik,arabaya kadar yürürken ayak bileğimi burktum
eşim yanımdaydı allahtan..
şişti dana kadar bileğim ya
buz torbası koyduk,tükanda oturuyorum ööle.. ayağa falan kalkamayacam biri gelse
ama hep bu sol ayağımı burkarım ben.. heppppppp
Çok sevindim iyiy olmalarına çok şükürkızlaaarrrrr ben Duygu'yla konuştummmm :92:
maşallah şu anda çok iyilermiş
ama dün geceyi ağrılı ve ateşli geçirmiş duygu.. neyse ki durumu iyi olmuş bugün..
ece kız hoşgelmiş dünyaya
herkese selam söyledi duygu..
yarın eve çıkıcakmış ve gelicekmiş aramıza allahın izniyle..
Benim gebeliğin ilk aylarında çok dökülüyordu neredeyse kel kalıcam sanmıştım kestirdim.Yavaş uzadı ama uzadı şuan dökülmeside yok.Kızlar bişey duydum şuanda hemen sormak istedim Hamileyken sac kestirmek ii değilmiş uzamazmış ve bn kestirdim ne kadar doğrudur acaba kestiripte uzayan var mı acaba bn sac konusunda hassasimdir da :))
Corabini yerken is ustu basildi :)))
Eki Görüntüle 662134
Ben yine kaçırdım fotolarıııı göremedim oğlunu albüme eklersen sevinirimmm
pekiii
canımm aysunumm herşeyy güzel olucakk buna inanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?