Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyyy bi yazamadım kiiii

azracım hoşgeldin yavalka merak etmeye başlamıştım artık
bi de özledim
rümeysa da pek bi güzelleşmiş maşallah

esra seni de kaçırdım yaa hoşgeldim
sık gel artık ya özletme bu kadar

megim geçmiş olsun canım

Haha eminem birde zorluyor ya kendini pirt pirt saliyor bir yandan da
Yi guzum yi yedirirse cok agrasif bir gorsen bacak kadar boyuyla
Anasina karsi geliyor simdiden

bacak kadar boyula daha neler yapacak neler
yaa benim kızımda ergenlergibi konuşuyo
kızıyorum arada bir düzgün konuş kızım ne öyle geldiye gaaldii dimeler felan ama şu pis yedili denen salak filmi çok izliyo yasaklıyorum ben evde yokken izliyo

Hg cnm
Bende hb
Saol cnmmm
Bende ozledim ferdam
Kuzey nasil iyi mi

Ben ona gostertirim
Su tv hic iyi ornek degil
Sen yokken de izlememe gibi bir sansi olsa keske

Ben ona gostertirim
Su tv hic iyi ornek degil
Sen yokken de izlememe gibi bir sansi olsa keske

Gerçekten öyle tv izlemesine izin vermeyeyim diyorum yani öyle dizilere fellan ama ben yokken yapıyo yapıcanı
rümeysanın fotusundaki duruşuu totomu ısır duruşu

Jaleda

:) yani umarım öyledir ya bide bilmeyerek farkında olmadan yapıyorum sonradan yapmamam gerektiğini duyunca üzülüyorum ya ama batıl dir umarım neyse zaten sacımı cok sık yıkıyorum ben uzar herhalde :))))

Kimseler yok yine.yaa bugun kontrol vardı Dr cok kapalı dedi prs tekrar gidice z ona gore karar verelim kıymetli bebek bunlar riske atmayalım diyor o hasat normal dogum istiyordum ama bu gidişle Sezeryan olacak canım sıkılıyor son iki gunde açıklığı olup dogum yapan oldumu acaba(

Tamam artık gebe kaldık ya sürekli muhabbet edersiniz normalde 2 sayfa ilerleyen topik ilerler durur oku oku gecmişi su ana zor geldim valla ,tripte atarmışım:)
esra gelmiş kacırdım özledik,melissam senide
elifim bebenin fotosunu göremedim,rümeysa yı gördüm ama nasıl büyümüş nasıl bıcırık maşallah
megim gecmiş olsun
secili bendre kestircem sacımı hurafe onlar inanma
aksum valla bebeler belirliyor nasıl gelceklerini hayırlısı neyse o olsun hakkınızda
az kaldı dayan cnm
hülya slm

hilalcım nasılsın bizim bebişin durumu nasıl

canım hayırlı olsun..
sağlıkla gecsin gebişliğin..hayırlısıyla al kucağına inşallahhhhh

İyiyim cnm hersey yolunda cok sükür,dün kalpa atışlarını gördük yatmaya da devam böyle işte allah isteyen herkese tez vakltte nasip etsin

birsummmmm cnm arkadsım cok sagol inş.bu sefer hersey güzel olcak,sende taz vakitte gebe kal inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…