İyiyim cnm hersey yolunda cok sükür,dün kalpa atışlarını gördük yatmaya da devam böyle işte allah isteyen herkese tez vakltte nasip etsin
birsummmmm cnm arkadsım cok sagol inş.bu sefer hersey güzel olcak,sende taz vakitte gebe kal inş
Kızlar yarın internet paketim bitiyor bi süre gelmeyebilirim
boşanıyoruz!!! Artık dönüşü yok karşılıklı olarak davaları açtık
hakkımızda hayırlısı herkes için
bizimkide buraya kadarmış
kocam çok çirkinleşti eşyaların ve kredi borçlarının yarısını bana ödettirmenin yolunu aramaya başladı
üzüntüm 2 gün beni kullandı resmen
son olarak benden para bulmamı istedi artık ne anlıyorsanız o
benden gelişmeleri aktardım sizlere çoğunuzda numaram var dava erken sonuçlanırsa numaramı değiştirmeyi düşünüyorum sizlere bildirim zaten
rüzgarı almak istiyormuş tabiki vermiyorum avukatla görüştük alma imkanı yok dedi
kocamın bu denli çirkinleşmesi en önemlisi 2 gün benimle birlikte olması gururumu çok kırdı açıkcası
dedim ya hayırlısı böyleymiş şimdi şahit ve delil aşamasındayız işte
zaten boşanma haricinde evliliğin iptalide olabilirmiş çıktı bilmediğim bişeyler
hayatım bilmediğim bir yere doğru mu yoksa daha iyi günlere mi gidiyor bilmiyorum
2. Dişi çıktı rüzgarın emeklemeside hızlandı kendi çapında bişeylerde anlatıyo
bizden böyle hepinizi seviyoruz....
Kızlar yarın internet paketim bitiyor bi süre gelmeyebilirim
boşanıyoruz!!! Artık dönüşü yok karşılıklı olarak davaları açtık
hakkımızda hayırlısı herkes için
bizimkide buraya kadarmış
kocam çok çirkinleşti eşyaların ve kredi borçlarının yarısını bana ödettirmenin yolunu aramaya başladı
üzüntüm 2 gün beni kullandı resmen
son olarak benden para bulmamı istedi artık ne anlıyorsanız o
benden gelişmeleri aktardım sizlere çoğunuzda numaram var dava erken sonuçlanırsa numaramı değiştirmeyi düşünüyorum sizlere bildirim zaten
rüzgarı almak istiyormuş tabiki vermiyorum avukatla görüştük alma imkanı yok dedi
kocamın bu denli çirkinleşmesi en önemlisi 2 gün benimle birlikte olması gururumu çok kırdı açıkcası
dedim ya hayırlısı böyleymiş şimdi şahit ve delil aşamasındayız işte
zaten boşanma haricinde evliliğin iptalide olabilirmiş çıktı bilmediğim bişeyler
hayatım bilmediğim bir yere doğru mu yoksa daha iyi günlere mi gidiyor bilmiyorum
2. Dişi çıktı rüzgarın emeklemeside hızlandı kendi çapında bişeylerde anlatıyo
bizden böyle hepinizi seviyoruz....
Kimseler yok yine.yaa bugun kontrol vardı Dr cok kapalı dedi prs tekrar gidice z ona gore karar verelim kıymetli bebek bunlar riske atmayalım diyor o hasat normal dogum istiyordum ama bu gidişle Sezeryan olacak canım sıkılıyor son iki gunde açıklığı olup dogum yapan oldumu acaba(
kizlar merhaba
oglumu gordum geldim bugun
tansiyon yukske cikti birkac kez o yuzden hemen hastaneye kostum
neyseki kontrol altinda hersey
doktorum makat gelisi durdugunu ve pozisyonundan dolayi donme ihtimalinin olmadigini soyledi
sezeryan yapicaz dedi net konustu sasirdim valla
ama guveniyorum ona zaten erken yapmiyormus 39. 40.haftada sezeryan yapicaz dedi
evlenmek kadar boşanmak da doğal birşey..
yani iki insan göbek bağıyla bağlı değiller ki..
olmuyorsa zorla zorla ömrü tüketmenin anlamı yok..
ancak işte........... çocuk olduğu zaman...........
insan iki kere düşünmeli herhalde..
gene de herkes hayata bir kere geliyor..
çileyle hayat geçmez..
olmuyorsa fazla da zorlamayacaksın..
herkesin hakkında hayırlısı olsun..
evlenmek kadar boşanmak da doğal birşey..
yani iki insan göbek bağıyla bağlı değiller ki..
olmuyorsa zorla zorla ömrü tüketmenin anlamı yok..
ancak işte........... çocuk olduğu zaman...........
insan iki kere düşünmeli herhalde..
gene de herkes hayata bir kere geliyor..
çileyle hayat geçmez..
olmuyorsa fazla da zorlamayacaksın..
herkesin hakkında hayırlısı olsun..
Selam kızlar dünden beri aklıma bişey takıldı. Emirin bacaklarında alerji gibi bişey olmuş. Isilik gibi aynı. Acaba backları beze surtundüğü için mi olmuştur. Dünden beri sudocrem sürdüm. O fayda etmedi. Bebek yağı sürdüm. Pudra sürdüm gene geçmemiş. Moralim bozuldu. Zaten çocuğumun burnu tıkalıbilgisi olan var mi canım çok sıkıldı. Bir de bu burun tıkanıklığı için damla kullanıyoruz. Doktor vermişti sanırım bu da serum fizyolojik. Babysoin mi ne öyle bişeydi.. Benim asıl sorum ışte bacakları geçermi. Bu zamana kadar olmadı böyle bişey. Prima kullanıyodm. Huggiese geçmiştim. Bu ikinci paketim. Pisik falan da yapmadı. Primadan daha memnun kaldım. Ama niye olduğunu anlamadım. Geçer mi ki ya uyku uyuyamıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?