Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ikinizinde iyi olmasına sevindim bebeğinizin kalp atışlarını duymak çok güzel bu duygu.allah herkese nasip etsin bu duyguyu.amiiiiiiiiiin

Kızlar yarın internet paketim bitiyor bi süre gelmeyebilirim

boşanıyoruz!!! Artık dönüşü yok karşılıklı olarak davaları açtık

hakkımızda hayırlısı herkes için

bizimkide buraya kadarmış

kocam çok çirkinleşti eşyaların ve kredi borçlarının yarısını bana ödettirmenin yolunu aramaya başladı

üzüntüm 2 gün beni kullandı resmen

son olarak benden para bulmamı istedi artık ne anlıyorsanız o

benden gelişmeleri aktardım sizlere çoğunuzda numaram var dava erken sonuçlanırsa numaramı değiştirmeyi düşünüyorum sizlere bildirim zaten

rüzgarı almak istiyormuş tabiki vermiyorum avukatla görüştük alma imkanı yok dedi

kocamın bu denli çirkinleşmesi en önemlisi 2 gün benimle birlikte olması gururumu çok kırdı açıkcası

dedim ya hayırlısı böyleymiş şimdi şahit ve delil aşamasındayız işte

zaten boşanma haricinde evliliğin iptalide olabilirmiş çıktı bilmediğim bişeyler

hayatım bilmediğim bir yere doğru mu yoksa daha iyi günlere mi gidiyor bilmiyorum

2. Dişi çıktı rüzgarın emeklemeside hızlandı kendi çapında bişeylerde anlatıyo

bizden böyle hepinizi seviyoruz....

hakkınızda hayırlısı olsun gamzee..
Rüzgar ve sen çok önemlisiniz
genceciksin ve güçlü bi kadınsın bu günleri atlatacaksın geçecek herşey inş..
inanıyorum ki çok pişman olacak..
geçecek gamzem geçecek...

sen doktora bir daha gittin mi canım..
kontrollere gidiyorsun değil mi..

rüzgarı öpüyorum kocaman

Son düzenleme:

ahh gamzemm hakkından hayılısı olsun ne diyelim sürekli kanayan bir yara var ve kan aktıkça artık kangrene dönüştü

eşinin yaptığı gerçekten gurur kırıcı ve incitici

evet sen güçlü bir kadın güçlü bir annesinn ve bunları kolay birşekilde atlatacağını düşünüyorum

boşanmaktan yana kesinlikle değilim fakat eşin iyi şeyleri haketmiyo belkide yaşadığını ancak sen bilirsin

bırak ne hali varsa görsün son pişmanlık fayda etmez

bak bunu birkezde senin için paylaşıyorum

Canım inşalah sağlıcakla gelsin kuzun.

Son düzenleme:
gamze kac gundur sen aklima geliyordun
gecmisi hic okuyamiyorum vaktim olmuyor
her geldigimde seni buluyordum burda goremeyince merak ettim birkac sefer
simdi okudum hakkinda
hakkinda hayirlisi olsun canim umarim hersey senin icin cok iyi gider bundan sonra

kizlar merhaba
oglumu gordum geldim bugun
tansiyon yukske cikti birkac kez o yuzden hemen hastaneye kostum
neyseki kontrol altinda hersey
doktorum makat gelisi durdugunu ve pozisyonundan dolayi donme ihtimalinin olmadigini soyledi
sezeryan yapicaz dedi net konustu sasirdim valla
ama guveniyorum ona zaten erken yapmiyormus 39. 40.haftada sezeryan yapicaz dedi

Canım hayırlısı olsun hakkıında sağlıcakla gelsinde kuzular normal yada sezeryan

Gunaydin merabe su an 7 bucuk aylik bebeklerimi salliyorum biraz daha yatip kudurmasinlar diye
Cok skiliyorum araniza katilabilirmiyim

Selam kızlar dünden beri aklıma bişey takıldı. Emirin bacaklarında alerji gibi bişey olmuş. Isilik gibi aynı. Acaba backları beze surtundüğü için mi olmuştur. Dünden beri sudocrem sürdüm. O fayda etmedi. Bebek yağı sürdüm. Pudra sürdüm gene geçmemiş. Moralim bozuldu. Zaten çocuğumun burnu tıkalı bilgisi olan var mi canım çok sıkıldı. Bir de bu burun tıkanıklığı için damla kullanıyoruz. Doktor vermişti sanırım bu da serum fizyolojik. Babysoin mi ne öyle bişeydi.. Benim asıl sorum ışte bacakları geçermi. Bu zamana kadar olmadı böyle bişey. Prima kullanıyodm. Huggiese geçmiştim. Bu ikinci paketim. Pisik falan da yapmadı. Primadan daha memnun kaldım. Ama niye olduğunu anlamadım. Geçer mi ki ya uyku uyuyamıyorum resmen

Gamze simdi okudum
Uzuldum isterdim ki hersey yoluna girmis olsun.
Sen mutlu olasin ki evladinda mutlu olsun.hakkinizda hayirlisi olsun cnm.

GAMZE
hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşım..
üzgünüm çok.. keşke bir arada olabilmenin bir yolunu bulabilseydiniz.. keşke..

evlenmek kadar boşanmak da doğal birşey..
yani iki insan göbek bağıyla bağlı değiller ki..
olmuyorsa zorla zorla ömrü tüketmenin anlamı yok..
ancak işte........... çocuk olduğu zaman...........
insan iki kere düşünmeli herhalde..
gene de herkes hayata bir kere geliyor..
çileyle hayat geçmez..
olmuyorsa fazla da zorlamayacaksın..
herkesin hakkında hayırlısı olsun..

Cok hakısin cnmm Ama cocuk oluncaa boşansan da bı sekilde irtibat kesilmio zor Allah kimseye yaşatmasın

gunaydınnnn

gamzeee cnm hakkında hayırlısı olsun
geri dönüşü olmayan bi yola girmişsiniz Allah utandırmasın
meg in dediği gibi insan hayata bi kere geliyo olmayacagını bile bile hayatı devam ettirmenin anlamı yok rüzgarın kaliteli ve mutlu bi hayatı olsun inş.

İnsan keske onceden kestirebilse basina ne geleceklerini
Boyle olaylar insani daha cok olgunlastiriyor.
Cocuk olunca bir sekilde elin kolun bagli kaliyor
Eger cocugunu dusuneceksen kendinden vazgecip onun icin katlanmasin
Ama katlanilamayacak seyler olunca bu haddeye geliyor olaylar
Cok haklisin minik kusum olmuyorsa olmuyordur.

oflum cnm cok kalın giydiriyosan ondan olabilir veya bişey sürtmüştür yani gayet doğal bişey bu kreme bile gerek kalmadan kendiliğinden gecer
bu arada seni topiğin en pimpirikli annesi ilan ediyorum
biraz rahat ol cnm ya bunun için uykun kaçarsa daha neler olacak nasıl dayanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…