oflum cnm cok kalın giydiriyosan ondan olabilir veya bişey sürtmüştür yani gayet doğal bişey bu kreme bile gerek kalmadan kendiliğinden gecer
bu arada seni topiğin en pimpirikli annesi ilan ediyorum
biraz rahat ol cnm ya bunun için uykun kaçarsa daha neler olacak nasıl dayanacaksın
günaydınnn
güzel bir gün olması dileğiyle
günaydınnGünaydın jaledacim Nasılsınn
aysunummmmmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aysunummmmmnasılsın canımm ameliyat nezaman
çok geçmiş olsun azram ALLAH korumuş meleğiniKizlar bundan bir kac hafta once kizimin ayak parmagina benim sacim dolanmis iki kere
Banyo yaptirtim kizi giydirirken parmagina bir baktim kesik ortadan ayrildi ayrilacak alti yara oyle dolanmis ki
Hemen acile gittik bir gun daha gec farketseymisim parmak gidecekmis doktor oyle dedi
Simdi iyi ama hemen duzeldi allaha sukur
Kizlar bundan bir kac hafta once kizimin ayak parmagina benim sacim dolanmis iki kere
Banyo yaptirtim kizi giydirirken parmagina bir baktim kesik ortadan ayrildi ayrilacak alti yara oyle dolanmis ki
Hemen acile gittik bir gun daha gec farketseymisim parmak gidecekmis doktor oyle dedi
Simdi iyi ama hemen duzeldi allaha sukur
çok geçmiş olsun azram ALLAH korumuş meleğini
9 gün sonraiyiyim eminemmmm
sen nasılsın cnm bnm.
29 mart cuma sabah 9.30...
günaydınniyim canım sağol sen nasılsınn sen yeni aramıza katılanlardanmısın yoksa nicini felanmı değiştirdin
cnm gecmiş olsun
benimde saçım cok dökülüyo hep oğlumun elleri saç dolu
iyi bari cok gec olmadan farketmişsin
Valla ben bebk beklemiyorum evli de değilim ama meg den dolayı geliyordum burayaaa gidim mı
9 gün sonrainşallah faydasını görürsün aysunum peki doktorlar bu ameliyattan sonra normal gebelik olurmu diyor yoksa tüp bebekmi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?