Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamze kaç gündür arıyodu.. açamadım hep başım yoğundu petshopta..
bir sürü prosedür,firma görüşmeleri falan falan..
eve külçe gibi gidiyorum biliyo musunuz.. düzene girinceye kadar bu böyle olacak sanırım..
sonra ben aradım,o açmadı..
sonra mesaj atmış,ben annemlerdeyim diye..dündü sanırım.. sandım ki,kocasıyla beraber gittiler.. gideceklerdi çünkü..
az önce burdan okudum..
aradım hemen,açmadı ama..

offfffffffffffffffffff

haklısın canım ya ne yapaym elimde değil bu arada gamzeyE çok üzüldüm. Kullanmış resmen kızı ne biçim kocaymis. Baştan beri belliydi. Ben eminim gamze annelik de yapar babalık da. Hakkında hayırlısı olsun

Kizlar bundan bir kac hafta once kizimin ayak parmagina benim sacim dolanmis iki kere
Banyo yaptirtim kizi giydirirken parmagina bir baktim kesik ortadan ayrildi ayrilacak alti yara oyle dolanmis ki
Hemen acile gittik bir gun daha gec farketseymisim parmak gidecekmis doktor oyle dedi
Simdi iyi ama hemen duzeldi allaha sukur

çok geçmiş olsun azram ALLAH korumuş meleğini

cnm gecmiş olsun
benimde saçım cok dökülüyo hep oğlumun elleri saç dolu
iyi bari cok gec olmadan farketmişsin

günaydınniyim canım sağol sen nasılsınnsen yeni aramıza katılanlardanmısın yoksa nicini felanmı değiştirdin

Valla ben bebk beklemiyorum evli de değilim ama meg den dolayı geliyordum burayaaa gidim mı

kızlar,
gamzenin morali tabii ki bozuk..
ancak geleceğe olan inancı var çok şükür..
kocasının ona hediyesi olan laptopu bile bırakmış orda..
internet paketi bitmiş,gelemiyor cepten de..
hepinize selam söyledi,özlemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…