Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Valla ben bebk beklemiyorum evli de değilim ama meg den dolayı geliyordum burayaaa gidim mı
nere gidiyosunn gel buraya aşk olsun yanii sadece evli olanlar yada bebk bekleyenlerlemi sohbet edicez ve ayrıca çok kırıldımm çoksadece meg için gelme bak burda bende varım

nere gidiyosunn gel buraya aşk olsun yanii sadece evli olanlar yada bebk bekleyenlerlemi sohbet edicez ve ayrıca çok kırıldımm çoksadece meg için gelme bak burda bende varım

Çıtir kız lazımmm bu topigeee kırılmazsa cnmm gelirimm gelirimm

İnsallah en yakin zamanda cabucak toparlanir gamzemiz.
Bende onu ozledim.cok selam soyle canim benden bir daha ki aradiginda

Selammmmmlar
bende eczaneden ilaçlarımı istedim allah razı olsun eve getiriyorlar,dünde hemşire geldi eve ignemi yaptı 10 tl istedi
bu akşam görümceme gitcez cok ısrar etti ben bakarım sana dedi:)

meg burda biz karta mı kacmış oluyoz bizde cıtırız cıtırız işte banane banane

aman ihmal etme hilalim iğnelerini falan.. etmezsin zaten
nazar değmesin miniğine maşallah ona

he bu arada tabii biz de çıtırız

çok şükür cnmmm herşey yolunda gitsin inşallah..
amin cok sağol birtanemmmm

herkese selamm

benim bat cumartesi test yapsam çıkmazmı acaba ya bazen kendi kendime söz veriyorum yapmıcam diye ama dayanamıyorum ölcem meraktan

herkese selamm

benim bat cumartesi test yapsam çıkmazmı acaba ya bazen kendi kendime söz veriyorum yapmıcam diye ama dayanamıyorum ölcem meraktan

çıkmayabilir..
test yapıp negatif çıktığında üzülmeyeceksen,yap testi..
ama kesin sonucu bat günü alırsın şeker..
bence sabret biraz daha.. yada yarından itibaren direkt kanda baktırt..
gelmiştir seninki inşallah..

gelmişmidir ki? :) napalım sabretcez artık cumartesiye kadar walla 5 gün önceden testi sonuç veren var nasılçıkıyor anlamadım walla :)

gelmişmidir ki? :) napalım sabretcez artık cumartesiye kadar walla 5 gün önceden testi sonuç veren var nasılçıkıyor anlamadım walla :)

işte o erkenden çıkanları ben de anlamıyorum..
bazılarının da günü geçtikten sonra çıkabiliyor..

gelmiştir gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…