Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tatlışımmmm

ayağım geçti gayet iyi..
sadece merdiven çıkıp inerken sızlıyo o kadar..
teşekkür ederim

bekleme modu beni de benden alır her zaman.. olsun bitsin geçsin isterim hemen her konuda..

çok sağol cnm inşallah
haftaya cuma sabah 9 da..

maaşallah ferdm ne kadar büyümüş çok yakışıklı olmuş rabbim nazarlardan korusun kuzumu

son zamanlarda yaptığım en mantıklı alışveriş çamaşır kurutma makinası
hayatımı acayip kolaylaştırdı valla
almayı düşünen varsa hiiiç düşünmeyin
özellikle bebişiniz varsa

Selam kızlar hayırlı cumalar herkese.. Emiri görmek isteyenler albüme bakabilir. Bi tane paylaştım :)

faceten fotoğraflarımdan alıp ekledim albüme megim bakabilirsin

baktımmm harika bir oğlan allah nazarlardan saklasın maşallah..
teşekkürler ferdam yine kırmadın

hayırlı cumalar herkesee

sana da hayırlı cumalar elifim

ben de kullanıyorum acayip bir rahatlık gerçekten..

Selam kızlar hayırlı cumalar herkese.. Emiri görmek isteyenler albüme bakabilir. Bi tane paylaştım :)

ben gördümmmm:98:
maşallahhh
Çok güzel çoookk

Son düzenleme:
Slm kızlat biz geldik cumanız mubarek olsun Rabbim tum hayırlı dualarımızı kabuletsın aklımda kaldıgı kadar yazıyım eminecım mutsuz olma ama sanırım havalardan insanın içi sıkılıyo ruya deme bende kabuslarlan cebelleşiyorum Allah hayırlara çıkarsın inş aysuncum bir hafta kaldı inş haftaya guzel haberler verıceksin sonrada miniğinin müjdesini alıcaz inş hep beraber iyi düşün aysunum hiç korkma dualarım seninle buarada maşallah süper kilon çıtır olmussun neguzel ferda ve oflu oğluşlarınızı göremedim ( gülbebeğim nerelerdesin özlendin megim gecmiş olsun ayağına gec oldu ama yeni gördüm pıhtık kardeşim acısına takılmıyorum yani kalcadan olduklarımdan sonra clexsane hiç acımıyo benim her yerım mor kolum popom ilk zamanlar göbişten yapıyodum göbişimde mor hala olsun kuzularımız saglıklı olsunda alısıcaz napalım eşin öğrensin yapar ben kendim bile yapıyorum

teşekkür ederiz teYzesi büyümüş mu :)

Ozimummm teşekkürler şekercim

Son düzenleme:
ay ne biliyım ya bazilari diyo 6 aydan sonra değişen de varmış. Moralim bozuluyo öyle denilince

o hani yeni doğdukları zamanlar laslacivert olabiliyo ya gözler.. o gözler siyaha-kahveye dönebiliyor..
seninkisininkiler cam göbeğideğişmeyecek bak söylüyorum

Ayy maşallah topikimizin yakışıklılarına oğlan anadı olasım geldi ama prensesleri görüncede kızlara özeniyorum Allahım saglıklı nasıp etsin de farketmez ama bunlar cok minnak ya insan bi garip oluyo tohum hallerini bılıyoduk biz bu sıpaların ne cabuk gecıyo gunler

o hani yeni doğdukları zamanlar laslacivert olabiliyo ya gözler.. o gözler siyaha-kahveye dönebiliyor..
seninkisininkiler cam göbeğideğişmeyecek bak söylüyorum

ay megim inşallah kuzum ya :):) mutlu oldum bak şimdi. Sarışın zaten kendisi. Mavis göz yakışıyo oğluma. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…