elif yemin ederim bittim oğluşa be
Allah esirgesin evladını canım benimmmaşallahhh..
tşk ederim elisim sağüolsın evet yastık ama normal yastığı minik bunu emzirirken kullanıyorum tutarken acıtmıyım diye ona yatırıyorum uzunlamsına rahatça emiyoelif çok yakışıklı oğlun allah analı babalı büyütsün yastık mı kullanıyor
Gülebbekimm hoşgeldin seninde Cuman mübarek olsunnn
Canım üzülmek yok umudunu kaybetmek yok yola devam.Yeni ay yeni umutlar demek.
Beklemek çok zor ama beklenen şey güzel o yüzden usanmak yok zamanını bekliyor annesi gelicek
Evet çok şükür az kaldı.Aminnnn
Günaydın güzel anneeee
Megimmmm sanırım o ben olabilirmiyim ki:86::86::86:
Benimki göbüşe çok alıştı sanırım doğurunca hemen bir tane daha diyor
Bende yok yaaa dedimmm 5 sene yok
Canım geçmiş olsun.Benimde dün gün içinde başım ağrıdı ve gecede nefes alamıyordum bugün iyiyim çok şükür.
Senin huzursuzluğun adet öncesi olduğundan olabilir inşalalh gelmez kırmızılar
Canım ben 20. haftadan sonra hissetmeye başlamıştım ama çok hafif hafif hissediliyordu.Yinede kişiden kişiye değişiyor ama şuan çok erken.Biliyorum biran önce hissetmek istiyorsun sabırsızlanıyorsun ama öyle karnını salllama bastırma dr yapsada sen yapma yanlış birşey yaparsın Allah korusun.Birazcık sabredersen zamanı gelince fazlasıyla hissedeceksin.
Birde çok tehlikeli sakın öyle yukarılara uzanma zıplama doğuma kadar yukarılara uzanma sakın.
Canımmm kıymaam ben sana.Zor olmalı benim aşılamalarda göbüşüm delik deşik olmuştu artık korkarak batırıyordum iğneyi aynı yerlere denk gelince acıyordu.
Zor ama bebiş için herşeye değer annesi
Canım Allah yardımcın olsun adet sancısıyla misafirde hiç çekilmezzzz
Canımm buradayım sabırsızlıkla bekliyorummmm
Canım sen bana geçen gün albüme foto nasıl eklenir diye sormuşsun ama bende nasıl anlatılır bilemediğimden yazamadım.
Elifim çok yakışıklı mahşallah oğluşunaaaa
Allah bağışlasınnn
Yinemi kaçırdım dedim üzülmüştüm çok şükür bu defa yakalaım kocaman olmuş bileee
aminn megim Allah razı olsun cnaım benim sağolsın rüzgar paşamdan sonra nanaklı ikinci oğluş maaşallah rüzgar demişken gamzem nerelrde yahu hiç göremiyorum artık :26:
Ayy inşalah Allah banada nasip etsin kızımın fotolarını ekliyim.Normal doğumu deniyicez dedi dr um o yüzden bekliyoruz.Ama henüz çatı muayenesi olmadım 28 inde nst ve çatı muayenesi var ona göre biraz daha netleşmiş olur.sağolsın meganım tşk ediyorum inş yakında senin minik kızınıda görücez az kaldı kararını verdinmi normalmi olucak canım
Pisimmm anlaştık bak seninle ona göre
Allah senden de razı olsun ..
Gamze annesinin evinde elifim
Ayrılıyorlar eşiyle maalesef..
Ayy inşalah Allah banada nasip etsin kızımın fotolarını ekliyim.Normal doğumu deniyicez dedi dr um o yüzden bekliyoruz.Ama henüz çatı muayenesi olmadım 28 inde nst ve çatı muayenesi var ona göre biraz daha netleşmiş olur.
Pisimm banamı dedinnnnn
hadi hayırlısıyla alırsın inş kucağına cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı kolay sağlıklı doğum nasip etsin meganım AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
burdayım eminem ya giriyorum bişey oluyor yazamıyorum doğu ek gıdaya geçti o uyuyunca yemeğini hazırlıyorum uyanınca yedirme telaşı derken çok vakit bulamıyorum.Nasılsın eşin nasıl oldu yeni saçlaını görmedim ben
Pisim meganım sana dedimdi evet
az önce bir kadın geldi köpeğine yatak,ödül,parfüm,şampuan,flexi (gezdirme tasması hani uzayanlardan) vs vs zımbırtı büssürü şey baktı..
A aaaa ben böyle pazarlıkçı birini görmedim ya
ben alışık değilim böyle şeylere sinir oldum
Bakmıştım göremeyince kaldırdın kaçırdım sandım meğer akli değilmişiz bir birbirmizde teşekkür ederim oflum.Lovely oğlusumu görmediysen albüme bak :)
Megim anlaştık dimi dedin ama ben onu anlayamadım ki:44:Pisim meganım sana dedimdi evet
az önce bir kadın geldi köpeğine yatak,ödül,parfüm,şampuan,flexi (gezdirme tasması hani uzayanlardan) vs vs zımbırtı büssürü şey baktı..
A aaaa ben böyle pazarlıkçı birini görmedim ya
ben alışık değilim böyle şeylere sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?