Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elif yemin ederim bittim oğluşa be
Allah esirgesin evladını canım benimmmaşallahhh..

aminn megim Allah razı olsun cnaım benim sağolsın rüzgar paşamdan sonra nanaklı ikinci oğluş maaşallah rüzgar demişken gamzem nerelrde yahu hiç göremiyorum artık :26:

Canım sen bana geçen gün albüme foto nasıl eklenir diye sormuşsun ama bende nasıl anlatılır bilemediğimden yazamadım.

elif çok yakışıklı oğlun allah analı babalı büyütsün yastık mı kullanıyor
tşk ederim elisim sağüolsın evet yastık ama normal yastığı minik bunu emzirirken kullanıyorum tutarken acıtmıyım diye ona yatırıyorum uzunlamsına rahatça emiyo

koydum meganım

Elifim çok yakışıklı mahşallah oğluşunaaaa
Allah bağışlasınnn
Yinemi kaçırdım dedim üzülmüştüm çok şükür bu defa yakalaım kocaman olmuş bileee

Elifim çok yakışıklı mahşallah oğluşunaaaa
Allah bağışlasınnn
Yinemi kaçırdım dedim üzülmüştüm çok şükür bu defa yakalaım kocaman olmuş bileee

sağolsın meganım tşk ediyorum inş yakında senin minik kızınıda görücez az kaldı kararını verdinmi normalmi olucak canım

Pisimmm anlaştık bak seninle ona göre

aminn megim Allah razı olsun cnaım benim sağolsın rüzgar paşamdan sonra nanaklı ikinci oğluş maaşallah rüzgar demişken gamzem nerelrde yahu hiç göremiyorum artık :26:

Allah senden de razı olsun ..

Gamze annesinin evinde elifim
Ayrılıyorlar eşiyle maalesef..

sağolsın meganım tşk ediyorum inş yakında senin minik kızınıda görücez az kaldı kararını verdinmi normalmi olucak canım
Ayy inşalah Allah banada nasip etsin kızımın fotolarını ekliyim.Normal doğumu deniyicez dedi dr um o yüzden bekliyoruz.Ama henüz çatı muayenesi olmadım 28 inde nst ve çatı muayenesi var ona göre biraz daha netleşmiş olur.

Pisimmm anlaştık bak seninle ona göre

Pisimm banamı dedinnnnn

Son düzenleme:
Allah senden de razı olsun ..

Gamze annesinin evinde elifim
Ayrılıyorlar eşiyle maalesef..

ama hani barışmışlardı en son okuduğumda omadımı üzüldüm yaa rğzgar ne olucak nasıl bir babaki ayrılıyo hiçmi düşünmüyo gamzeyi o ona aslnalr gibi evlat verdi yaa nasıl ayrılırlar ben öyle babanın

hadi hayırlısıyla alırsın inş kucağına cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı kolay sağlıklı doğum nasip etsin meganım AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bende çıkayım yemeğimi yapayım oğluş uyuyoken eşim gelir birazdan hepinizi kocaman öpüyoum kızalr rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıcakla kalın görüşmekm üzere

Pisim meganım sana dedimdi evet

az önce bir kadın geldi köpeğine yatak,ödül,parfüm,şampuan,flexi (gezdirme tasması hani uzayanlardan) vs vs zımbırtı büssürü şey baktı..
A aaaa ben böyle pazarlıkçı birini görmedim ya
ben alışık değilim böyle şeylere sinir oldum

Son düzenleme:

burdan o kadınıı kınıyorumdana kadın ne olacak
deseydin sende hanım abla hanım ablaaaaaa ben yeni açtım tükanımı kazanmam lazım diseydin

defolsun gitsin diye indirim yaptım pis şeye
Köpeğini de getirdi.. ama çok şekerdi minicik bi köpecik
ama anasıgili hiç de sevemedimmm

Lovely oğlusumu görmediysen albüme bak :)
Bakmıştım göremeyince kaldırdın kaçırdım sandım meğer akli değilmişiz bir birbirmizde teşekkür ederim oflum.
Şimdi gördüm kuzunu çok tatlı mahşallah subhanallahgözleri değişmeyecek belli maviş oğlun
Doğan bebişler ne çabuk büyüyor gibi geliyor ama tabi birde büyütene sormak lazım
Ben bebeişlerde emziği çok seviyorum eşim görmeden aldım bir tane ağzını tutuşturucam inşalalh alır.
Eşimde vermeyeceksin ben sevmiyorum diyor ama ben seviyorum
Megim anlaştık dimi dedin ama ben onu anlayamadım ki:44:

Bende sevmem hiç öyle tipleri pazarlık yapmayıda sevmem yapanıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…