Adet oldumağrıdan çıldırıyorum 2 saat sonra misafirim var ve benim odun dağıtma rekoru kırmış yine
hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Ağrı kesici iç istersen. Nasıl ağırlayacaksin misafirlerini.
o hani yeni doğdukları zamanlar laslacivert olabiliyo ya gözler.. o gözler siyaha-kahveye dönebiliyor..
seninkisininkiler cam göbeğideğişmeyecek bak söylüyorum
Ağrı kesici içtim de bişeye yaramadı
Ve beste uyandı
Gerçi bi süpürmem kaldı tabi maymunum izin verirse
eminem hiç beklemediğin anda süpriz gelir belkim karamsarrlık sana hiç yakışmıyor
sagol megim
aysunum valla çok acımıyor sol kolum acımıyor sag kolum acıyor sag daha kaslı heralde onu hep kullandıgımdan
ama alışılıyormuş,hhafta sonu görümcem yapcak o artık profesyonel olmuş
ben kaçtım
elisimm kaçkk nerlerdesin bakalımmKuzey tam yemelik olmuş
elisimm kaçkk nerlerdesin bakalımm
Elissssssssssssss nerdesin seeeeennnnnnn
fotoma yazdığın yoruma güldümbenimki neye gülüon sen be diyo artiz gibi kadın he
Elifffff
Kuzubudu bu annesi ya
Maşallahhhhhhhh
Elissssssssssssss nerdesin seeeeennnnnnn
fotoma yazdığın yoruma güldümbenimki neye gülüon sen be diyo artiz gibi kadın he
sağolsın teyzesi vallaha gören herkes yanaklarını ısırıyo nanaklı oğluşum
Gülebbekimm hoşgeldin seninde Cuman mübarek olsunnnHerkese günaydın.Cumamız mübarek olsun inşallah..
bu ayda olmadı çoooooooooooooookkkkkkk üzgünümmm
Canım üzülmek yok umudunu kaybetmek yok yola devam.Yeni ay yeni umutlar demek.off offf her ay aynı şey ama ben yoruldum gelsin artık meleğim niye gelmiyo
Evet çok şükür az kaldı.AminnnnHoşbulduk canım.Senin de doğumuna az kalmış.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı.
Günaydın güzel anneeeeGünaydinnnnnn
Megimmmm sanırım o ben olabilirmiyim ki:86::86::86:vallahi bizim kızlardan 2.ye gebe kalıp burdan sohbete devam edenler de olacak..ben inanıyorum..
Hayırlısı olsun inşallah..
ancaaaakkkkkk
ben anlamam 2.ye gebe kalan bana vercek bebesini bu sefer
Canım geçmiş olsun.Benimde dün gün içinde başım ağrıdı ve gecede nefes alamıyordum bugün iyiyim çok şükür.günaydın
bugün ruh halim hiç iyi değil durduk yere ağlıyorum
gecemde güzel geçmedi hayırlara vesile olsun sürekli kabuslar görüp durdum
zaten bugün böyle omamın sebebide rüyalarım
başım çatlıcak gibi ağrıyo
Dün elimi bastırdım karnıma iyice.Salladım karnımı sonra nefesimi tuttum elimin altında bişeylerin kaydığını hissettim.Hemen eşime de yaptım aynı şeyi.Gözleri parıl parıl oldu evet farklı bişey var orda diye.Erken mi bilmiyorum ama çok bastırdığımda elimde kıpırtı hissettim dün.
Bunu yaşamak için çokmu erken 13+7 olduk bugün.:26::26::26::26::26::26:
Canım ben 20. haftadan sonra hissetmeye başlamıştım ama çok hafif hafif hissediliyordu.Yinede kişiden kişiye değişiyor ama şuan çok erken.Biliyorum biran önce hissetmek istiyorsun sabırsızlanıyorsun ama öyle karnını salllama bastırma dr yapsada sen yapma yanlış birşey yaparsın Allah korusun.Birazcık sabredersen zamanı gelince fazlasıyla hissedeceksin.2 hafta önce doktorum bebeğim kıpırdamayınca karnımı tutup öyle bi salladıki beni şaşarsınDemekki zararı yok diyip bende yaptım dün akşam Zaten ters bişey yaptığımda rahmimden yukarı doğru kasılmalar oluyor.Batmalar oluyor hemen.Geçenlerde üst dolaba zıplayarak boş kutu koydum da.1 saat uzandım ağrı geçsin diye.Ben gibi hiperaktif bi insan hamile kalınca zor oluyor ağır hareketlere alışması.Eşim evde ne kadar zor iş var yapıp gidiyor,arkasından yapmayım diye.Annemde sık sık tembih eder dikkat et diye.Beni bildikleri için
Canımmm kıymaam ben sana.Zor olmalı benim aşılamalarda göbüşüm delik deşik olmuştu artık korkarak batırıyordum iğneyi aynı yerlere denk gelince acıyordu.selammm kızlar kolum yanıyor bakalım ne zmn alışcaz bu iğnelere:26:
minel çok tebrik ederim
Canım Allah yardımcın olsun adet sancısıyla misafirde hiç çekilmezzzzAdet oldumağrıdan çıldırıyorum 2 saat sonra misafirim var ve benim odun dağıtma rekoru kırmış yine
Canımm buradayım sabırsızlıkla bekliyorummmmmeganım burdasın resim koayım kuzum sen görmedin 2 gündür snei tkip ediyorum yakaldım sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?