Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Adet oldum ağrıdan çıldırıyorum 2 saat sonra misafirim var ve benim odun dağıtma rekoru kırmış yine

o hani yeni doğdukları zamanlar laslacivert olabiliyo ya gözler.. o gözler siyaha-kahveye dönebiliyor..
seninkisininkiler cam göbeğideğişmeyecek bak söylüyorum

Ağrı kesici içtim de bişeye yaramadı
Ve beste uyandı
Gerçi bi süpürmem kaldı tabi maymunum izin verirse

majezik iyi geliyo diyolar. Şimdiden kolay gelsin canım

Kuzey tam yemelik olmuş
elisimm kaçkk nerlerdesin bakalımm

meganım burdasın resim koayım kuzum sen görmedin 2 gündür snei tkip ediyorum yakaldım sonunda

elisimm kaçkk nerlerdesin bakalımm

burdayım eminem ya giriyorum bişey oluyor yazamıyorum doğu ek gıdaya geçti o uyuyunca yemeğini hazırlıyorum uyanınca yedirme telaşı derken çok vakit bulamıyorum.Nasılsın eşin nasıl oldu yeni saçlaını görmedim ben

Elissssssssssssss nerdesin seeeeennnnnnn
fotoma yazdığın yoruma güldüm benimki neye gülüon sen be diyo artiz gibi kadın he

Elifffff
Kuzubudu bu annesi ya
Maşallahhhhhhhh

elif çok yakışıklı oğlun allah analı babalı büyütsün yastık mı kullanıyor

Herkese günaydın.Cumamız mübarek olsun inşallah..
Gülebbekimm hoşgeldin seninde Cuman mübarek olsunnn
bu ayda olmadı çoooooooooooooookkkkkkk üzgünümmm

off offf her ay aynı şey ama ben yoruldum gelsin artık meleğim niye gelmiyo
Canım üzülmek yok umudunu kaybetmek yok yola devam.Yeni ay yeni umutlar demek.
Beklemek çok zor ama beklenen şey güzel o yüzden usanmak yok zamanını bekliyor annesi gelicek
Hoşbulduk canım.Senin de doğumuna az kalmış.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı.
Evet çok şükür az kaldı.Aminnnn
Günaydın güzel anneeee
vallahi bizim kızlardan 2.ye gebe kalıp burdan sohbete devam edenler de olacak..ben inanıyorum..
Hayırlısı olsun inşallah..
ancaaaakkkkkk
ben anlamam 2.ye gebe kalan bana vercek bebesini bu sefer
Megimmmm sanırım o ben olabilirmiyim ki:86::86::86:
Benimki göbüşe çok alıştı sanırım doğurunca hemen bir tane daha diyor
Bende yok yaaa dedimmm 5 sene yok
Canım geçmiş olsun.Benimde dün gün içinde başım ağrıdı ve gecede nefes alamıyordum bugün iyiyim çok şükür.
Senin huzursuzluğun adet öncesi olduğundan olabilir inşalalh gelmez kırmızılar
Canım ben 20. haftadan sonra hissetmeye başlamıştım ama çok hafif hafif hissediliyordu.Yinede kişiden kişiye değişiyor ama şuan çok erken.Biliyorum biran önce hissetmek istiyorsun sabırsızlanıyorsun ama öyle karnını salllama bastırma dr yapsada sen yapma yanlış birşey yaparsın Allah korusun.Birazcık sabredersen zamanı gelince fazlasıyla hissedeceksin.

Birde çok tehlikeli sakın öyle yukarılara uzanma zıplama doğuma kadar yukarılara uzanma sakın.
selammm kızlar kolum yanıyor bakalım ne zmn alışcaz bu iğnelere:26:

minel çok tebrik ederim
Canımmm kıymaam ben sana.Zor olmalı benim aşılamalarda göbüşüm delik deşik olmuştu artık korkarak batırıyordum iğneyi aynı yerlere denk gelince acıyordu.
Zor ama bebiş için herşeye değer annesi

Adet oldum ağrıdan çıldırıyorum 2 saat sonra misafirim var ve benim odun dağıtma rekoru kırmış yine
Canım Allah yardımcın olsun adet sancısıyla misafirde hiç çekilmezzzz
meganım burdasın resim koayım kuzum sen görmedin 2 gündür snei tkip ediyorum yakaldım sonunda
Canımm buradayım sabırsızlıkla bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…