Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar
bizim büyük buluşmamızın günü belli oldu allah nasip ederse 27 mart da oğlum kucağımda olacak

CANIMMM HÜLYAMMMMM ÇOK SEVİNDİMM
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN İNŞALLAHHH

BUARAD DUYGUMLA GÖRÜŞTÜM ÇOK SELAMI VAR ECEMİZİN BİRAZ SARILIĞI VARMIŞ 11.9 BOL BOL EMZİRİYOMUŞ ANNESİİ

slm kızlar
bizim büyük buluşmamızın günü belli oldu allah nasip ederse 27 mart da oğlum kucağımda olacak

Hülyacım gözün aydın bir kuzu daha geliyo topığimize şükürler olsun inş sağlıkla al yavrunu kucagına darısı bize inş gelirmiki o gün :))Rabbim yardımcın olsun duanda unutma biZide bizimde dualarımız sizinle

allah razı olsun canım darısı başınıza.
emin ol o kadar hızlı geçecek ki hiçbirşey anlamayacaksın bizim öyle oldu bak öyle mi böylemi derken 14 haftalık oldun bile
allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

ay ne güzel bi bebiş daha geliyormuş
hülyacım şimdiden hayırlı bir doğum diliyorum sana
inşallah kolay bi doğum olur
oğlun da sağlıcakla kucağına konar cuk cuk emer inşallah

Canımmm çok sevindim.Sağlıcakla gelsin kuzun.Büyük buluşmaya son 5 gün kaldı desene
sağol canım darısı senin başına inşallah senin bebişde çok bekletmeden gelir çok kolay olucak inşallah doğumun
ay ne güzel bi bebiş daha geliyormuş
hülyacım şimdiden hayırlı bir doğum diliyorum sana
inşallah kolay bi doğum olur
oğlun da sağlıcakla kucağına konar cuk cuk emer inşallah

inşallah canım bende senin gibi rahatlıkla atlatabilirim.allah yar ve yardımcımız olsun oğlum sağlıklı olsunda kendim birşekilde atlatırım herşeyi
bana doğumdan sonra korse giydirilecekmiş bu sence iyi birşey mi:26::26::26:canım acımaz değil mi:26:

İnşallah canım benimde 28 inde kontrolüm var sanki banada her an sezeryan diyecek gibi geliyor geçen hafta kontrolde kızım 3450 gr dı daha fazla kilo almaması lazım dedi ama bir hafta geçti dahada doğuma 16 gün var görünüyor bakalım ne olacak hayırlısı ne ise o olsun.

Canım o korse işi bana biraz tuhaf geldi ben hiç duymadım sezeryanla doğum yapanlara iyileştikten sonra bile uzun bir süre korse tavsiye edilmiyor diye biliyorum

maşallah canım kızına
benim oğlum biraz minik olacak sanırım sağlıklı olsunda kilosu çok önemli değil
senin içinde hakkında hayırlsı neyse o olsun canım.
korse olayını araştırmadın henüz nasıl birşey bilmiyorum canımı acıtırsa takmam bende.
gerçi doktoruma güvenim tam ama:26:

lovely sağol tatlım
biz ana baba hiç fotojenik değiliz ama kuzey güzel çıkıyo fotolarda

hülyacım korse olayını bilmiyorum ben de
ama şöyle mantıklı geldi bana dikişler çok sancıyo hareket ettikçe
muhtemelen karnının hareketini önlemek için yani acını azaltmak için uygulanan bişey
bildiğimiz korse değildir belki de
ben eve giderken sürekli karnımı tutuyodum hatta keşke karnımı sarsaydım bişeyle falan demiştim
göbek hemen gitmiyo çünkü göbek üstüne çöktükçe baya acı oluyo
bence mantıklı bişeydir yani

lovely bacaklar birleşmezse doğum yakın bebek kanala yerleşmiş derler

Sağol canımmmMinik değildir senin oğlışunda annesi yanılma oluyor ultrasonda bak duygumun kızına dr 3200 demişti 4 kg doğdu mahşallah.
Hakkımızda hayırlısı Allah tan.Korse dediği belki bizim gözümüzde canlandırdığımız gibi öyle dar sıkı birşey değildir dr una güveniyorsan ona bırak bence dediğin gibi rahatsız olursan lullanmazsın.

Bence sizde çok fotojeniksizniz çokta yakışıyorsunuz Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Ayy inşallah öyledir gelsin artık kuzumu sağlıcakla bir kucağıma alıp doyasıya koklıyım onuu

Son düzenleme:
ferda oğluna 41 kere maşallah o nasıl tatlılıktır yaaa
çok çapkın bakıyo çok canlar yakar ooo annesi...

slm kızlar

canım hadi mutlu sona büyük buluşmaya az kaldı..bi avazda alırsın bebeğini sağlıkla kucağına inşallah cnm bnm

sonra da sıra meganımdaseninde günün az kalmış cnm heyecan doruktadır

Ayy inşallah sıra bana geldi dimiAysunum inşallah her doğan bebişin yerine yeni hamşler gelecek o yüzden seninde zamanın yakın

ozim cnm nasılsın nasıl gidiyor hamişlik..
sende pıhtık iğnesi oluyosun dimi..acıyor mu seninki de.

okudum bugün yazdıklarını güzel dileklerin duaların için çok sağol cnm bnm

çok sağol meganım inşallah cnm bnm..biliyorum gelecek bebeğim ama bakalım ne zaman..
demirbaş olarak kaldık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…