slm kızlar
bizim büyük buluşmamızın günü belli oldu allah nasip ederse 27 mart da oğlum kucağımda olacak
CANIMMM HÜLYAMMMMMÇOK SEVİNDİMM
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN İNŞALLAHHH
BUARAD DUYGUMLA GÖRÜŞTÜM ÇOK SELAMI VAR ECEMİZİN BİRAZ SARILIĞI VARMIŞ 11.9 BOL BOL EMZİRİYOMUŞ ANNESİİ
neyse ben kaçarr ALLAH a emanet olunn
hülyaaaaa son 5 günnnnnnn
slm kızlar
bizim büyük buluşmamızın günü belli oldu allah nasip ederse 27 mart da oğlum kucağımda olacak
Hülyacım gözün aydın bir kuzu daha geliyo topığimize şükürler olsun inş sağlıkla al yavrunu kucagına darısı bize inş gelirmiki o gün :))Rabbim yardımcın olsun duanda unutma biZide bizimde dualarımız sizinle
slm kızlar
sağol canım darısı senin başına inşallah senin bebişde çok bekletmeden gelir çok kolay olucak inşallah doğumunCanımmm çok sevindim.Sağlıcakla gelsin kuzun.Büyük buluşmaya son 5 gün kaldı desene
ay ne güzel bi bebiş daha geliyormuş
hülyacım şimdiden hayırlı bir doğum diliyorum sana
inşallah kolay bi doğum olur
oğlun da sağlıcakla kucağına konar cuk cuk emer inşallah
sağol canım darısı senin başına inşallah senin bebişde çok bekletmeden gelir çok kolay olucak inşallah doğumun
inşallah canım bende senin gibi rahatlıkla atlatabilirim.allah yar ve yardımcımız olsun oğlum sağlıklı olsunda kendim birşekilde atlatırım herşeyi
bana doğumdan sonra korse giydirilecekmiş bu sence iyi birşey mi:26::26::26:canım acımaz değil mi:26:
İnşallah canım benimde 28 inde kontrolüm var sanki banada her an sezeryan diyecek gibi geliyor geçen hafta kontrolde kızım 3450 gr dı daha fazla kilo almaması lazım dedi ama bir hafta geçti dahada doğuma 16 gün var görünüyor bakalım ne olacak hayırlısı ne ise o olsun.
Canım o korse işi bana biraz tuhaf geldi ben hiç duymadım sezeryanla doğum yapanlara iyileştikten sonra bile uzun bir süre korse tavsiye edilmiyor diye biliyorum
maşallah canım kızına
benim oğlum biraz minik olacak sanırım sağlıklı olsunda kilosu çok önemli değil
senin içinde hakkında hayırlsı neyse o olsun canım.
korse olayını araştırmadın henüz nasıl birşey bilmiyorum canımı acıtırsa takmam bende.
gerçi doktoruma güvenim tam ama:26:
lovely sağol tatlım
biz ana baba hiç fotojenik değiliz ama kuzey güzel çıkıyo fotolarda
hülyacım korse olayını bilmiyorum ben de
ama şöyle mantıklı geldi bana dikişler çok sancıyo hareket ettikçe
muhtemelen karnının hareketini önlemek için yani acını azaltmak için uygulanan bişey
bildiğimiz korse değildir belki de
ben eve giderken sürekli karnımı tutuyodum hatta keşke karnımı sarsaydım bişeyle falan demiştim
göbek hemen gitmiyo çünkü göbek üstüne çöktükçe baya acı oluyo
bence mantıklı bişeydir yani
lovely bacaklar birleşmezse doğum yakın bebek kanala yerleşmiş derler
slm kızlar
ferda oğluna 41 kere maşallah o nasıl tatlılıktır yaaa
çok çapkın bakıyoçok canlar yakar ooo annesi...
canım hadi mutlu sona büyük buluşmaya az kaldı..bi avazda alırsın bebeğini sağlıkla kucağına inşallah cnm bnm
sonra da sıra meganımdaseninde günün az kalmış cnm heyecan doruktadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?