Aysunum gelecek hayırlısıyla zamanını bekliyor ama o zmaanda çok uzak değil ben inanıyorum gelecek kuzunozim cnm nasılsın nasıl gidiyor hamişlik..
sende pıhtıkiğnesi oluyosun dimi..acıyor mu seninki de.
okudum bugün yazdıklarını güzel dileklerin duaların için çok sağol cnm bnm
çok sağol meganım inşallah cnm bnm..biliyorum gelecek bebeğim ama bakalım ne zaman..
demirbaş olarak kaldık biz
Slm kızlar nasılsınız
Canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
Hoşbulduk tatlım bende iyiyim çok şükür sen şimdi nasıl heyecanlısındır bebegini kucagına almana az kaldı bende bat yaklaştıkca sabırsızlanıyorum son 2gün bakalım ne olacak
İlginç ama henüz hiç heyecan yok nişan gelse suyum gelse heyecanlanıcam ama dr daha var doğuma dedi diye 16 gün var görünüyorya gününü dolduracak sanırım bekliyorum.
İnşallah gelmesin kırmızılar hayırlısıyla bu ay bebeişin sen,nledir inşallah
benim bu ay olmadı ya çok umutlanmıştım :26:
Cnm hayırlısı buymuş demek senin icin üzülme olurmu inş. en kısa zamanda hamile kalırsın bende dün test yaptım negatif çıktı
daha var gününe negatif çıkması normal takmıyosun dimi o test sonucunu
Ne yalan söleyim cnm hic ümidim yok acıkcası ama belli olmaz bu işler
aynen hiç belli olmaz o yüzden napıyoruz umutsuzluğa yer yok
Haklısın cnm ama bazen insan hiç olmayacakmış gibi geliyo
Haklısın cnm ama bazen insan hiç olmayacakmış gibi geliyo
ah ahhh sen bugün benim durumumu bir bilsen eşimin dayısının kızı benden sonra evlenmişti bugün hamile haberini aldım telde konuştum nasıl mutluydu bende onun adına mutlu oldum ama tam zor günümde aldım haberi iyice kötü oldum
bende öyle birşeydir diye umut ediyorum bakalım neyle karşılaşıcamlovely sağol tatlım
biz ana baba hiç fotojenik değiliz ama kuzey güzel çıkıyo fotolarda
hülyacım korse olayını bilmiyorum ben de
ama şöyle mantıklı geldi bana dikişler çok sancıyo hareket ettikçe
muhtemelen karnının hareketini önlemek için yani acını azaltmak için uygulanan bişey
bildiğimiz korse değildir belki de
ben eve giderken sürekli karnımı tutuyodum hatta keşke karnımı sarsaydım bişeyle falan demiştim
göbek hemen gitmiyo çünkü göbek üstüne çöktükçe baya acı oluyo
bence mantıklı bişeydir yani
lovely bacaklar birleşmezse doğum yakın bebek kanala yerleşmiş derler
Sağol canımmmMinik değildir senin oğlışunda annesi yanılma oluyor ultrasonda bak duygumun kızına dr 3200 demişti 4 kg doğdu mahşallah.
Hakkımızda hayırlısı Allah tan.Korse dediği belki bizim gözümüzde canlandırdığımız gibi öyle dar sıkı birşey değildir dr una güveniyorsan ona bırak bence dediğin gibi rahatsız olursan lullanmazsın.
İnşallah canım sağolasınİnşş.cnm sende hayırlısıyla sağlıkla melegini kucagına alırsın Allahın izniyle
bende öyle birşeydir diye umut ediyorum bakalım neyle karşılaşıcam
sağlıklı olsunlar canım yeter kilosu vs önemli değil
duyguda seni ve büyükaksuyu sordu slm var sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?