Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aysunum gelecek hayırlısıyla zamanını bekliyor ama o zmaanda çok uzak değil ben inanıyorum gelecek kuzun

Hoşbulduk tatlım bende iyiyim çok şükür sen şimdi nasıl heyecanlısındır bebegini kucagına almana az kaldı bende bat yaklaştıkca sabırsızlanıyorum son 2gün bakalım ne olacak

İlginç ama henüz hiç heyecan yok nişan gelse suyum gelse heyecanlanıcam ama dr daha var doğuma dedi diye 16 gün var görünüyorya gününü dolduracak sanırım bekliyorum.
İnşallah gelmesin kırmızılar hayırlısıyla bu ay bebeişin sen,nledir inşallah

İnşş.cnm sende hayırlısıyla sağlıkla melegini kucagına alırsın Allahın izniyle

Haklısın cnm ama bazen insan hiç olmayacakmış gibi geliyo

ah ahhh sen bugün benim durumumu bir bilsen eşimin dayısının kızı benden sonra evlenmişti bugün hamile haberini aldım telde konuştum nasıl mutluydu bende onun adına mutlu oldum ama tam zor günümde aldım haberi iyice kötü oldum

Sorma cnm ya benimde cevremdekilerin hepsi benden sonra evlendiler hepsinde 2şer tane cocuk var bende tık yok henüz

selam kızlar nasılsınız

paşam uyudu, eşimde voleybola gitti hemen bakayım size dedim

bende öyle birşeydir diye umut ediyorum bakalım neyle karşılaşıcam

sağlıklı olsunlar canım yeter kilosu vs önemli değil
duyguda seni ve büyükaksuyu sordu slm var sizlere

İnşş.cnm sende hayırlısıyla sağlıkla melegini kucagına alırsın Allahın izniyle
İnşallah canım sağolasın
bende öyle birşeydir diye umut ediyorum bakalım neyle karşılaşıcam

sağlıklı olsunlar canım yeter kilosu vs önemli değil
duyguda seni ve büyükaksuyu sordu slm var sizlere

Canım tekrar konuşursan bendende selam söyle

selam kızlaar birkaç gündür kuzumu uyutmakta epey zorlanıyorum. önceleri kendisi emziği ile oynayarak uyurdu ama artık büyüdüğü için sanırımki daha uzun süre uyanık kalıyor ama huysuzlanıyorda. gözlerinden uyku akıyor resmen inatla direniyor minik kuzum netice itibariyle iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok. inşallah hepinizinde bebişleri iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…