Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

teşekkür ederim canm dikkate alıcam ztn öle hap kullanmam doktor illa iççeksin demedikçe. enfeksiyon vardı temizlenmesi için kullandım ama bitince korunmadım işte. bugün kan verdim ama pazartesi çıkıcakmış sonuç bu ne ya dedim.yarın özel bi yerde yaptırcam artık ama son kez bi idrar testi yapsam mı?

Arkadaşlar benimde bebeğim oldu çok şükür hatta 45 günlük olduk ama çok gaz sorunumuz var nete falan gelemiyorum hiç ama annelik çok harika bi duyguymuş rabbim her isteyen kadına tattırsın

Arkadaşlar benimde bebeğim oldu çok şükür hatta 45 günlük olduk ama çok gaz sorunumuz var nete falan gelemiyorum hiç ama annelik çok harika bi duyguymuş rabbim her isteyen kadına tattırsın

Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla. bizimde gaz sorunumuz çoktu, bu yüzden ememiyordu bile rahatca ama 3.ayına gelsin rahatlarsınız ondan sonra epey farkediyor kendisi çıkarmaya başlıyor. sabredicez artık annelik kesinlikle tarifi olmayan bir duygu, amiin

Canım bizde seni merak ediyorduk.Allah analı babalı büyütsünBebiinin fotosunu isteriz
Gaz sorunu tüm bebeişlerde var sanırım 3 ayı buluyor düzene girmesi neyseki seninaz kalmış yakında atlatırsınız inşlalah.

Ben anlıyorum seniii regl zamanı kötü zaman kaka zamannn Geçer inşallah Emoşum sende özlendin kuzummm...

Bende düşündümde bebişimiz olsaydıı anasınıfı hazırlıklarına başlayacaktık düşündüm ama düşünmemem gerektiğinin kanısına vardım çünkü çok canım sıkılıyor üzülüyorum 1 hafta toparlanamıyorummm

Son düzenleme:

Canım benim olacak inşallah hayırlısıyla.
Allah hayırlısıyla nasip edecek inşallah sabrının mükafatını verecek okulada gidecek evlendiğinide göreceksinnn bu zamnlarıda gülerek hatırlayacaksın inşallah

evet gülbebeğim sitres yaptığım dan değil ama regli dönemi hep böyleyim ben
canım gülbebeğimm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah olacak inanıyorum vardır herşeyde bir hayır bizim bebeler kolay bebe değil işte zorla çeke çeke
getiricez onları ALLAH ın izniyle

Ttnet mobil kullanıyorum ben iş yerimde..
Sabah açtım,bağlandım ve anında mesaj geldi..
4 GB kullanmışım,30'una kadar da başka hakkım kalmamış..
Resmen karaları bağlamış oturuyordum kiiiii................
Meğer işteki süperonline nın, tel ve pos cihazı hizmetine ilaveten internet hediyesi de varmış 12 nisana kadar..
Olley dedim remen

Günaydın hepinize

Allah analı babalı büyütsün,ne güzel haber bu

Son düzenleme:
Günaydın sevgili anneler ve anne olmak isteyenler

Naber neler yapıyorsunuz

Benim sınavlarım başlıyor

Çalışmaya çalışıyorum, o yuzden Pek gelemiyorum buralara

Son düzenleme:
Kizlar bugun eltim cagirdi kaynanamlar konusalim bu kusluk bitsin senle nasilsak onlada oyle olmak istiyoruz demisler
Herseyi konusalim demisler bugun oraya gidecegiz sabretmem icin dualariniza ihtiyacim var
İnsallah sinirlerimi hoplatmazlar

slmmm
bi durgunluk var bende ya hiç keyfim yok

Aleyküm selam master senle sohbet ediyorduk yarım kaldı hatırlıyor musun?

Kizlar bugun eltim cagirdi kaynanamlar konusalim bu kusluk bitsin senle nasilsak onlada oyle olmak istiyoruz demisler
Herseyi konusalim demisler bugun oraya gidecegiz sabretmem icin dualariniza ihtiyacim var
İnsallah sinirlerimi hoplatmazlar

Allah yardımcın olsun :18:

selam kızlar netim yok giremiyorum hepinizi çok özledim doğa 5inci ayına girdi kusma problemimiz hala felaket derecede gaz problemimizi om-x surupla ortadan kaldırdık egzama oldu doğanın bacaklarında alnında ve yanaklarında karaciğerden gelen bişey değilmiş neyseki kızım zayıf ama maşallah çok çok hareketli gamze mesaj atmış boşanıyorm dedi çok üzüldüm nedenini bilen varmı

Slm kızlarrr
iknur allah analı babalı büyütsün
umutege cnm 27 martta geliyormuş melegin cok az kaldı heyecan dorukta herşey güzel olcak
kızlar bugün buyukaksunun beklenen dogum tarihiydi haberi olan varmı ben merak ediyorum bi msj atıcam ne yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…