Canım ben de Şubatta soğan kürü uyguladım.Gecikme olmadığı gibi tam vaktinde oldum.
üstelik her ay düzensiz olurum.
Bence kan testinde baktır ve için rahatlasın.Ben Cumartesi akşam yaptığım testte göremedim ama
pazartesi kan testinde sonuc 1450 çıktı.Test belirsizdi hatta yok gibiydi.
Ben görmeye kendimi zorladım diye belirsizliği gördüm diye düşündüm.
Ayrıca aylar önce bel fıtığı için ilaç yazıyordu doktor,bebek düşündüğünü söyledim.
İlaç yazmaktan vazgeçti ve eğer bebek düşünüyorsan birkaç ay önceden herhangi bir ilaç
kullanmayı bırakmalısın dedi.
Naçizane tavsiyem mümkün mertebe bu dönemde ilaç kullanmamaya dikkat etmelisin.
Arkadaşlar benimde bebeğim oldu çok şükür hatta 45 günlük olduk ama çok gaz sorunumuz var nete falan gelemiyorum hiç ama annelik çok harika bi duyguymuş rabbim her isteyen kadına tattırsın
Arkadaşlar benimde bebeğim oldu çok şükür hatta 45 günlük olduk ama çok gaz sorunumuz var nete falan gelemiyorum hiç ama annelik çok harika bi duyguymuş rabbim her isteyen kadına tattırsın
gebesin canım sen yaa hareketlerine dikkat etya bende çok pimpirikli oluyorum bu durumda ben kolumu bile yukarı kaldırmadım gebeliğim boyunca
gülbebeğimmm özlendin canım yaa
yok bahar yorgunlu değil bu regli günüme yakında böyle dengesizleşiyorum ben
Ben anlıyorum seniii regl zamanı kötü zaman kaka zamannnGeçer inşallah Emoşum sende özlendin kuzummm...
Bende düşündümde bebişimiz olsaydıı anasınıfı hazırlıklarına başlayacaktıkdüşündüm ama düşünmemem gerektiğinin kanısına vardım çünkü çok canım sıkılıyor üzülüyorum 1 hafta toparlanamıyorummm
evet gülbebeğim sitres yaptığım dan değil ama regli dönemi hep böyleyim benBen anlıyorum seniii regl zamanı kötü zaman kaka zamannnGeçer inşallah Emoşum sende özlendin kuzummm...
Bende düşündümde bebişimiz olsaydıı anasınıfı hazırlıklarına başlayacaktıkdüşündüm ama düşünmemem gerektiğinin kanısına vardım çünkü çok canım sıkılıyor üzülüyorum 1 hafta toparlanamıyorummm
Selam kizlar
İlknurcum allah anali babali buyutsun insallah.
slmmm
bi durgunluk var bende ya hiç keyfim yok
Kizlar bugun eltim cagirdi kaynanamlar konusalim bu kusluk bitsin senle nasilsak onlada oyle olmak istiyoruz demisler
Herseyi konusalim demisler bugun oraya gidecegiz sabretmem icin dualariniza ihtiyacim var
İnsallah sinirlerimi hoplatmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?