aaaaa senin adındamı emineehoşgeldin tekrar aramıza canm
ya keşke bende senin kadar tecrübeli olsam
biraz ödleklik var bende yanımdda kocam olunca her yaptığım bağırıyo
aaaaa senin adındamı emineehoşgeldin tekrar aramıza canm
ya keşke bende senin kadar tecrübeli olsam
biraz ödleklik var bende yanımdda kocam olunca her yaptığım bağırıyo
He yaa ne çabuk geçmiş ben daha dün istediğim saatte arabama atlayıp istedîğim şehre gidiyordum yaane zaman ev karısı oldum ben be :))
Evet o konuda mütevazı olamıcam Nevşehir'e gidicez Eylül'de yine ben kullanıcam :)) k.peder bile kocama aman sen çekil özlem kullansın der. Ben hız yapıyorum ya onu seviyo:)))
Bu arada 6 aylık hamileyken Çanakkale'ye gittim arabayla
Eminecim şöför olamıycak bişi yok ama kocadan hoca olmaz cesareti kendin kendine verıceksin bende tam 10 senedir kullanıyorum bir sure sonra zatrn rutın bişi oluyo yurumek gibi ama bu erkek mılletı cok bılıyomus gıbı herseye karısırlar bilirım ben esimle ılk tanıstıgımda kadından şöför olmaz demişti bıgun bulusucaz sen alma ben senı alırım dedım bıraz hızlı kullananlardanım ben ne alakaysa esimin tabiri erkek gibisin der ogun bugundur agzını acmaz karım cok iyi şöfördür der herkeze ezdirme kendini hiç kendın cık trafiğe mumkun se ozaman daha cesaretli hıssedersin kendını emin ol buarada slm herkeze
Canım bizimkide 400 gr almış bu ay çok hareketli muhallebi veriyorum geceleri bide yoğurda çaya baharatsız yemeklere ekmek batırıp veriyorum çok küçük nenem karı gibi çiğniyo :))telefondan giriyorum benim telden bayağı zor oluyo yazmakda okumakda özlemcim beste hanım nasıl oldu bizim doğa çığlık atmaya başladı annemlerde kalıyorum burda net yok besteye neler veriyosun diye sorucaktim doğa emmeyi bıraktı göğsüm hala yara benim kusuyo diye kiloda zor alıyo
yarama bastın be özlemmmben cok istiyorum araba kullanmayı
oturduğum yer her yere cok ters araba sart yani burda genelde kadınlar araba kullanıyo gördükçe içim gidiyo
ama cok korkağımm:18::18:
sen oto. vites mi kullanıyosun :26:
ayy sende mi ozim
bende yapabilirim ya herkes yaptığına göre dimi :26:
Yaparsın tabi masterım niye yapamıycaksın sana sole bişi anlatıyım ben cok etkilenmiştım bı aile piknikten dönüşte adam dıreksiyonda kalp krızı gecırıyo sehire yakınlar ışıklar gözüküyo ama dag yolundalar 10 dk lık bı mesafe var neyazıkkı kadın araba kullanmayı bılmıyo adam tarıf edıyo arsbayı bıturlu kaldıramıyo tel yok heralde ozaman ıkı saat gıbı ni mucadeleden sonra adam orda vefat edıyo yoldan konse gecmiyo kadın arabayı kullansaydım yetişicektık dıye cok üzülmüş takdır tabiki ama gercekten bılmek gerekiyo hayat ne gösterir bilinmez ben duz vıtes kullanmaktan zevk alıyorum ama otamatıkte kullanıyorum zaten duz kullannan otamatıği rahat kullanır cesaretını toplarsan kullanırsın heleki araba var ve kullanmıyosan kullanmaya baslayınca cok üzülürsün kullanmadığın zamanlara bıde cocuk var bence hemen başla benim babam annemi hep kandırmış cocuklar buyusun kullanırsın demiş tabi sonra annem cesaret edemedi şimdi ikimiz atladıkmı heryere gıdıyoruz akılsız basım dıyo kızıyo kendıne ıykı ben yakınız gercıde işte bole masterım gecvkslma hıc bişeye
selaaamm
herkesler de burdaymış ne güzel
hava soğuk tabi herkes eve kapandı
biz de biyere gidemedik bi market alışverişi yapıp geldik yarına yemekli misafirlerim var
arabayı ben de ankarada kullanıyodum ama hamile kalınca bıraktım 1,5 yıldır da kullanmıyorum zaten yeni başlamıştım kullanmaya
şimdi korkuyorum tekrar kuzeyle yolculuk yapmaya
zaten koltuğunda da oturmuyor sağolsun
ne yemekler yapıcaksın ferdaam
tabi bi de o var bakalım cocuk arkada duracakmı koltuğunda :26:
valla kuzey cıyak cıyak ağlar
o ağlayınca da ben panik olurum
az daha büyüsün de yine başlıcam kullanmaya inşallah
bi de otomatik vites olsa çok kolay olurdu bizdeki düz vites
ortaya zyağlı barbunya
kiremitte köfte
pilav
mercimek çorbası
salata
bi de havuçlu tarator yaparım tamamdır
üstüne de yalancı tavuk göğsü
valla kuzey cıyak cıyak ağlar
o ağlayınca da ben panik olurum
az daha büyüsün de yine başlıcam kullanmaya inşallah
bi de otomatik vites olsa çok kolay olurdu bizdeki düz vites
ortaya zyağlı barbunya
kiremitte köfte
pilav
mercimek çorbası
salata
bi de havuçlu tarator yaparım tamamdır
üstüne de yalancı tavuk göğsü
Arkadaşlar sizin bebekleriniz de morarıncaya kadar gözünden 4 sıra yaş süzülerek ağladı mı hiç?
Benimki ağladı hemde niye? Üstünü giydirdim !!!
benim oğlum da üst giymeyi sevmiyo aglıyo ama o kadar değil tabi
acaba bi yerini mi agrıttın :26:
özlendinizzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?