Arkadaşlar sizin bebekleriniz de morarıncaya kadar gözünden 4 sıra yaş süzülerek ağladı mı hiç?
Benimki ağladı hemde niye? Üstünü giydirdim !!!
özlendinizzzzzzzzzzzzz
Sen de öyle
Nası gidiyo ağrın sızın var mı
Nasıl yayıyorsunuz kim nerde yatıyo :))
Özlem benim yiğenimde kız ve beste gibi 5 aylık aynen delirmiş gibi salya sümük aglıyo annesi altını alırken herkeze gulucuk atıyo kilotlu corabını gıymeye basladığı anda basıyo yaygarayı iki gözü iki çeşme ağlıyo sıpa biyerinin acıdıgı falan yok yani numaracı gezdirince susuyo hemen çok fena bu zamane sıpaları ama bi okadarda tatlılar
Bebişler hep aynı sanırım soyunmayı seviyorlar ama giyinmeyi sevmiyorlar.Benim yiğenimde bir buçuk yaşına yakın bezini getiriyor yatıyor annesi altını açsın diye altı açılınca hava alıyorya hoşuna gidiyor ama yenisi bağlanacakken kaçıyor
Aynen öle meganım çok akıllılar bendede takıntı vardır altı üstü takım olucak çorabına kadar inş benim bebişim gıyinmeyi sever 6 yasındaki yiğenim en son bana posta koydu sen hep benim üstümü değiştiriyosum sacımı topluyosun uff sıkıldım dedi sıpa
merhabalar dogru mu yanlıs yeremi yazıyorum bilmiyorum ama sizlere bi sorum olcak eşim kendi korunuyor boşalma anında afedersiniz kendini çekiyo kendimden eminim diyo ama son 20 gündür mide bulantım özellikle sabahaları, aşırı iştah özellikle geceleri , halsizlik , yemek yaparken bazen mide bulantısı hissediyorum birde adet günümde geçti 3 gün kadar ben havalardandır dedim ama dayanamayıp bugun test yaptım cıkmadı acaba diyorum son zamanlarda bebek düşünmeye basladık ama henüz dr.a gitmemiştim bünyem psikolojikmi bunları yapıyo cünkü adetim geçti ama hem gebelik testi negatif cıktı hemde biliyorum hissediyorum adet ağrısı gibi agrım var sanki adet olcam ama olamıyor gibiyim aspirin içip kanda sulandırmak istemedim cünkü aspirin içincede asırı kanamam oluyor ilk günler. kızlar bi akıl verin böyle basına gelen oldumu ? bi kac ay sonra dr.a gitmeyi düşünüyodum artık korunmayı kesip bebek istiyorum diye.anlamadım gitti neden böyle oldu havalardanda olabilirmikii bilemedim.Ne olur cvp yazın yaaa..
Bebek isteyenlere rabbim saglıklı bebekler nasip etsin dpoguma girceklerede kolay saglıklı dogumlar diliyorum...İyi aksamlar
Aynen öle meganım çok akıllılar bendede takıntı vardır altı üstü takım olucak çorabına kadar inş benim bebişim gıyinmeyi sever 6 yasındaki yiğenim en son bana posta koydu sen hep benim üstümü değiştiriyosum sacımı topluyosun uff sıkıldım dedi sıpa
Gebelik olup çıkmamaışta olabilir çünkü dışarı boşalma bir korunma yöntemi sayılmaz.Bir kaç gün daha bekle adet olmazsan test yaparsın.
Bebiş gelmişse süpriz yapmış olur işte.
ama gebelik testi yaptım orda kesin cıkar diye biliyorum olsaydı.
acaba ben artık bebek istemey basladım diye vucudum bana oyunmu yapıyo cunku adet olcak gibi agrım oluyor kasıklarımda ama 3 gün geçti anlamadım. adet olucam bence ama zamanı aynnı olmıcak sanırım ama bide su var adet günlerim şaşmazdı hiçbi zaman. bebek varmı yokmu cok merak ediyorum olursa cok sevincem ama testte ckmadı anlamadım offf yaaaaaaa
İdrarda yapılan gebelik testleri kesin sonuç vermiyor henüz gecikmen üç günse erken olduğu için çıkmamaış olabilir.kesin sonuç almak istiyorsan kanda betahcg baktır.Yaa bekle bir kaç gün daha adet olmazsan tekrarlarsın idrarda gebelik testini yine birşey çıkmazsada dr a gidersin hem adet gecikmenin nedenini öğrenmiş olursun.
Sen de öyle
Nası gidiyo ağrın sızın var mı
Nasıl yayıyorsunuz kim nerde yatıyo :))
Ben işten pek kaçmam yani ha alt yıkamışım ha alt üst farketmez yeterki temiz temiz giyinsin kuzucum takıntı işte ben kendimide uymsuz giyindiğimi hissetsem hemen sıkılır ruhum gıcık olurumBende çok severim uyumlu giyinmesini ama sanırım çamaşırla başa çıkamayınca alt üst rengarenk giydirebiliriz.
Çünkü altı kirlenir üstü temiz olur yada üstü kirelenir altı temizdir özeelikle biraz büyüyene kadar takım giydirmek zor olur diye düşünüyorum.
ay çok fena bi takıntı
ben de uyumlu giydirmeye çalıştım hep bu zamana kadar
illa rengi falan uyacak
bende çok fazla kıyafet olduğundan sıkıntı olmadı ama sık sık da çamaşır yıkıyodum tabi
bi de kuzey çook kustu bi dönem canımdan bezdirdi
ben takım olarak sevmiyorum da uyumlu olmasını seviyorum
sen de vol bol çamaşır yıkarsın o zaman
sen de en iyisi benim gibi bi çamaşır kurutma makinası al hayatın kolaylaşsın
hoşgeldin güzel anne napıyo pamuk kızımız eceee bizde sizi cok özledikkk
iyi akşamlar kızlar
ben bikaç gündür hastaneleri dolaştım.dün istanbula gittik çok şükür işimiz rast gitti cerrahpaşada testlerin bi kısmını verdik samatyada genetik testini memorialda da semen testi akşam döndüğümüzde ben çok fena hastalandım ve soluğu acilde aldık ağrı kesici iğne yaptılar boğazlarım ödem olmuş. bugünde rahim filmi çektirdim birz sıkıntılı oldu o.kendimi çok kastım ama şükür bitti tüpler açıkmış.şimdi biraz kanamam var yatıp dinleniyorum.hormon testi sonucunu aldık prolaktin yksek çıkmış malesef ona birz canım sıkıldı.pazartesi makroprolaktin testi vercem onun sonucuna göre değerlendircek dr.
benim durumum bu umarım sizlerde iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?