Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

teşekkür ederim canım bilgi için bakalım nasıl sabredicem cok merak ediyorum yaaa. sizede kolay dogumlar ve saglıklı bebek nasip etsin rabbim.
Aminn.Allah seninde gönlüne göre versin.

Bende hep böyle dedim ben takım giydiricem uyumlu giydiricem dedim ama doğunca görücez dediler o yüzden diyorum sanırım zor oluyormuş ama dediğin gibi iki parça el kadar şey yıkamak kurutmak ne kadar zor olabilirki:44:

Son düzenleme:

aysunum canımteşekkür ederim allah razı olsun gözüm çok korkmuştu rahim filminde birz yazılanları okudum ama şükür iyi çıktı.nur hanımda öyle dedi halolur ama şimdi gebelik için engel onun sonucunıda bakalım dedi inşallah düşük çıkar o
sen nasılsın iyimisin neyaptın amaliyat olcaktın oldunmu
hakkımızda hayırlısı canım napalım katlancaz

çok şükürrr aysunm darısı başna inşşşşşşşşşşşş tezz zamanda operasyon 29 ndamıydı cnm dogru mu hatrlıorm :44:

düşer canım sıkma hiç canını

ben cuma günü olacağım canım bakalım..

saolc cnmm bnmm ozelden mi yok cnm gelmedi :44:

acaba kime gönderdim belkide göndermemiştir pc
buraya yazayım
ecebebeğe kavuştun şükür sağlıkla kucağına aldın
nasılsınız ikinizinde sağlığı iyidir inşallah alıştınızmı birbirinize.allah analı babalı büyütsün şansı bol olsun inşallah fotosunu göremedim ama ikinizide öpuyorum prensesimizi kokluyorum.evinizden neşe eksik olmasın inşallah

Hem de nasıl o ağlayınca benim canım acıyo ama. Bi de süslüdür ki hanımefendi anasına çekmiş :))
Hehee amma uzun konuşmuştuk dimi bu yatma mevzusu üzerineeee
Umarım tavsiyelerimiz işe yaramıştır:))
Sen dinlenmeye bak en rahat günler bunlar aslında gündüz uyumadıysa gece yatar ama gazı varsa pek sanmıyorum :)) gerçi gaz problemi 2. Hafta başlıyo. Saatini kur 2 saatte bir emzirirsin. Ama sarılığı gecene kadar günde 3-4 kere 30 cc mama öneririm bizimki 3 gün falan sürmüştü.

ii maşallahh cnm kuzuck bnm ilk gun dısında pek bi sıkntım olmadı cnm arada bi yanma oluo dikşlerde o kadar

Çok şükür duygum ikinizinde iyi olmasına çok sevindim.
Bende bugün yürüdüm yine yürüyüş sonrası hafif bir sancılar oluyor ama kısa sürüyor perşembeyi bekliyorum kuzumu görmek için.

Ne kadar zor mu olabilir:))) onlar küçücük diye ütülemesi ayrı zulüm nefret ediyorum ütüden gerçi benimkileri annem yapıyo:))
Ne kadar çok kıyafet kirletebileceklerine şaşıracaksın:))

Hem de nasıl o ağlayınca benim canım acıyo ama. Bi de süslüdür ki hanımefendi anasına çekmiş :))

Umarım tavsiyelerimiz işe yaramıştır:))

Ayy yerim ben o süslü pakizeyiiiii
Yaramazmı özelmim Allah razı olsun sizlerin tecrübelerinden yararlandık banada çok faydası olacak öğrendiklerimin ama önce kızımın çıkması lazım dışarıııı

gazı gecıo cnm hemen ama dedgn gibi gaz sonra oluomş şimdlk bi sıkntı yok ama sonrasını blemem emzrıorm cnm sık sık karnı da doyuo duruo rahat uyuo emdkten sonra ondan mamaya gerek duymadım şimdlk ama olursa gerek veririm doysun karncıgı yeter ki
Çok şükür duygum ikinizinde iyi olmasına çok sevindim.
Bende bugün yürüdüm yine yürüyüş sonrası hafif bir sancılar oluyor ama kısa sürüyor perşembeyi bekliyorum kuzumu görmek için.
normal gdıo demi cnm durum şu an normal beklıorsnz hadi hayırlsıyla inşşşşş

megancım merhaba sen nasılsın
randevun vardı doğum tarihin belli oldumu sira sana geldi hayırlısıyla sende kucağına alcaksın bebeğini

Ne kadar zor mu olabilir:))) onlar küçücük diye ütülemesi ayrı zulüm nefret ediyorum ütüden gerçi benimkileri annem yapıyo:))
Ne kadar çok kıyafet kirletebileceklerine şaşıracaksın:))

Evet ütü konusunu nasılda unuttumBend epek sevemem ütüyü acaba kaç ay ütülenecekki bu bebelerin herşeyii.İlk birkaç ay ütülerim ben sonra ütü gerektirmeyenleri ütülemem sadece ütü gerektirenleri ütülerim.

Orda kalan yok merak etme:))
Ben hamileliğimi özlüyorum mesela tekmeleri falan.
Bide hamileyken niye 24 saat uyumuyomuşum onu düşünüyorum :))

umdummm çokk saollllllllllll cnmm bnmmmmmmmmmm sana da nasip etsn rabbimmm hayırlısyla inşşşşşşş dogummda çokk dua ettmm hepnzzzz içinnnnnn

megancım merhaba sen nasılsın
randevun vardı doğum tarihin belli oldumu sira sana geldi hayırlısıyla sende kucağına alcaksın bebeğini
Merhaba canım iiyim çok şükür sen nasılsın
İkisine tek cevap yazayım
Şimdilik normal olacak gibi görünüyor perşembe günü kontrol var nst ve çatı muayenesi olacak sanırım o zaman dahada netleşir.Bebişin kilosu en son 3450 ydi sanırım perşembe günkü kilosuna ve çatıya göre bişiler netleşicek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…