Aminn.Allah seninde gönlüne göre versin.teşekkür ederim canım bilgi için bakalım nasıl sabredicem cok merak ediyorum yaaa. sizede kolay dogumlar ve saglıklı bebek nasip etsin rabbim.
Ben işten pek kaçmam yani ha alt yıkamışım ha alt üst farketmez yeterki temiz temiz giyinsin kuzucum takıntı işte ben kendimide uymsuz giyindiğimi hissetsem hemen sıkılır ruhum gıcık olurumbskalım nasıp tabi Allah o gunleri gösterir inş da giydiririz kuzularımızı güzel güzel
Benim normaldede çamaşırım bitmezki kurutmanmakinası alıcam mutlaka yani napıyım ben kendim yatarken bile uyumsuz giyenemem napalım sağlıklı olsunda giydirır soyar yıkarım artık tabi inş çok ağlamaz kuzeyin cicişlerinede uyumunada bayıldım zaten maşallah hemen dikkat ederim huyum kurusun
duygum canım hoşgeldn nasılsın
sana biraz önce msj yazdım geldimi
nasılsınız ecede sende iyimisiniz alıştınızmı birbirinize
tekrar çok hayırlı olsun allah bağışlasın size
umudumsun canım rahim filminin iyi çıkmasına çok seviddim evt biraz sıkıntılı oluyo ama geçti gitti şükür..
prolaktine de üzülme hemen kontrol altına alınabilecek bi hormon...
benimde eşimin yüksek çıkıyodu hep sonra makroprolaktin bakıldı ve orda normal çıktı ki o en garantilisiymiş..seninki de orada düşük çıkar belki..
duyguuuuuuuuuuuuuuiyi olmanıza çok sevindim neşe kaynağınız geldi evinize pamuk kızın çok tatlı
umudumsun canım rahim filminin iyi çıkmasına çok seviddim evt biraz sıkıntılı oluyo ama geçti gitti şükür..
prolaktine de üzülme hemen kontrol altına alınabilecek bi hormon...
benimde eşimin yüksek çıkıyodu hep sonra makroprolaktin bakıldı ve orda normal çıktı ki o en garantilisiymiş..seninki de orada düşük çıkar belki..
duyguuuuuuuuuuuuuuiyi olmanıza çok sevindim neşe kaynağınız geldi evinize pamuk kızın çok tatlı
aysunum canımteşekkür ederim allah razı olsun gözüm çok korkmuştu rahim filminde birz yazılanları okudum ama şükür iyi çıktı.nur hanımda öyle dedi halolur ama şimdi gebelik için engel onun sonucunıda bakalım dedi inşallah düşük çıkar o
sen nasılsın iyimisin neyaptın amaliyat olcaktın oldunmu
hakkımızda hayırlısı canım napalım katlancaz
Duygum hoşgeldinn pambuk kuzuuu nasılllSen nasılsın ağrın varmı
evet duygum 29 unda doğru hatırlıyosun..çok şükürrr aysunm darısı başna inşşşşşşşşşşşş tezz zamanda operasyon 29 ndamıydı cnm dogru mu hatrlıorm :44:
saolc cnmm bnmm ozelden mi yok cnm gelmedi :44:
Hem de nasıl o ağlayınca benim canım acıyo ama. Bi de süslüdür ki hanımefendi anasına çekmiş :))Özlem benim yiğenimde kız ve beste gibi 5 aylık aynen delirmiş gibi salya sümük aglıyo annesi altını alırken herkeze gulucuk atıyo kilotlu corabını gıymeye basladığı anda basıyo yaygarayı iki gözü iki çeşme ağlıyo sıpa biyerinin acıdıgı falan yok yani numaracı gezdirince susuyo hemen çok fena bu zamane sıpaları ama bi okadarda tatlılar
Umarım tavsiyelerimiz işe yaramıştır:))Hehee amma uzun konuşmuştuk dimi bu yatma mevzusu üzerineeee
Sen dinlenmeye bak en rahat günler bunlar aslında gündüz uyumadıysa gece yatar ama gazı varsa pek sanmıyorum :)) gerçi gaz problemi 2. Hafta başlıyo. Saatini kur 2 saatte bir emzirirsin. Ama sarılığı gecene kadar günde 3-4 kere 30 cc mama öneririm bizimki 3 gün falan sürmüştü.saol ozlemimm iim çok şükr ilk gunden sonra hızla toparlıorm kendimi
ben bebşle Yatorm otrma odasında cnm ama yatagm ii yani açık duruo hep nevresmli yanmda beşk hoş yatamıorm pek kısa kısa uykular için kullanıorm yanii kocişn de işine gelıo tabi buannem de salonda yatıo otrma odasnda başka yatablkce yer yok cunku ama genelde bizim yanmzda o da ozellkle ikiden sonra ikiye kadar uyutuorm onu sonra yanmza gelıo
üç gundur ikiden altıya kadar nobet var sonra bi iki saat uyuorm işte boyle gecıo ama bugun gunduz uyumadı pek bakalm bu gece ne olcak
ii maşallahh cnm kuzuckbnm ilk gun dısında pek bi sıkntım olmadı cnm arada bi yanma oluo dikşlerde o kadar
Aminn.Allah seninde gönlüne göre versin.
Bende hep böyle dedim ben takım giydiricem uyumlu giydiricem dedim ama doğunca görücez dediler o yüzden diyorum sanırım zor oluyormuş ama dediğin gibi iki parça el kadar şey yıkamak kurutmak ne kadar zor olabilirki:44:
düşer canım sıkma hiç canını
ben cuma günü olacağım canım bakalım..
Hem de nasıl o ağlayınca benim canım acıyo ama. Bi de süslüdür ki hanımefendi anasına çekmiş :))
Umarım tavsiyelerimiz işe yaramıştır:))
gazı gecıo cnm hemen ama dedgn gibi gaz sonra oluomş şimdlk bi sıkntı yok ama sonrasını blemem emzrıorm cnm sık sık karnı da doyuo duruo rahat uyuo emdkten sonra ondan mamaya gerek duymadım şimdlk ama olursa gerek veririm doysun karncıgı yeter kiHem de nasıl o ağlayınca benim canım acıyo ama. Bi de süslüdür ki hanımefendi anasına çekmiş :))
Umarım tavsiyelerimiz işe yaramıştır:))
Sen dinlenmeye bak en rahat günler bunlar aslında gündüz uyumadıysa gece yatar ama gazı varsa pek sanmıyorum :)) gerçi gaz problemi 2. Hafta başlıyo. Saatini kur 2 saatte bir emzirirsin. Ama sarılığı gecene kadar günde 3-4 kere 30 cc mama öneririm bizimki 3 gün falan sürmüştü.
normal gdıo demi cnm durum şu an normal beklıorsnz hadi hayırlsıyla inşşşşşÇok şükür duygum ikinizinde iyi olmasına çok sevindim.
Bende bugün yürüdüm yine yürüyüş sonrası hafif bir sancılar oluyor ama kısa sürüyor perşembeyi bekliyorum kuzumu görmek için.
Ne kadar zor mu olabilir:))) onlar küçücük diye ütülemesi ayrı zulüm nefret ediyorum ütüden gerçi benimkileri annem yapıyo:))
Ne kadar çok kıyafet kirletebileceklerine şaşıracaksın:))
Ayy yerim ben o süslü pakizeyiiiii
Yaramazmı özelmim Allah razı olsun sizlerin tecrübelerinden yararlandık banada çok faydası olacak öğrendiklerimin ama önce kızımın çıkması lazım dışarıııı
gazı gecıo cnm hemen ama dedgn gibi gaz sonra oluomş şimdlk bi sıkntı yok ama sonrasını blemem emzrıorm cnm sık sık karnı da doyuo duruo rahat uyuo emdkten sonra ondan mamaya gerek duymadım şimdlk ama olursa gerek veririm doysun karncıgı yeter ki
normal gdıo demi cnm durum şu an normal beklıorsnz hadi hayırlsıyla inşşşşş
Merhaba canım iiyim çok şükür sen nasılsınmegancım merhaba sen nasılsın
randevun vardı doğum tarihin belli oldumu sira sana geldi hayırlısıyla sende kucağına alcaksın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?