Evet ütü konusunu nasılda unuttumBend epek sevemem ütüyü acaba kaç ay ütülenecekki bu bebelerin herşeyii.İlk birkaç ay ütülerim ben sonra ütü gerektirmeyenleri ütülemem sadece ütü gerektirenleri ütülerim.
umdummm çokk saollllllllllll cnmm bnmmmmmmmmmm sana da nasip etsn rabbimmm hayırlısyla inşşşşşşş dogummda çokk dua ettmm hepnzzzz içinnnnnn
Orda kalan yok merak etme:))
Ben hamileliğimi özlüyorum mesela tekmeleri falan.
Bide hamileyken niye 24 saat uyumuyomuşum onu düşünüyorum :))
Merhaba canım iiyim çok şükür sen nasılsın
İkisine tek cevap yazayım
Şimdilik normal olacak gibi görünüyor perşembe günü kontrol var nst ve çatı muayenesi olacak sanırım o zaman dahada netleşir.Bebişin kilosu en son 3450 ydi sanırım perşembe günkü kilosuna ve çatıya göre bişiler netleşicek.
Yok yaa :))))
Bebeğe ütüsüz kıyafet yasak :)))
Hele hele tenine değecekler:))
maşşallh bebişe kilosuna hayırlısı olsun canım kendini rahatlatmaya çalış yürüyüşünüde eksik etmeyesin
kızlar bugün rahim filmi çekilcek ben kapıda çağırmalarını bekliyorum ama nasıl korkuyorum ağladım ağlıyacağım eşimin gözüne bakıyorum boşver gidelim dermi acaba diye.oda anladı tabi bana diyorki allah verirde doğum nasip olursa nasıl yapcan yapaman sen buna bukadar korkarsan diye bende aynen dedim nasıl panık oldum korktum düşündümde normal yapanları allah esirgesin. rabbim nasip ederse ben şimdiden sezaryancı oldum galiba
kızlar bugün rahim filmi çekilcek ben kapıda çağırmalarını bekliyorum ama nasıl korkuyorum ağladım ağlıyacağım eşimin gözüne bakıyorum boşver gidelim dermi acaba diye.oda anladı tabi bana diyorki allah verirde doğum nasip olursa nasıl yapcan yapaman sen buna bukadar korkarsan diye bende aynen dedim nasıl panık oldum korktum düşündümde normal yapanları allah esirgesin. rabbim nasip ederse ben şimdiden sezaryancı oldum galiba
Sağoll umudum yürüyorum bu ara ama çokta uzun yürüyemiyorum ayaklarım ağrıyor.
Allah sanada inşlalah hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kızlar ben annemdeyim evde kociş internetin başında diye anneme inmiştim şimdi çıkıcam yukarı pc yi kapabilirsem gelirim yine gelemezsem öptüm hepinizi...
Benimkide benim göbeğime bakıyor sırıtıyor pis pis yandın sen nasıl doğurucan diye.
Canım benim inşallah Allah tez zamanda nasip etsin o günleri görmeyi.
ferdam bana yardım edermisin
prolaktin hormonum 47 çıktı dr makroprokaltin istedi onu yaptırcaz sonucu 15 günde çıkarmış bende bu arada ne yapabilirim hayıta başlasam mı acaba elimde tohum şeklinde var öyle oluyor galiba.bide sizin bi ilaç vardı onu kullansan mı acaba nasıl düşcek bu
özlem maşallah besteye
şu an mı çektin resmi
o da mı gececilerden uyumadı hala
kuzeyi şimdi uyutuyorum ben
12de uyuyordu erkene çekmeye çalışıyorum biraz
gündüz uykusu 2ye düştü zaten
canım maşallah çok tatlı bi kızın var allah başlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?