Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yok yaa :))))
Bebeğe ütüsüz kıyafet yasak :)))
Hele hele tenine değecekler:))

maşşallh bebişe kilosuna hayırlısı olsun canım kendini rahatlatmaya çalış yürüyüşünüde eksik etmeyesin

maşşallh bebişe kilosuna hayırlısı olsun canım kendini rahatlatmaya çalış yürüyüşünüde eksik etmeyesin

Sağoll umudum yürüyorum bu ara ama çokta uzun yürüyemiyorum ayaklarım ağrıyor.
Allah sanada inşlalah hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kızlar ben annemdeyim evde kociş internetin başında diye anneme inmiştim şimdi çıkıcam yukarı pc yi kapabilirsem gelirim yine gelemezsem öptüm hepinizi...

kızlar bugün rahim filmi çekilcek ben kapıda çağırmalarını bekliyorum ama nasıl korkuyorum ağladım ağlıyacağım eşimin gözüne bakıyorum boşver gidelim dermi acaba diye.oda anladı tabi bana diyorki allah verirde doğum nasip olursa nasıl yapcan yapaman sen buna bukadar korkarsan diye bende aynen dedim nasıl panık oldum korktum düşündümde normal yapanları allah esirgesin. rabbim nasip ederse ben şimdiden sezaryancı oldum galiba

Benimkide benim göbeğime bakıyor sırıtıyor pis pis yandın sen nasıl doğurucan diye.
Canım benim inşallah Allah tez zamanda nasip etsin o günleri görmeyi.

aynen rahim filmi çektirirken neyse işlem bitti hemşire başıma geldi dedi ki..
sen normal doğum yapamazsınacı eşiğin çok düşük dedi bu acıya dayanamıyorsan dedi..
bende sezeryancıyım yani

Benimkide benim göbeğime bakıyor sırıtıyor pis pis yandın sen nasıl doğurucan diye.
Canım benim inşallah Allah tez zamanda nasip etsin o günleri görmeyi.

aminn canım inşallah rabbim herkese banada yaşatsın bu duyguyu onun heycanı başkadır herhalde

canlarmm eceyi uyandrp emzireym ben opyrmm siziiiiiii sevıorm çokk hepnziiiiiiiiiiiiiiiii
dua edn pazartesi düşmş olsn sarılıgmz kontrolmz var da mucksssssssss herkeseeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

yeni gördüm canım pardon
prolaktinin çok yüksek değil
benim 127 çıktığı günleri biliyorum
hayıt tohumu iç bence canım
ya da bizim ilacın adı agnucaston ondan da içebilirsşn bana doktor vermişti zaten
düşer hemencik takma kafana

ben kuzeyin kıyafetlerini ütülemeti 6. ayda bıraktım
vücudun mikroba da ihtiyacı var
sonsuza dek ütüleyemezsiniz ki ütüleseniz bile alerjik bir bünyeye sagip olmasına neden olabilirsiniz
6 ay bebeklikten çıkış zamanı bence bişeylere de alışmak için ideal bi zaman

özlem maşallah besteye
şu an mı çektin resmi
o da mı gececilerden uyumadı hala
kuzeyi şimdi uyutuyorum ben
12de uyuyordu erkene çekmeye çalışıyorum biraz
gündüz uykusu 2ye düştü zaten

özlem maşallah besteye
şu an mı çektin resmi
o da mı gececilerden uyumadı hala
kuzeyi şimdi uyutuyorum ben
12de uyuyordu erkene çekmeye çalışıyorum biraz
gündüz uykusu 2ye düştü zaten

Evet canım şimdi çektim 12 yi görmeden yatmaz bestede :))) gündüz uykusu bizde de yok olsa da en fazla yarım saat 45 dk
Canım ben evlenene kadar çorabımı bile ütüledi annem
Gerçi hala yapıyo ama benimkileri. Değil torunununkileri bi de damadının gömlekleriyle pantolonlarını aman onları yapısında yeter bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…