Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

az kaldı az artık bebşnle sabahlıcaksn sen de bak son bi saatm mesela bnm sonra maraton başlıo

Evet inşlalah bende geliyorum aranıza bugünde bitti sayılır kaldı son 13 gün.İki satte bir emziriyormusun uyanmasada kaldırıyormusun?
Birde duygum göğüslerin nasıl yara olmadı dimi süt sağma makinası kullnıyormusun ihtiyaç oluyormu?

selam kizlar nasilsiniz ?

lovely kuzum onemli olan rutin bir sekilde sancilarin gelmeye baslamasi.

duygu nasil gidiyor emzirme, annelik ?

ozlem kuzunun resmini gordum kocaman olmus oamuk masallah

bende durumlar ise :

bu memeler meme olali boyle zulum gormedi

guldugume bakmayin fena durumdayim. ne diyeyim Rabbim beterinden saklasin ve acil sifalar versin.

heee bu arada aksuyu tebrik ederim yavrusunu kucaklamis

Canım hoşgeldin Allah yardımcın olsun.Göğüslerin çok mu yara oldu

ztarm iim kuzucum ii çok şükr ece uyumuorz gunduz de emme için zor kalkıorz biraz sarlıglmz var yarın da kontrolmz
cnm gunduz iki saatte bir gece de her istedgnde verıorm saatte bir istıo gece nerdeyse
SUSAM YAGI VE KALKAN kurtarıcılarm bunlar cnm krem falan bana pek ii gelmedi yne de az bir acı oluo e sık emzrıorm normal sarılk gecsn die ama aşırı bi acı degl ilk aldgnda oluo sonra gecıo haffck bi catlama var susam yagı gecrıo onu yavaş yavaş ....

Canım inşallah yarın ki kontrolde sarılık geçmiş olur.Bende kalkan ve susam yağı alıyım bulunsun lazım olacak sanırım.Duygum peki kalkan nasıl kullnılıyor içinde süt birikiyor üzerine akıyor diyenler olmuş sen böyle bir sorun yaşadınmı:44:

meganm bnm sagma makinem yok şimdlk ihtycm yok olursa var arkdasmdan alcam bakalm ....
kızlar çıkmam lazm malum maraton başlıo opyrm sizleriiiiii eskisi kadar duramasam da fırsat bulnca gelcem opldnzzzzzzz
dua edn yarın gerilemş olsn sarılıgmzzz

iki kapagı var cnm kapalı kapagnı kullannca bşeyck olmuo ben de başta acık kapagı kullandım ıslandı üsütm başm ama kapalı kapak hiç bi kaçrma yapmıo gogus kuruo cnm teması keslıo herşeyle uc rahat bi nefes alıo anlıyacagn ....

bende almadım ihtiyaç olursa alıcam bende.İnşallah yarın güzel haberler alırsın duygum inşlalah geçmiştir pambık kızın sarılığı
Sağol duygum açıklama için

Aynen cnm ama bu kadar naz yeter artık biran önce hamile kalmak istiyorum bennnnnn

anlıyorum canım ben zor hamile kalıyorum ben klomenle hamile kaldım ama 26 haftalıkken erken doğum yaptım kızım 3 gün yaşıyabildi.erken doğum yapmasydım 1 nisanda doğum yapacaktım..

anlıyorum canım ben zor hamile kalıyorum ben klomenle hamile kaldım ama 26 haftalıkken erken doğum yaptım kızım 3 gün yaşıyabildi.erken doğum yapmasydım 1 nisanda doğum yapacaktım..

Cnm bende klomen kullanıyorum 2aydır daha öncede kullanmıştım ama hic hamile kalamadım ben nisanda hamileyi kalmayı cok istiyorum evlilik yıldönümüm bu ay inş olur cnm sende zor zamanlar gecirmişsin Rabbim bi daha böle acılar yaşatmasın inş. sende kısa zamanda yine hamile kalırsın sağlıklı bi gebelik gecirirsin kac yıllık evlisin telden yazdıgım icin gec oluyo cvp vermem

canım ben mayısta ikinci yılımıza giricez..ben bu ay klomen kullandım insallah ikimiz nisan ayında hamile kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…