Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Mahşallah keyfee bakkkk

Bende öyle düşünmüştüm bir süre sonra bırakırım sadece ütü gerektiren elbiselerini ütülerim.

ArkadaSlar selam
Hilal cim msj atmissin dün ama yoğunluktan yazamadim kysura bakma burdan topluca cvp vereyim 40+1 bugun son gündü bekleme icin maalesef kızım isteğiyle gelmedi Dr da riske atmak istemem ugrasli bebekler Nazlı kıymetli bunlar diyince esim ve evdekilerinde yogun isteğiyle maalesef bugun sezaryana gidiyoruz saat 10:30 gibi alacaklar ins.normal dogumu cok istememe rağmen maalesef nasip olmadi
Hilal, Dilek ,Meg bütün arkadaslar duygunun bana gönderdiği isimlerin hepsini buraya yamıyorum ama birazdan okuyacağım Sezeryan dogum icinde geçerlidir umarım dua kabulü:))bu kulüp de dışarıda bebek isteyen bekleyen herkesin Rabbim gönlüne gore versin ins. Bekleyenler saglikla kucağına alsın ins,isteyenlerde tez zamanda çift çizgiyi görürler umarım . Tup bebek aşılama yaptıran tüm arkadaşlarda Allah kolaylık versin ve hayirlisi ile olumlu sonuclar alsınlar .
Himm birde bebekle ilgili degil ama evinde huzuru olmayana huzur , maddi sıkıntı çekene bol rizik saglik problemi olana sifa versin Rabbim.
Benden bu kadar arkadaslar son kontrolleri yapayım. Hakkınızı helal edin..

bebeğini sağlıklıca kucağına al da sezeryan norm l farketmez cnm üzme sıkma canını..

bi avazda alırsn bebeğini kucağına inşallah..

büyük buluşmaya az kalmış ne kadar güzel maşallah size.

bebeğini sağlıklıca kucağına al da sezeryan norm l farketmez cnm üzme sıkma canını..

bi avazda alırsn bebeğini kucağına inşallah..

büyük buluşmaya az kalmış ne kadar güzel maşallah size.

kızlar bana bişeyler oluyor benim adetim kesildi sadece 2 gün sürdü bugün hiç bişey yok hiç böle olmazdı 5-6 gün sürerdi üstüne görme olduğunu sanmıyorum çünkü bariz adet olmuştum az falan değildi yani bide bugün hiçbişey gelmeyince test yaptım ama negatif neler oluyor böyle bana şimdi temizlik yapcam işim bitince hemen gelcem

Canım dualarımız seninle hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.

Kızlar ben sabah 5 te yattım 11 de kalktım artık uyuyamamanın da sınırını aştım sanırım.
Birde bu saatler arasındada 3 kez tuvalete kalktım
Şimdi biraz oturup bir ki saat sonra tekrar yatasım var normalde hiç sevmediğim birşey uykumu bölmek ama artık heo böyle parçalı uyumak istiyorum:44:

ne yapsam bilemedim kan testi yaptırsammı beklesemmi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…