Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

büyükaksu almıştır bebişini kucağına değil mi konuşan oldu mu ki..
Allah analı babalı büyütsün inşallah..

Kızlar büyükaksuyla konuştum bebişi dünyaya gelmiş Ayşe'nin sesi çok iyi geliyordu maşallah epidural sezeryan olmuş. İkiside iyiler çok şükür. 3.400 doğmuş ismi Eren:) hepinize selamı var.

Oyyyy oyyyy masşallah hosgeldinn eren bebek cok sevindim aksum allah analı babalı büyütsün rabbim sizi korusun,peş peşe geliyor bebekler ne güzel günler bunlar ya

aramıza yeni bebiş gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş eren bebek
şansı bahtı açık olsun hayırlı olsun ayşecim
umarım seninde bebeğinde sağlığı iyidir

Kızlar büyükaksuyla konuştum bebişi dünyaya gelmiş Ayşe'nin sesi çok iyi geliyordu maşallah epidural sezeryan olmuş. İkiside iyiler çok şükür. 3.400 doğmuş ismi Eren:) hepinize selamı var.

Ne güzel haberrrr çok şükürAksum hoş geldi Eren bebek Allah analı babalı büyütsün mahşallah ikinizide.

Miğdem migdem migdem aney aneyyyy gece 4 te wc ye kalkıyorum migdem den uyuyamıyorum,su içsem bile migdem bulanıyor tek ümidim bu bulantıların 3.ayda bitmesi
bebegim büyüsünde gerisi önemli degil,perşembe günü randevum günler geçsin bir an önce

gecer hilalim gecer çokk zor çok blıorm benm de olmştu en gec dörtte gecıo ama bnm 20. haftada kesldi bıcak gibi inş senn daha cabuk gecer

Hilalim ilaç kullnıyormusun ben 5. aya kadar bulantı ilacını kullanmıştım ve 5. aydan sonrada hafiflemesine rağmen hiç geçmedi bulantılarım.İnşalah senin geçer en kısa zamanda.Ama sen bulantı ilacı yazdır dr una biraz rahatlarsın.

Biz eşimle dolaşmaya çıktık az önce hala sokakta dükkanların önünden geeçrken dönerleri görünce öğüre öğüre geçiyorum

Kızlar benim iki gündür karın ağrılarım arttı ama düzenli değil adet olacakmış gibi ara ara giriyor geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…