Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kesinlikle cnm
cocuğa bişey alsalar mahcup oluyosun hiç eskisi gibi olmuyo artık babamızın kızı değiliz

işte buna benzer şeyler söyledi gamze de mervem ya

kızlar
gamzenin teli olanlar arasa ya şu kızı arada..
moral verirsiniz..

niye öyle dedin canım?

anneciğim maalesef evlenmeme yakın zamanda öldü babada kendi halinde zaten en küçük benim abim ablam evli babaya dönülmüyo ablaya abiyemi gitcem gerçi çok şükür eşim hepsinden daha iii bakıyo ilgilenio benimle annemle kocam çok iyi anlaşırlardı hayatımdaki en değerli varlığımdı annem

deryacım afedersin sorduğum için..
başın sağolsun kuzum..

allah eşini sana,seni eşine bağışlasın inşallah..

deryacım afedersin sorduğum için..
başın sağolsun kuzum..

allah eşini sana,seni eşine bağışlasın inşallah..

yok megim önemli değil insan zamanla alışıyor hem alışmak zorundasın çaresiz allahtan mezarı yakın hemen hemen her hafta sonu gidiyoruz eşimle gelinliğimlede gitmiştim bide bebeğim olsa onlada gitcem

işte buna benzer şeyler söyledi gamze de mervem ya

kızlar
gamzenin teli olanlar arasa ya şu kızı arada..
moral verirsiniz..

megimm gamzeme çok üzüldümm inşallah bir çıkar yol bulur odun kocasıda arayıp sormuyo demekki

ben arayım diyorum ama sonra nüsait değildir die aramıyorum ama bende arayım birara

Canim basin sagolsun..

yok megim önemli değil insan zamanla alışıyor hem alışmak zorundasın çaresiz allahtan mezarı yakın hemen hemen her hafta sonu gidiyoruz eşimle gelinliğimlede gitmiştim bide bebeğim olsa onlada gitcem

canımmsınnn
allah bebeğini çabucaktan göndersin inşallah deryam

benim gidecek bir ailem bile yok diyince sen,kaçarak evlendin sanmıştım..
bizim gamze de o şekilde evlenmişti de..

ya neyse..

seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…