Ahh yazııık etsiz butsuz karıda bi işe yaramaz
Bende sizin moralinizi bozayım da görün
Gamzeyi aradım anası yanında konuşamıyo kocan aradı mı dedim ne yüzle arıcak dedi
kesinlikle cnm
cocuğa bişey alsalar mahcup oluyosun hiç eskisi gibi olmuyo artık babamızın kızı değiliz
niye öyle dedin canım?
işte buna benzer şeyler söyledi gamze de mervem ya
kızlar
gamzenin teli olanlar arasa ya şu kızı arada..
moral verirsiniz..
anneciğim maalesef evlenmeme yakın zamanda öldü babada kendi halinde zaten en küçük benim abim ablam evli babaya dönülmüyo ablaya abiyemi gitcem gerçi çok şükür eşim hepsinden daha iii bakıyo ilgilenio benimle annemle kocam çok iyi anlaşırlardı hayatımdaki en değerli varlığımdı annem
hhhını seviim seninn
bakma sen bize,zayıflayamadığımızdan ööle konuşuoruz canım mervem,deryam ve hülyam
60 kiloyum zayıflamam lazım diyenleri ıslak odunla dövesim var haberiniz ola :)))
deryacım afedersin sorduğum için..
başın sağolsun kuzum..
allah eşini sana,seni eşine bağışlasın inşallah..
işte buna benzer şeyler söyledi gamze de mervem ya
kızlar
gamzenin teli olanlar arasa ya şu kızı arada..
moral verirsiniz..
anneciğim maalesef evlenmeme yakın zamanda öldü babada kendi halinde zaten en küçük benim abim ablam evli babaya dönülmüyo ablaya abiyemi gitcem gerçi çok şükür eşim hepsinden daha iii bakıyo ilgilenio benimle annemle kocam çok iyi anlaşırlardı hayatımdaki en değerli varlığımdı annem
yok megim önemli değil insan zamanla alışıyor hem alışmak zorundasın çaresiz allahtan mezarı yakın hemen hemen her hafta sonu gidiyoruz eşimle gelinliğimlede gitmiştim bide bebeğim olsa onlada gitcem
cnmmm
amaan can boğazdan gelir yiyin gitsin
megimm gamzeme çok üzüldümm inşallah bir çıkar yol bulur odun kocasıda arayıp sormuyo demekki
ben arayım diyorum ama sonra nüsait değildir die aramıyorum ama bende arayım birara
Canim basin sagolsun..
ara sen de emoşum
ohhh bu oğluş çok iyi geldi şimdi bana :98:
Maşallah onagülüşüne kurban yavrumunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?