sağolasın megim Allah razı olsun canım benimmaşallahhhhhh lokum beye
allah esirgesin kuzunu elifimmm
Eki Görüntüle 668506 hiç bana cekmemiş
Eki Görüntüle 668505 bunu da taze taze cektimm megg teyzesiibana bakıyo yavrum kucagına alsa diye
iyiyim eminem çok şükür iyi gidiyo alıştım artık düzene girdi gecelri uyuyo 2 bilenmeidn 3 kere kalkıyo sadece emmeye ama şu gaz derdimiz birtmedi kaksınıda zorla yapıyo sabah 6 dedinmi kalkıyo ıkınıyo 1 saat sürekli dün akşam yhaptıpıyla düğn sabahtan beri ıkındı ıkındı s-daha 2 saat önce yaptıda rahtaladı onun dışında herşey çok çok iyi şükürler olsun sen nasılsın balım benim
o ağzı onunla ilglinemdiğim zaman duağını nasıl büküyo megim kouşucakışım onunla konuşuncada içiniçekrek hııı yapıyo bücürük
sağolasın megim Allah razı olsun canım benim
maaşallah masterim o nasıl güzlelik kara kaş kara göz rabbim nazarlardan korusun nasıslda büyümüşde gofret yermiş bak sn yaaaaaamaaşallah sübhanallahhhh
ayyy megim saç regin süper yaa bende sarıyı sevioyurmda bı gıvık kocam sevmiyoo
*** hiç bana cekmemiş
*** bunu da taze taze cektimm megg teyzesiibana bakıyo yavrum kucagına alsa diye
emoşum kabız değil aksine sulu ama yapamıyop nedense aman iyi olda canım benim morain nasıl saçalrınıda gördüm çok yakışmış kuum benim maaşallahhhkabızlık sorununa doktor ne diyo elifim:26: geçer inşallah tez zamanda
bende iyim işte canım ne olsun çok şükür herşey yolunda
cnmmmyiyo tabi teyzesi faydalı yemekler hariç herseyi yiyo
sağol elifimmm
benim saçım böyleydi kocam beni tanıdığında da.. bu sebeple bişey diyemiyor
mervemmmmm çok yahuşuhlu bu koca oğlan annem ya maşallahhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 668506 hiç bana cekmemiş
Eki Görüntüle 668505 bunu da taze taze cektimm megg teyzesiibana bakıyo yavrum kucagına alsa diye
aama çok güzel hakikaten uzunda hem bayılıytorum uzun saça birde sarı vee düzzz benim sevdğimden değişşek olarmı acüp megümmbenimde uzun belime kadar ama çükolata rengi kahve gibi birşey benim
ekliyorum albümee megim ordan bakarsınn
olur oluurrr
ben accık kahve kullanırım,sen de saru
sağol kuşum benim
Kuleden merkeze. tamammm
beklemedeyim merkez. tamammm
merkezden kulyee işlem tamm
merhaba kızlar nasılsınız..
meg nasılsın sac rengin süper benımde sacım bıldiğin kırmızı esım sarıyo sevmıyor beyaz tenlıyım benı hasta gıbı gösteriyormus seviyurm bende eşim ve annemler begenmiyor...
cok guzel saclarin megrengi de saglikli durusu da
benim de o renk ama cikan dip boyalariyla enfes duruyor
bende sevdim aslına ama beyimmiz beğenmiyoçok beğendim,tam yaz saçı rengi olmuş merkezciim.. tamamm
eminem senın avaradaki kızla benım sac rengim hemen hemen aynıymıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?