Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amin megim inş. bütün bekleyenlerin gelir minik melekleri.. zaten annem olmasaydı eşimle flört dönemimde babamla aram yoktu istemiyodu bende kaçıcaktım

sapğolsın megim artık ağzı yırtılıcak gülmekten nsıl konuşuyo benle sıpa

o ağzı ham yapmak lazım

elifff masallahh oğluşuna ya koca adam olmuş bile

senin 'koca' oğlan napıyo mervem
yirimm onu yirrrrmaşallahhhhhhh

amin megim inş. bütün bekleyenlerin gelir minik melekleri.. zaten annem olmasaydı eşimle flört dönemimde babamla aram yoktu istemiyodu bende kaçıcaktım

öpüom seni kuzum

nasılsınnn elifimm herşey yolundadır umarımmalıştın değilmi anneliğe
iyiyim eminem çok şükür iyi gidiyo alıştım artık düzene girdi gecelri uyuyo 2 bilenmeidn 3 kere kalkıyo sadece emmeye ama şu gaz derdimiz birtmedi kaksınıda zorla yapıyo sabah 6 dedinmi kalkıyo ıkınıyo 1 saat sürekli dün akşam yhaptıpıyla düğn sabahtan beri ıkındı ıkındı s-daha 2 saat önce yaptıda rahtaladı onun dışında herşey çok çok iyi şükürler olsun sen nasılsın balım benim
o ağzı ham yapmak lazım

senin 'koca' oğlan napıyo mervem
yirimm onu yirrrrmaşallahhhhhhh

öpüom seni kuzum

o ağzı onunla ilglinemdiğim zaman duağını nasıl büküyo megim kouşucakışım onunla konuşuncada içiniçekrek hııı yapıyo bücürük

meeeeggg
canım ben saçımı palette 9.0 la boyadım
tabii istediğim gibi olmasada az bişey açtı
amma velakiinn benimm sevgili kocam hiiiçç memnun değill
aynı kutunun üstündeki sonucu bekledi herhalde hayal kırıklığına uğradı ayzık
şimdide diyo bir açığı yani 10 numaralı olanı al boya

o ağzı onunla ilglinemdiğim zaman duağını nasıl büküyo megim kouşucakışım onunla konuşuncada içiniçekrek hııı yapıyo bücürük

maşallahhhhhh lokum beye
allah esirgesin kuzunu elifimmm

foto çekiversene bi emine:26:merak ettim..
bi de 9.0 var ama sonra 10 var mı boya numerosu ben bilemedim..
11 var ama.. küllü sarılar,iyice açık olanlar 11 küsur..

bak bu benim saçım.. 9.0

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…