Selam kızlar nasılsınız saçlar çok güzel görünüyor ben de yıkamama rekoru kırmaya çalışıyorummeg düzleştiriyor musun,emine kesimin yanında boya da var dimi?Bu arada saçlarım çok fena dökülüyor
elisimmmmm
benim saçlarım dalgalı ama az bişey dalgalı..
düzleştiriyorum bazen..
teşekkürler
yıkamama rekoru hedelüüüü
kesimi geçen hafta yaptırdım boya işinide kendim halletim evde elisimselam kızlar nasılsınız saçlar çok güzel görünüyor ben de yıkamama rekoru kırmaya çalışıyorumMeg düzleştiriyor musun,emine kesimin yanında boya da var dimi?bu arada saçlarım çok fena dökülüyor
şimdi bıcı bıcı yaptım saçlarımı tarafım kuruttum bide ne göriyim bikaç tane beyaz bende sacıyla zırt pırt oynuyanlardanım heralde boyasız gezmediğimden anlamamışım eminevim benim saçımda aşşagı yukarı o renk yani o renktı dipler cıkana kadar benim altta röfle vardı aktıkca cok guzel oldu rengi diplerı görmezsek sanırım 9 ayın sonunda çok çirkin olucam aslında ben kapalıyım ama evde süslü gillerdenim ole misafirlikte günlerde falan kokpi gezerdim şimdi üstümde pijama sürekli kusup gezen bi pasaklıyım sacımda beyazlamış ama mutluyum cok şükürayy ne cok uzattım sacım cok dokulmeye basladı napabılırımki megim sacların süper cok severım sarıyı maşallah eminecim buarada sacın cok yakışmış hem boy hem renk sanada maşallah
İşte ortalık topla çocuk falan hep erteleniyor. Karşılaşamadık megim dükkanın hayırlı olsun bol kazançlar getirsin şans getirsin.
kesimi geçen hafta yaptırdım boya işinide kendim halletim evde elisim
Hoşgeldin burada
ozimmm canımm sağolUğraşacak başka bişeyimiz yok zaten 2 tel saçımız var bir sağa yatırıyoz bir solaa
sağol elisimm
aminnn.. inşallah bakalım..
ama sen buraya çok az geliyosun
şikayetçiyimmmmm
Anneler bana bi yardım edin
Ben besteye bişey yedirdim ama doğrumu yaptım bilemedim
4 cici bebeyi papatya çayırlar ezdim bir çay kaşığı labne bir çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi koydum bayıla bayıla yedi valla
Anneler bana bi yardım edin
Ben besteye bişey yedirdim ama doğrumu yaptım bilemedim
4 cici bebeyi papatya çayırlar ezdim bir çay kaşığı labne bir çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi koydum bayıla bayıla yedi valla
Afiyet olsun,ben hiç bisküvi yedirmedim karışık tahıllı kaşık mama hazırlıyorum.labne de pekmez de koyuluyor zaten fazla koymamışsın ama bitki çayları çok önerilmiyor bi de pekmezin keçiboynuzu olması bişey değiştirir mi bilmiyorum.BAşka neler yediriyorsun ek gıdaya geçtin mi?
ben ıhlamurla ıslatıyorum cnm papatyayı bilemedim :26: pekmez bende koyuyorm
sabah omlet yaptım sevdi
az öncede bal kabagı corbası yaptım yemedi
Öyle direk geçtik biz ya dün karpuz emdi
Muhallebi yediriyorum günde bir sefer
Papatya çayı dediğim milupanın gece çayı
Omleti nasıl yapıyosun öyle yiyebiliyo mu
Ben de 1-2 günde geçmiştim canım atak etmişti artık biberon ağzına sürmüyordu direk geçtik valla şimdi her şeyi yiyor ama son birkaç gündür biraz arıza çıkarıyor diş geliyor bugün yarın çıkar.Süt falan hiç içmiyor gece uykuda bile ağzına sürmüyor ben de bişeylere koyup veriyorum bi de yoğurt yiyor diye rahatım ne yapayım
yürüteç kullanıyomusunuz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?