ben mamaların da 28 günde bozulduğuna inanmıyorum mesela
ha tabi riske atılmaz orası ayrında
satış politikası kşmse cesaret edip bebeğine içirmez o mamayı
ben tamamen maddi kaygı görüyorum ama yapacak bişey yok tabi
serum fizyolojiklerde de durum aynı
aynen
se.fizy. bende defalarca kullanıyorm bi sıkıp atsak ooo zaten cok ucuz bişey değil
Selam kızlar. Emiri bici bici yaptırdım uyudu şimdi. Kaşla göz arası burnuna koca bi çizik yaptı sipa nazarlik yaptı heralde kendinebu arada mamayi bende kullanmıyorum ama serumu kullanıyorum. Geçenlerde doktoru verdi emire burnu için 28 lira hepsini sıkıp atsak oooo batariz. Ben hala şu burun aspiratorunu kullanmaya cesarett edemiyorum. Bazıları zararlı falan yazmışlar da bilmem ne.
otri bebe tarzındakilerin zararı yok çünkü çekim gücünü sen ayarlıyorsun
otri bebe tarzındakilerin zararı yok çünkü çekim gücünü sen ayarlıyorsun
Hilacim sakın takılma bunlara sağlıkla buyuyomu yeter kızım senınkı gec dollenmiş olabılır benim tup bebiş ve degerımı hatırlıyosun gec tutunmuş 1 hafta geri gözüküyodu ama herhafta buyuyodu cok şükür 9 haftada kapadı ferdanın da dediği gibi ölçüm buyudukce netleşiyo şimdi 3 gün önden gidiyoYa kızlar direk dalcam ama
şifa nın poliklinigine gittik dr biton tahlil istedi onları sgk dan yaptırayım die
ama bebek bugün 8+0 olması gerekirken 7+1 çıktı moralim bozuldu dr önemli degil yakalar haftasını dedi ama ben taktım kafaya,yarında biton kan vercem
Kızlar çok şükür kizim geldi 3200 50cm sağlıklı benim ağrım var onun dışında herşey yolunda sütumde geldi eve cikinca uzun uzun yazicam
Kızlar elektrik süpürgesi tavsiyesi olan var mı eşim biraz bakmış hoover diye bişey bulmuş baya eski bi firmaymış kullanan var mı
Phılıps maraton torbasız ben çok memnunum hoover duydum elisim ama kullansn biri yok etrafımda ama çekiş gücü önemli tabi bide servisi olması
oflu eczanede var
fiyatını unuttum 20tlgibi bişeydi heralde
elis benimki su fiktreli arnica memnunum çok güzel temizliyo
daha önce kullandın mı canım dostinex
prolaktin değerine baktı mı
çok önce kullanmıştım ferdam yakın zamanda kullanmadım
prolaktine geçen ay bakıldı normal çıktı fakat ozamada geliyodu göğsümden süt:26:
Hatta şaşırım nasıl normal çıktı die bugünde doktora tekrarladım kendiside gördü sıvının geldiğini ve bu ilacı yazdı inşallah faydasını görürüm:44:
Emineeee sen ne servisinde çalışıyorsun süpürge lazım bana fikrin var mı
Geçmiş olsun niye gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?