Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen
se.fizy. bende defalarca kullanıyorm bi sıkıp atsak ooo zaten cok ucuz bişey değil

Selam kızlar. Emiri bici bici yaptırdım uyudu şimdi. Kaşla göz arası burnuna koca bi çizik yaptı sipa nazarlik yaptı heralde kendine bu arada mamayi bende kullanmıyorum ama serumu kullanıyorum. Geçenlerde doktoru verdi emire burnu için 28 lira hepsini sıkıp atsak oooo batariz. Ben hala şu burun aspiratorunu kullanmaya cesarett edemiyorum. Bazıları zararlı falan yazmışlar da bilmem ne.

otri bebe tarzındakilerin zararı yok çünkü çekim gücünü sen ayarlıyorsun

Otri bebeden başkası yalan valla bir tek o temizliyo ben çok memnunum ama onunda yedek uçları satılıyor be sürekli değiştirmek gerekiyor

Hilacim sakın takılma bunlara sağlıkla buyuyomu yeter kızım senınkı gec dollenmiş olabılır benim tup bebiş ve degerımı hatırlıyosun gec tutunmuş 1 hafta geri gözüküyodu ama herhafta buyuyodu cok şükür 9 haftada kapadı ferdanın da dediği gibi ölçüm buyudukce netleşiyo şimdi 3 gün önden gidiyo hiç takılma dua et kuzun orda Allaha emanetler
Kızlar çok şükür kizim geldi 3200 50cm sağlıklı benim ağrım var onun dışında herşey yolunda sütumde geldi eve cikinca uzun uzun yazicam

Hoşgelmiş kübracık sefalar getirdi size yuvanıza mutluluk huzur bereket getirsin hayırlı evlat olsun inş tebrik ederim canım cok şükür herseyı cok güzel

Kızlar elektrik süpürgesi tavsiyesi olan var mı eşim biraz bakmış hoover diye bişey bulmuş baya eski bi firmaymış kullanan var mı

oflu eczanede var
fiyatını unuttum 20tlgibi bişeydi heralde

elis benimki su fiktreli arnica memnunum çok güzel temizliyo

Kızlar elektrik süpürgesi tavsiyesi olan var mı eşim biraz bakmış hoover diye bişey bulmuş baya eski bi firmaymış kullanan var mı

Phılıps maraton torbasız ben çok memnunum hoover duydum elisim ama kullansn biri yok etrafımda ama çekiş gücü önemli tabi bide servisi olması

Phılıps maraton torbasız ben çok memnunum hoover duydum elisim ama kullansn biri yok etrafımda ama çekiş gücü önemli tabi bide servisi olması

oflu eczanede var
fiyatını unuttum 20tlgibi bişeydi heralde

elis benimki su fiktreli arnica memnunum çok güzel temizliyo

Eşim toz torbalı bakıyor daha iyi çekiyormuş ben hiç bakmadım

Emineeee sen ne servisinde çalışıyorsun süpürge lazım bana fikrin var mı

daha önce kullandın mı canım dostinex
prolaktin değerine baktı mı

çok önce kullanmıştım ferdam yakın zamanda kullanmadım
prolaktine geçen ay bakıldı normal çıktı fakat ozamada geliyodu göğsümden süt:26:
Hatta şaşırım nasıl normal çıktı die bugünde doktora tekrarladım kendiside gördü sıvının geldiğini ve bu ilacı yazdı inşallah faydasını görürüm:44:

Geçmiş olsun niye gittin

Emineeee sen ne servisinde çalışıyorsun süpürge lazım bana fikrin var mı

elisim canım ben philips servisliğinde çalıyorum tabi bıraktık servisliği o ayrı ama philips süpürgelerinden genelde müşteriler çok memnundu ben kullanmadığım için bilemicem :26:
alırsan torbasız olandan toz hazneli olanlar var onlardan al bence canım

Son düzenleme:
Elis sakın sulu alma bendeki sulu hiç memnun değilim ekmek çekip tuvalete dönüyorsun başka yere dökme şansın yok ıyyy bide yanlışlıkla bi gün onun suyunu dökme evi ceset kokusu sarıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…