ben biaraz uzaklaşmak istiyorum galiba hepinizi çok seviyorum ALLAH a emanet olun
ben biaraz uzaklaşmak istiyorum galiba hepinizi çok seviyorum ALLAH a emanet olun
Kizlar kopek gibi yalvardi
Yapmiycam etmiycem
Sartlarimi sundum bende
Belki beni kinarsiniz salak dersiniz nasil kabul ediyor diye tek olsaydim emin olun farkli olurdu kizim icin bir sans vermeye karar verdim eger tekrar birsey duyarsam biter dedim evine gec gelmeyeceksin gidis cikis saatlerin belli olucak dedim baska is bulucaksin dedim saati zamani belli olan.
Bensiz adim atmiyacaksin dedim.rapor vericeksin tellerime cikmamazlik yaparsan babani ararim ustune salarim dedim
Bilmiyorum dogru mu karar aldim
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bir yuva kolay kurulurmusta yikilmasi zormus sabrimin karsiligini alicagima inaniyorum rabbime biraktim kendimi....
Kizlar kopek gibi yalvardi
Yapmiycam etmiycem
Sartlarimi sundum bende
Belki beni kinarsiniz salak dersiniz nasil kabul ediyor diye tek olsaydim emin olun farkli olurdu kizim icin bir sans vermeye karar verdim eger tekrar birsey duyarsam biter dedim evine gec gelmeyeceksin gidis cikis saatlerin belli olucak dedim baska is bulucaksin dedim saati zamani belli olan.
Bensiz adim atmiyacaksin dedim.rapor vericeksin tellerime cikmamazlik yaparsan babani ararim ustune salarim dedim
Bilmiyorum dogru mu karar aldim
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bir yuva kolay kurulurmusta yikilmasi zormus sabrimin karsiligini alicagima inaniyorum rabbime biraktim kendimi....
Ha bu demek degildir onu koynuma alicam
Unutmam unutamam yasananlari
Geberene kadarda unutmuycam bunlari
Masterim
Ozlemim
Megim ferdam elisim
Destek veren arkadaslarim adini yazmadigim
Hepinize tesekkur ederim uzakta olsanizda yardimlariniz icin derdime benimle beraber ortak oldugunuz icin
Iyiki varsiniz allah razi olsun hepinizden
Kızlar bişey sorcam hamilelikte hangi aşılar hangi aylarda yapılıyor bilen var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?