Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

lovelym tebrikler cnm allah analı babalı büyütmryi nasip etsin

ben biaraz uzaklaşmak istiyorum galiba hepinizi çok seviyorum ALLAH a emanet olun

Kizlar kopek gibi yalvardi
Yapmiycam etmiycem
Sartlarimi sundum bende
Belki beni kinarsiniz salak dersiniz nasil kabul ediyor diye tek olsaydim emin olun farkli olurdu kizim icin bir sans vermeye karar verdim eger tekrar birsey duyarsam biter dedim evine gec gelmeyeceksin gidis cikis saatlerin belli olucak dedim baska is bulucaksin dedim saati zamani belli olan.
Bensiz adim atmiyacaksin dedim.rapor vericeksin tellerime cikmamazlik yaparsan babani ararim ustune salarim dedim
Bilmiyorum dogru mu karar aldim
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bir yuva kolay kurulurmusta yikilmasi zormus sabrimin karsiligini alicagima inaniyorum rabbime biraktim kendimi....

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Ha bu demek degildir onu koynuma alicam
Unutmam unutamam yasananlari
Geberene kadarda unutmuycam bunlari

canım benim kimsenin seni kınamaya hakkı yok
ne durumda olduğunu en iyi sen bilirsin
biz senin heppp yanındayızz

azramm hayırlısı olsn asla seni yargılayamıyz tabii ki sen sadece kenidini degl yavrunu da düşünerek verdn bu kararı ....
inş o da aklını başına devşir gül gibi karısınn ve yuvasınn degerini bilir bundan sonra o guzel yüzün hep gulsn inş azram kızınn da senn de hakknda enn hayırlısı olsn hep inşşş

Masterim
Ozlemim
Megim ferdam elisim
Destek veren arkadaslarim adini yazmadigim
Hepinize tesekkur ederim uzakta olsanizda yardimlariniz icin derdime benimle beraber ortak oldugunuz icin
Iyiki varsiniz allah razi olsun hepinizden

Masterim
Ozlemim
Megim ferdam elisim
Destek veren arkadaslarim adini yazmadigim
Hepinize tesekkur ederim uzakta olsanizda yardimlariniz icin derdime benimle beraber ortak oldugunuz icin
Iyiki varsiniz allah razi olsun hepinizden

Biz hep yanındayız canım
Allahından bulsun demekten başka bişey de gelmedi elimizden

Bulucak ozlemim bunun yasliligida var o zaman daha cok yanacak kavrulcak
Ama alnim ak pak ben gezicem o zaman

Canlar anca gelebildim bağlantı devamlı kopuyo iyiyim ben

azram canım kimse bişey diyemez hepimize b.k yemek düşer aslında takdir ediyorum sizleri ben çok tahammülsüz çıktım sanırım

düşünüyorum sevgi filan boş 2 yılımı geçirdiğim adam değmezmiş bizimki bu yüzden bitti galiba insan çocuğunu arar sorar yok numarasını bile değiştirmiş facebooka şimdiden ilşki durumuna "boşanmış" yazmış ailesinin yanına gitti istediği hayata kavuştu

üzgünüm ağlayamıyorum doluyum kimseye içimi dökemiyorum

azracım hakkında hayırlısı olsun .

gamzecim sende kendi hayatını yaşa oğluşunla demekki değmezmiş o adam için.ailen yanında sana destek oluyorlar en azından yanlız değilsin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…