Kizlar kopek gibi yalvardi
Yapmiycam etmiycem
Sartlarimi sundum bende
Belki beni kinarsiniz salak dersiniz nasil kabul ediyor diye tek olsaydim emin olun farkli olurdu kizim icin bir sans vermeye karar verdim eger tekrar birsey duyarsam biter dedim evine gec gelmeyeceksin gidis cikis saatlerin belli olucak dedim baska is bulucaksin dedim saati zamani belli olan.
Bensiz adim atmiyacaksin dedim.rapor vericeksin tellerime cikmamazlik yaparsan babani ararim ustune salarim dedim
Bilmiyorum dogru mu karar aldim
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bir yuva kolay kurulurmusta yikilmasi zormus sabrimin karsiligini alicagima inaniyorum rabbime biraktim kendimi....
Canlar anca gelebildim bağlantı devamlı kopuyo iyiyim ben
azram canım kimse bişey diyemez hepimize b.k yemek düşer aslında takdir ediyorum sizleri ben çok tahammülsüz çıktım sanırım
düşünüyorum sevgi filan boş 2 yılımı geçirdiğim adam değmezmiş bizimki bu yüzden bitti galiba insan çocuğunu arar sorar yok numarasını bile değiştirmiş facebooka şimdiden ilşki durumuna "boşanmış" yazmış ailesinin yanına gitti istediği hayata kavuştu
üzgünüm ağlayamıyorum doluyum kimseye içimi dökemiyorum
Burnuma kadar doluyum ağlamak istiyorum gözümde donuyo yaşlar akabildiği yere kadar içime akıtıyorum
gitmek istiyorum kimsenin beni tanımadığı bir yere kaçmak herşeyden herkesten uzak oğlumla bir başıma kalmak istiyorum
Burnuma kadar doluyum ağlamak istiyorum gözümde donuyo yaşlar akabildiği yere kadar içime akıtıyorum
gitmek istiyorum kimsenin beni tanımadığı bir yere kaçmak herşeyden herkesten uzak oğlumla bir başıma kalmak istiyorum
Megim canim kadim dostumm insallah cnmm
azramm canım benimmm ben iradesiz bir kadınımEminem olurda okursan
Dertler paylasirsan azalir derler
Firsat bulunca solugu burda buldum ben
Uzaklasma bizden topikten
Gerekirse hamilelik bebek konularini yasak ederiz konusmayi ulen
Yeterki sen uzulme
Sensiz olmaz uzaklasmayi cok istiyorsan da fazla surmesin lutfen
Seni seviyorum seviyoruz emosummm
Emoşla konuştum şimdi,gellllll bıraya dedimmm
emoş beni beğendin mi
napıyo benim emoşum
megiimmmmtatlı arkadaşım benimm
geldim bakk benim burdan uzak kalmam zaten pek mümkün olmazszi seviyorum canım arkadaşlarım
emoşş neyapıyoo emoşun başı dönüyo:111:yelefonlra bakıyo:102:
birde sizi çokk seviyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?