Buralarda ol emoşumsensiz olmaz
canımsınnn senn yaaa
gitmiyom len biryere burdayım işte
dedğim gibi bu ilaçlar beni gerçekten mahf etti aslında geçen ay kullanmam lazımdı böyle etkiler yapınca bıraktım ama dizimin ağrısı devam edince yine başladım:26:
akşamları eşime sarıyorum ve erkenden uyumak istiyorum
eminemmmm :26::26::26:
yok valla dalga geçmedim sadece biraz uzak kalmak istedim:26: ama megimm beni muma çevirdiDalga geçiyorsun dimi
Kizlar kopek gibi yalvardi
Yapmiycam etmiycem
Sartlarimi sundum bende
Belki beni kinarsiniz salak dersiniz nasil kabul ediyor diye tek olsaydim emin olun farkli olurdu kizim icin bir sans vermeye karar verdim eger tekrar birsey duyarsam biter dedim evine gec gelmeyeceksin gidis cikis saatlerin belli olucak dedim baska is bulucaksin dedim saati zamani belli olan.
Bensiz adim atmiyacaksin dedim.rapor vericeksin tellerime cikmamazlik yaparsan babani ararim ustune salarim dedim
Bilmiyorum dogru mu karar aldim
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bir yuva kolay kurulurmusta yikilmasi zormus sabrimin karsiligini alicagima inaniyorum rabbime biraktim kendimi....
sende canımsın
bende bahar geldiği için ve polen vs zımbırtıları yüzünden daha iyi değilim..
alerji hapına da başlıycam gene..
o da beni uyuşturup uyutuyor yan etki olaraktan :2:
gece yatarken içeyim gene ben o hapı..
yelefooonnnnya lelefoneee
oy çok dadlusun sen be
Kızlar aysunumdan haber alan oldumukı merak ettim inş hayırlı haberlerle döner güzel geçmiştir laporoskopisi duam onunla
kızlarm hepinizden allah razı olsun .
incim arayıp ilgilendiğin için teşekkür ederim canım
juliettam hastaneye yanıma geeldi tanıştık konuştuk tanıştığıma çok sevindim çok sağol birsenim
odamdayım yatıyorymkendimi çok iyi hissediyorum ağrım sancım olmadı şimdide yok sadece dikiş yerleri kalkarken acıyor
iki tüpümde de psorblem görülmemiş alınmadılar..sadece küçük bi kist gördük onuda aldık dedi mustafa bey.oda iyi huylu tekrarlamayan bişeymiş....
uyanır uyanmaz tüpleri sormuşum hemde 20 kez en azmustafa bey hatırlıyommusun sorularını dedi yoo dedim
çok iyiyim....mustafa bey çok iyi birisiymiş onulaa devam edeceğim sanırım..nur hanım yok çünkü rylüle kadar..zaten nur hanım seni mustafaaya emanet ettim dedi.
oda odama ziyerete geldi gene çok şeekerdi
hepinizi öpüyorum.
ben buradayımm
evet çok sıkıcı bir günsaatler geçmiyoki eve gidiyimde uyuyumm
kızlar Hulyayla konuştum şimdi sesi çok güzel mutlu geliyordu
kaan bebeğimiz dünyaya geldi 3350 gr doğmuş...hoşgeldin kaan bebek..
Allah analı babalı büyütsün inşallah
hepiniz çok selamı var
:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::115::115::115::115:
hoşgeldinn kaann bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok şükür rabbime hülyada kavuştu yavrusunaa çokkk mutlu oldummm çokkkk:124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:
allah analı babalı büyütsün ne güzel bir mutluluk çok çok tebrik ederim
evet yaa bende bugün öğrendim
resmen evi boşaltmış
dünden razıymış adam yaaa
Alahım sinir nasıl bişi bu yaaaa
biz beraber yattık uzun bi süre
ozamdan alıştı sanırım
hiç kalkmıyodu
ya da kalkıyıodu beni görüyodu susuyodu
ve tam kavramadan ayrıdım yatağını benim için bile zor oldu valla
alışmışım kokusuna
evet 8 45 yatıyo 7 ayakta
gece hep aynı satte 11 ve 3 mamaya kalkıyo kurulu satt gibi
ve sabah 7 kakayla kalıyo
pilli bebek olmasın benim kızım
hoŞGELDİN KAAN İSMİ DE ÇOK GÜZELLLLLLLLL
dualarım seninleee canım arkadaşım güzellll arkadaşım benimmmmmmm
meeeg bende bilmiyordummmm çok şaşırdımmm ve bir ailenin dağılmasınada çok üzüldüm..Haklarında hayırlısıııı....
asel hanımııı öpüyorummm çoookkkarkadaşınada Allah şifa versin huzurcummmm çook geçmiş olsun canımmmmm benimmmmm...
emoşşş bat ne zaman bende 35 günde bir oluyorum maleseefffff
HOOŞGELDİİİİN KAAN BEBEKKKK
ÇOOK ŞÜKÜÜR HÜLYADA ATLATTII ALAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAHH
hoşgelmiş kaan bebek iyiki gelmiş
Allah onu tüm kötülüklerden korusun inş.
darısı lovelymee
Hülyam Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun..
Canımm Allah yardımcın olsun inşallah ağrısız acısız geçsin
Umutegem Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnnnnnn
Mahşallahhh
geçmişi çok uzun uzun okuyamadım kızlar alıntı yapamadığım varsa kusura bakmasın lütfen
hepinize çok ama çok teşekkür ederimmallaha çok şükür banada nasip etti annelik duygusunu dileyen isteyen herkese versin inşallah.
doğumum çok kolay oldu sonrasında pek sıkıntım olmadı çok şükür.
loveliy doğum yaptımı:26:
off benimde firar edesim var lcw alt üst edesim var vardaa gidemiyorum işteeemoşum cumartesi tabii geziyodur bizimkiler
bizim gibi tükan beklemiyolar
sı-kıl-dımmm ben
firar etmek istiyorum
kedicikler,köpecikler,balukcuklar,kuşcuklar aç kaluversünler bugün de
açtım aşku memuyu izliyorum netten :2:
hülyammm canımm çoook geçmiş olsunCanımm Allah yardımcın olsun inşallah ağrısız acısız geçsin
Umutegem Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnnnnnn
Mahşallahhh
geçmişi çok uzun uzun okuyamadım kızlar alıntı yapamadığım varsa kusura bakmasın lütfen
hepinize çok ama çok teşekkür ederimmallaha çok şükür banada nasip etti annelik duygusunu dileyen isteyen herkese versin inşallah.
doğumum çok kolay oldu sonrasında pek sıkıntım olmadı çok şükür.
loveliy doğum yaptımı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?