Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Buralarda ol emoşum sensiz olmaz

canımsınnn senn yaaa
gitmiyom len biryere burdayım işte
dedğim gibi bu ilaçlar beni gerçekten mahf etti aslında geçen ay kullanmam lazımdı böyle etkiler yapınca bıraktım ama dizimin ağrısı devam edince yine başladım:26:
akşamları eşime sarıyorum ve erkenden uyumak istiyorum

sende canımsın
bende bahar geldiği için ve polen vs zımbırtıları yüzünden daha iyi değilim..
alerji hapına da başlıycam gene..
o da beni uyuşturup uyutuyor yan etki olaraktan :2:
gece yatarken içeyim gene ben o hapı..

yelefooonnnn ya lelefoneee

oy çok dadlusun sen be

eminemmmm :26::26::26:

Dalga geçiyorsun dimi
yok valla dalga geçmedim sadece biraz uzak kalmak istedim:26: ama megimm beni muma çevirdi

azramm güzel kalplim benimm inşallah hakkından hayırlısı neyse o olurr seviyorumm senii tatlı arkadaşım

patron geldii

sanada çok geçmiş olsun megimm
isyan edip bırakmak lazım bu ilaçları dengemizi alt üst ediyoama onlarsızda olmuyo ya
sende çokk dadlusun :125:

Eminem hoşgeldinn gitme sen demirbaşsın sensiz olmaz azracım kimse senin kararına laf edemez yasıyan ve yasıycak olan sensin Rabbim o guzel yuzune gönlüne göre versın hep mutlu ol bana sorarsan bu konu kapansın ve kendını daha fazla konuşup yıpratma ben seni ayakta alkışlıyorum evladın için en doğru kararı aldın bence inş yuvanız için cok hayırlı olur gamzecim kelimeler yetersiz evet belki ikinizdede hata var ama kocan yas olarak senden olgundu ve o olgunluğu gösteremedi ben bunu hep savunurum bi şeyi cok dillendirmemek lazım aklına sokarsın ve yuz göz olunur saygı bıttımı sevgı gıtmıyo eriyip bıtıyo malesef siz herkavganızda boşanmadan laf ettıniz ve bu laf artık imkansız degıl olası gözüktü ikinizede yasadıklarını tabıkı bılemem Rabbim yardımcın olsun ama sakın fevrı olma yanlış kararlar alma ailen yanında gencsın kendı ayakların üstünde durucaksın yasın kucuk oku calış evladın için guzel gunler düşün inş buzor gunlerde gecicek :26:

Kızlar aysunumdan haber alan oldumukı merak ettim inş hayırlı haberlerle döner güzel geçmiştir laporoskopisi duam onunla

slm kızlar

azram bı karar vermissin hakkında hayırlısı olsun tatlım

kızlar pzt benım bat gunum hic belırtım yok stres tutdu benı ya bu ay bı korunduk bı korunmadık buna ragmen olurmu dersınız aslında pek hazırılda değilim eşim ısrarlı dıye kabul etdım ben ama of bilmiyorum.

aysunumm çok sevindim şu operasyonu sağlıkla atlattığına kuzum benim

ben buradayımm
evet çok sıkıcı bir gün saatler geçmiyoki eve gidiyimde uyuyumm

ben buradayımm
evet çok sıkıcı bir gün saatler geçmiyoki eve gidiyimde uyuyumm

emoşum cumartesi tabii geziyodur bizimkiler
bizim gibi tükan beklemiyolar
sı-kıl-dımmm ben
firar etmek istiyorum
kedicikler,köpecikler,balukcuklar,kuşcuklar aç kaluversünler bugün de

açtım aşku memuyu izliyorum netten :2:

allah analı babalı büyütsün ne güzel bir mutluluk çok çok tebrik ederim

olleeeyyyyy süper haberrr buuuu
Hoşgelmiş Kaan bebek
Uzun ömürler dilerim

hoşgelmiş kaan bebek iyiki gelmiş
Allah onu tüm kötülüklerden korusun inş.

darısı lovelymee

Hülyam Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun..

off benimde firar edesim var lcw alt üst edesim var vardaa gidemiyorum iştee
hülyammm canımm çoook geçmiş olsun ve tekrar hayırlı uğurlu olsun meleğin biraz iyileş ve bize anlat doğum hikayenii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…