Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar;

içimdekileri olayları yazayım sizlere istiyorum...

çok zorlayarak 1yıl 10 ay sürdürdüm bu evliliği. tek başıma her şeye göğüs gerdim. benimde hatalarım oldu mutlaka, hiçbirşey tek taraflı olmaz hiçbir zaman.

kocam ilk hatayı ailesiyle beni yüz göz ederek yaptı. kendi yaptıklarını bile gamze yaptı diyerek beni kötü etti.

kocama hep dedim ki " sen benim yaşımı yaşadın ama ben senin yaşını henüz yaşamadım benden 40 yaşında düşünmemi bekleme."

son olarak kavga edince çıkıp babamın evine geldim ne aradı ne sordu ben son sanş diyerek döndüm evime 2 gün beni kullandı ve sonunda intikamımı aldım dedi.

kardeşiyle ilgili konu açarak kardeşim yapmaz sen iftiracısın dedi birbirimizi yedik. işe gidip bana tlfon açtı " ben kredi çektim bana para bulacaksın ödeyecem"dedi!!!

böylelikle olay koptu ben çıkıp geldim ... çıktığım kapıya muhtaç oldum.

numarasını değiştirmiş. facebook hesabında ilişki durumunu boşanmış vs. yapmış.

boşanma davasıı da açmış.

geçen gün evime gittim kapı duvar bomboş iç çamaşırlarıma , rüzgarın kıyafetlerine varıncaya kadar almış annesinin evine taşımış.

ben vazgeçemez benden diye düşünüyodum açıkçası ama kimse vazgeçilmez değilmiş.

dün kayınbabam kızkardeşimin önünde oğlum kurtuldu namussuzdan demiş.

içim acıyo hemde çok büyük. ben her dakikamı yalnız başıma geçirip kendi şerefime leke ürmemişken bugün namussuz addedildim.

hepsi geçecek bitecek. kocam ailesine kavuştuğu için mutlu.

diyorum ya yüreğimde kocaman bir taş var ne yesem çıkarıyorum ayakta zor duruyorum ama bitecek.

el birliğiyle yıktık herşeyi. ikimiz içinde hayırlısı bundan sonra.

ama çocuğumuz için dahi görüşecek yüzü bırakmayacak bu gidişle yazık..

megim yazma yine canın sıkılacak dedin bana ama anlatayım herkes bilsin.

daha fazla canım yanmaz zaten....

ne diyim canim haklisin.

hic kolay olmasa gerek. hazmetmesi zaman alacak. kendine gelmen zaman alacak.

hem esinin senden vazgecesi ve sana yaptiklari hem de ailenin evinden kotu bir sekilde ciktiktan sonra yine onlara bu sekilde donemm seni cok yaraliyordur. yasamadigimdan anlayamam ancak tahmin ederim, hak veririm.

Allah yardimcin olsun canim arkadasim ne diyecegimi bilemiyorum. bundan sonrasi icin hakkinda hayirlisi olsun.

insaallah kendini en kisa zamanda toparlarsin cunku ruzgar mutlu bir bebekti ve oyle devam etsin. hep gulsun yuzunuz..

gamzem cnm arkadaşım ne diyim bilemiyorum ama üzüldüm hemde cok
en cok da rüzgara üzülüyorum herkes bi şekilde toparlanır hayatını devam ettirir de onun yarası kapanmaz...
şu an herseyden habersiz belki de herşeyi hissediyo
nasıl olacak bilmiyorum ama ona baba yokluğunu elinden geldiğince hissettirme cnm bence hemen iş bul rüzgara annenler bakar heralde :26:
rüzgar için ayakta durmalısın içinde kopan fırtınalara onun için dayanmalısın
Allah bundan sonra seni ve oğlunu iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın

Kızlar ben dün sabah 9 da doğuma girdim.10 gibi çıktım kızım 3200 gr 50 cm doğdu.Çok şükür sağlığı yerinde.
Bu sabahta taburcu olduk şuan evimizdeyiz şükürler olsunki yatağında uyuyor.
Ama bir sıkıntımız var dün hemen azda olsa sütüm geldi ve emzirdim emdikçe uyudu 2 satte bir uyandırıp emzirdik
Ama bugün göğüslerim kocaman oldu ve hiç süt gelmiyor
süt sağma makinesi aldık sağdık yok
sıcak suyla masaj yaptım yok
yinede gün boyu emzirdim ama bebeğim doymadığı için memeyi hiç bırakmadan emdi ve ikiside yara oldu
Kızımda açlıktan çok ağlayınca çok moralim bozuldu ve mama verdim şuan uyuyor
Ama bundan sonrasında ne yapmalıyım sağamıyorum uçları kopuyor sanki zorda olsa emziriyorum emzirdikçe gelirmi

Benimde doğumdan çıkınca çok ağrım oldu ama serumlar takılınca dikiş ağrısı geçti çok şükür geriye gaz sancısı kaldı bolbol yürüdüm ama hala gazım tamemen çıkmadı ama yinede ayaklandım kızım için güçlü olmaya çabucak toparlanmaya çalışıyorum.Henüz tuvalete çıkamadığım için yemek yemek yasak sadece çorba su ve meyve suyu içiyorum.

canım cok sevındım kızına kavusmana masallah Kubra bebege ve sana darısı basıma ben de cok heyecanlandım.rahat gecmıs sanırım canım bugun evındesın ne guzel gercı bılıyorsundur ama kahverengı bolgeyı butun olarak ver kızına uclaırnı degıl sadece. o zaman daha cok yara olur. bence emzırdıkce emzır kı gelecektır. arkadasım bos da olsa mezırıyordu ıkıncı gun bol sutu gelmişti.

Gamzecim kuzum. Allaha havale et o insanları. O adamın rüzgarı görmeye bir damla hakkı yok. Allah onu bildiği gibi yapsın. Gene ne varsa anneden babadan hayır var.. Onların değerini bilmeliyiz. Düşünmemeye çalış desemde boş sonuçta iki yıl bi vakit bu az değil. Ondan bi parça var yanında. Diyecek bişey bulamıyorum. Haklısın ama bunlar da geçecek. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Canım benim tekrar geçmiş olsun. Ve maşallah bebeğine. Sağlıkla kucağna aldın sonunda. Benimde sütüm iki gün gelmedi. Ama emzirmeye devam ettim. Üçüncü gün geldi. Bende pompayla sağmaya çalıştım. Sarı süt geldi ilk başta sonra açıldı. Inşallah gelir sütün canım korkma emzir. Uçları şimdiden yara oldu demek. Lanolin kullanmıştım ben. Karbonatli suyla sil uçlarını çok kötü ya yara olması..

Sağol canım darısı başına ilk doğumdan çıkınca çok ağrı vardı hep öyle olacak sandım ama serum takılınca doğum ağrısı geçti sadece gaz sancımız uzun sürdü ve halada gazım var bol bol yürüyorum atlatmaya çalışıyorum.Birde kızım bugün aç kalınca korktum birden daha güçlü hissettim kendimi henüz 3 gündür hiç uyumadım ama yinede bir damla uykum yok şuan birtek kızımı düşünüyorum inşallaah bir an önce sütüm gelir.Dün emzirdim tüm kahverengi kısımı veriyordum sütte geliyordu ama bugün yok işte.

Every canım nasılsın. Maşallah size bitmiş gebelik. Oglun olacak sanırım yanlış mi hatırlıyorum. Sağlıkla gelsin bebisin :)

Sağol canım.Çok şükür kavuştum kızıma.İnşallah beimde gelir ama ilginç olan benim ilk gün geldi emdi kızım ama bugün süt yok ve çok şiştiler göğüslerim kızımda açlıktan ağladı mecbur bir sefer mama verdim hemen uyudu.Göğüs uçlarım yara gibi değilde yarıldı ve çok acıyor süt sağmaya dayanamıyorum ama süt gelsin diye yinede emziriyorum.

Kızlar şimdilik çıkmam gerek karnımdan çok oturamıyorum gaz sancım var hala.Ama mesajlarımı okuyan olursa nolur özelden bişeyler yazın sütüm gelirmi ve ne yapmalıyım.Gece sıcak bir duş alayım diyorum.Bu arada kızımın fotoları var albümde

süt kanalların tıkalıdır belki. Göğüsler şiştiyse vardır süt. Pompa kullanmaya çalış bakalım. Benimde çok aciyordu. Eczacı terramiycin verdi bana. Ilk karbonatli syla sil sonra merhemi sur açıkta kalsın demişti. E tabi emzirırken siliyordm.

sen demirbaşsın yavrun kafana göre gidemezsinnnnnnn

sancın da gecer umarım canım hemen
ve bol bol sutun gelır moralını yuksek tut sen
opuyoruz senı ve kızını

gözün aydın canım allahım analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın çok tatlı bebişin bahtıda güzel olur inş. sağlıkla büyütmeni temenni ederim.

merhaba kızlar eve geldim bugün 5 gibi...

herşey çok güzel geçti korktuğum hiç bişey olmadı iki tüpümdede hiç bir problem görülmemiş alınmadı hiç birisi..yeniden doğmuş gibi oldum

ayrıca ağrım sancım hiç bişeyimde olmadı sadece dikiş yerlerim azıcık acıyor..oda az bişey.hiç yatmadım ayaktayım..hatta p.tesi işe başlayabilirmişim

Allahıma çok şükür öyle korkmuştum ki tüplerim gidecek diye ameliyattan çıkınca alınmadıklarını duyunca zırıl zırıl ağladım..ben ağladım eşim ağladı tabi sevinçten

hepinizi kocaman öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…