Kızlar ben dün sabah 9 da doğuma girdim.10 gibi çıktım kızım 3200 gr 50 cm doğdu.Çok şükür sağlığı yerinde.
Bu sabahta taburcu olduk şuan evimizdeyiz şükürler olsunki yatağında uyuyor.
Ama bir sıkıntımız var dün hemen azda olsa sütüm geldi ve emzirdim emdikçe uyudu 2 satte bir uyandırıp emzirdik
Ama bugün göğüslerim kocaman oldu ve hiç süt gelmiyor
süt sağma makinesi aldık sağdık yok
sıcak suyla masaj yaptım yok
yinede gün boyu emzirdim ama bebeğim doymadığı için memeyi hiç bırakmadan emdi ve ikiside yara oldu
Kızımda açlıktan çok ağlayınca çok moralim bozuldu ve mama verdim şuan uyuyor
Ama bundan sonrasında ne yapmalıyım sağamıyorum uçları kopuyor sanki zorda olsa emziriyorum emzirdikçe gelirmi
Sağol canım darısı başına ilk doğumdan çıkınca çok ağrı vardı hep öyle olacak sandım ama serum takılınca doğum ağrısı geçti sadece gaz sancımız uzun sürdü ve halada gazım var bol bol yürüyorum atlatmaya çalışıyorum.Birde kızım bugün aç kalınca korktum birden daha güçlü hissettim kendimi henüz 3 gündür hiç uyumadım ama yinede bir damla uykum yok şuan birtek kızımı düşünüyorum inşallaah bir an önce sütüm gelir.Dün emzirdim tüm kahverengi kısımı veriyordum sütte geliyordu ama bugün yok işte.canım cok sevındım kızına kavusmanamasallah Kubra bebege ve sana darısı basıma ben de cok heyecanlandım.rahat gecmıs sanırım canım bugun evındesın ne guzel gercı bılıyorsundur ama kahverengı bolgeyı butun olarak ver kızına uclaırnı degıl sadece. o zaman daha cok yara olur. bence emzırdıkce emzır kı gelecektır. arkadasım bos da olsa mezırıyordu ıkıncı gun bol sutu gelmişti.
Canım benim tekrar geçmiş olsun. Ve maşallah bebeğine. Sağlıkla kucağna aldın sonunda. Benimde sütüm iki gün gelmedi. Ama emzirmeye devam ettim. Üçüncü gün geldi. Bende pompayla sağmaya çalıştım. Sarı süt geldi ilk başta sonra açıldı. Inşallah gelir sütün canım korkma emzir. Uçları şimdiden yara oldu demek. Lanolin kullanmıştım ben. Karbonatli suyla sil uçlarını çok kötü ya yara olması..
Sağol canım.Çok şükür kavuştum kızıma.İnşallah beimde gelir ama ilginç olan benim ilk gün geldi emdi kızım ama bugün süt yok ve çok şiştiler göğüslerim kızımda açlıktan ağladı mecbur bir sefer mama verdim hemen uyudu.Göğüs uçlarım yara gibi değilde yarıldı ve çok acıyor süt sağmaya dayanamıyorum ama süt gelsin diye yinede emziriyorum.
azramm canım benimmm ben iradesiz bir kadınım
bak geldim yineebende seni çok seviyorum azram eşinle inşallah hiç mutlu olmadığın kadar mutlu olursun
ama azıcık burnunu sürt
megiimmmmtatlı arkadaşım benimm
geldim bakk benim burdan uzak kalmam zaten pek mümkün olmazszi seviyorum canım arkadaşlarım
Every canım nasılsın. Maşallah size bitmiş gebelik. Oglun olacak sanırım yanlış mi hatırlıyorum. Sağlıkla gelsin bebisin :)
Kızlar şimdilik çıkmam gerek karnımdan çok oturamıyorum gaz sancım var hala.Ama mesajlarımı okuyan olursa nolur özelden bişeyler yazın sütüm gelirmi ve ne yapmalıyım.Gece sıcak bir duş alayım diyorum.Bu arada kızımın fotoları var albümde
Kızlar şimdilik çıkmam gerek karnımdan çok oturamıyorum gaz sancım var hala.Ama mesajlarımı okuyan olursa nolur özelden bişeyler yazın sütüm gelirmi ve ne yapmalıyım.Gece sıcak bir duş alayım diyorum.Bu arada kızımın fotoları var albümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?