Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canımmmmmmmm
allah analı babalı byütsün gözünüz aydın hoşgelmiş güzel meleğin dünyanıza

gecmıs olsun aysuncum
ıyı olmana cok sevındım

Selam hanımlar kimseler yokken geçmişi okudum aysun ve loveliyle çok çok sevindim kimse yok ben de gidiyorum iyi geceler herkese

merhabalar kızlar
uzun zamandr giremedim topiğe
çalışmaya başladım, yoğun geçiyor
kızım büyüyor, büyüdükçe daha da tatlı oluyor :)
ve malumm, daha çok ilgi istiyor
arta kalan zamanda dinlenmeye ihtiyacım oluyor
ev işleri, dünya telaşı derken
yuvarlanıp gidiyoruz işte

dün bir göz atayım dedim acaba kızlar neler yapıyor diye
hem üzüldüğüm hem sevindiğim şeyler gördüm

gamzecim, canım ne desem bilemiyorum, hakkınızda hayırlısı olsun inş.,şimdi rüzgara karşı sorumluluğun bir kat daha artsa da zor günlerinde ailenin desteğini yanında bulacaksın, sevgiyle çabuk atlatırsın inş. bu dönemi. tahmin ediyorum ki bu zamana kadar çocuğun birçok şeye katlandın ama bazen ne yaparsak yapalım bazı şeyler istediğimiz gibi olmuyor. çocuğun mutsuz bir ortamda yetişmesindense böylesi daha sağlıklı olacak sanırım. kuvvetli olmaya çalış cnm ama içine atma sakın

duygucum, lovelycim ve doğum yapan diğer arkadaşlar... meleklerinize kavuştunuz Rabb'imin izniyle. kaderleri kısmetleri güzel olsun inş. zamanla anneliğinizden daha çok tat alacaksınız. hep mutlu ve sağlıklı olun inş.

lovely canım, ilk zamanlar sütle ilgili sıkıntılar yaşanır. sonuçta emzirme olayını vücut ilk kez deneyimliyor. göğüsler dolduysa süt var demektir. sütü boşaltamaman biraz ateşlenmeye sebep olabilir, endişelenme. kanalların zamanla açılır, emzirmeye devam. ılık duş iyi gelir. acımaları normal, alışana kadar bir süre böyle gider. ben göğüs ucu kreminden çok emzirdikten sonra göğüs uçlarıma sürdüğüm sütümden fayda görmüştüm.

Kızalr özelden gelen measjlarınızı aldım hepinize çok teşekkür edeirm desteğiniz için.
Şuan göğüslerim çok sertleşti ve balon gibi şişti sanırım süt var ki bu kadar şişti ama sadece akamıyor uçları azcık toparlansın tekrar sağmayı deniyicem.
Ne olur dua edin aksın sütüm insan kendini çok kötü hissediyormuş Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Emzirmek çok güzeldi dün ne güzel emzirmiştim ama bugün kendimi kötü hissediyorum emziremediğim için bebeğim açlıktan ağladı o ağladıkça bende ağladım çok yanlış yaptım biliyorum güçlü olmam lazım ama engel olamadım neyseki mama veriyorum şuan tok ve uyuyor.bende daha iyiyim.Ama emzirmeyi çok istiyorum.

Kızlar kızım şimdi mama yiyorya emmeyide unutmasın diye chicco nun enne göğsü gibi olan biberonun aldık bilmiyorum doğrumu düşündüm.İki kez kullandık rahat yedi mamayı mamada aptamil aldık

meganım hoş geldiz
bebişine kavuştun şükür ikinizin sağlıklı olmanıza çok sevindim
allah bağışlasın evladını şansı bahtı açık olsun
süt konusunda arkadaşım anlatmoştı onun gelmemiş annesi duşa sokmuş ılık suyla masaj yapmış birde sağar gibi yapmışlar gelmiş.kızlar daha yardımcı olur canım sen stres yapma kendine gelir sütün hiç merak etme.öptm bebişi ve seni

cnm süt var ama tıkanma olmuş sanırım sıcak su sakın yapma ılık su ile masaj yap sonra krem sür ve sağ derim hemen gelmez süt bir 15-20 dakka sağman lazımki süt gelsin olmadı yarın dr git cnm

aysunum canım benim
iyi olmana güzel sonuçlar almana çok sevindim
çok şükür herşey yolunda yinede yorma kendini.yavaş yavaş ayaklan.

Sağol canım şimdi eşim su hazırlıyor önüme küçük bir leğen koyup masaj yapıcaz.
Kızalrda sağolsun birsürü tavsiyelerde bulundu inşallah herşey oluna girecek.
cnm süt var ama tıkanma olmuş sanırım sıcak su sakın yapma ılık su ile masaj yap sonra krem sür ve sağ derim hemen gelmez süt bir 15-20 dakka sağman lazımki süt gelsin olmadı yarın dr git cnm

Evet moonum süt var göğüslerim damar damar sert ve aşırı şiştiler şimdi masaj yapıcaz sağmayı deniycem ama uçları yara ya sağarken aşırı derecede ağrı oluyor yinede dayanıp sağmalımıyım.

Benim göğüslerim kanıyordu emzirirken. Ay aklıma geldi yaa.
Duş al canım gelir sütün. Yumuşatır.

Kuzum tebrik ederim ..

Kubra hosgeldi, sefalar getirdi..

Rabbim saglik, sihhat, hayir, uzun omur versin..

Kızlar çok şükür sayenizde biraz bişiler yaptım ve kızıma sağdığım sütten verebilidm.
Duş almaya cesaret edemedim dikişimi ıslatırım diye önüme bir leğen getirdik iki göğsümüde çok sıcak olmayan ılık gibi bir suyla masaj yaptık.
Biraz yumuşadı göğüsler sonrada azcık boşalsın diye sağma makinesiyle zorda olsa sağdım çok canım yandı ama dayandım sağdığım sütten kızıma verdim birazda memede yatı gece uyanınca tekrar emziricem inşallah.Şimdi uyuyor ve bende 3 gnündür hiç uyumadım ilk defa uyuycam birazcık.

lovely spinal sezeryan mi oldun
memnun kaldin mi canim
Canım genel anestezi oldum ama çok memnun kadım yarın uzun uzun yazarım şimdi birazcık uyuyım.
Benim göğüslerim kanıyordu emzirirken. Ay aklıma geldi yaa.
Duş al canım gelir sütün. Yumuşatır.
Evet benimde biri çok kötü kanadı Gerçekten zormuş ama güzel Allah herkese nasip etsin ve yardımcısı olsun.
Kuzum tebrik ederim ..

Kubra hosgeldi, sefalar getirdi..

Rabbim saglik, sihhat, hayir, uzun omur versin..
Canım çok teşekkür ederim hepimizinkine.

Ozlem nasil gecti peki goguslerin :26:

Her emzirmeden önce ve sonra biraz süt sıkıp sürüyodum. Acısı da hafifliyordu. Kanadı yara oldu kabukları kalktı sonra geçti. Gözümün yaşının bestenin üstüne damladığını bilirim acıdan ağlayarak emziriyodum.
Bîrde size tavsiyem Dr bana dediki kanayan göğsünü verme bebek anne sütünü ayrıştırır kan kustu zannedip korkarsınız

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
ben hiç uyumadın dün benimki faceden msj atmış saydırmış bana düşün düşün uyuyamadım.

Neyse onun hesabına girdim msjlara bir baktım ne göreyim dövü evden attığım yengeme msj atmış beni ara gamzeyle boşanıyorum diye

sonra halasının oğluyla konuşmuş ben gamzeye eşyaların yarısını verdim kalanlarıda kendim sattım diye

ya insan bu kadar küçülür mü şimdi bu söylenenlerden sonra çocuk içinde olsa nasıl bir araya gelicez bilmiyorum ya kimseni9 beni tanımadığı bir yere kaçıp gitmek istiyorum.

Bide msjlara bakıyorum öyle anlatmış ki allahım inanamıyorum ya ailesinin dediklerini tekrarlıyo ben belki dedikçe asla olsun diye uğraşıyo offff offfffff

Herkese hayırlı pazarlar. Gamze diyecek bişey bulamıyorum. Hala bu insanla belki nasıl diyebiliyosun.. Boşver gitsin ya seni bu kadar kötüleyen bi insanla bi araya asla gelme. Ne sinir insanlarmış ya Rabbim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…