Kızlar ben dün sabah 9 da doğuma girdim.10 gibi çıktım kızım 3200 gr 50 cm doğdu.Çok şükür sağlığı yerinde.
Bu sabahta taburcu olduk şuan evimizdeyiz şükürler olsunki yatağında uyuyor.
Ama bir sıkıntımız var dün hemen azda olsa sütüm geldi ve emzirdim emdikçe uyudu 2 satte bir uyandırıp emzirdik
Ama bugün göğüslerim kocaman oldu ve hiç süt gelmiyor
süt sağma makinesi aldık sağdık yok
sıcak suyla masaj yaptım yok
yinede gün boyu emzirdim ama bebeğim doymadığı için memeyi hiç bırakmadan emdi ve ikiside yara oldu
Kızımda açlıktan çok ağlayınca çok moralim bozuldu ve mama verdim şuan uyuyor
Ama bundan sonrasında ne yapmalıyım sağamıyorum uçları kopuyor sanki zorda olsa emziriyorum emzirdikçe gelirmi
merhaba kızlar eve geldim bugün 5 gibi...
herşey çok güzel geçti korktuğum hiç bişey olmadı iki tüpümdede hiç bir problem görülmemiş alınmadı hiç birisi..yeniden doğmuş gibi oldum
ayrıca ağrım sancım hiç bişeyimde olmadı sadece dikiş yerlerim azıcık acıyor..oda az bişey.hiç yatmadım ayaktayım..hatta p.tesi işe başlayabilirmişim
Allahıma çok şükür öyle korkmuştum ki tüplerim gidecek diye ameliyattan çıkınca alınmadıklarını duyunca zırıl zırıl ağladım..ben ağladım eşim ağladı tabi sevinçten
hepinizi kocaman öpüyorum.
herşey çok güzel geçti korktuğum hiç bişey olmadı iki tüpümdede hiç bir problem görülmemiş alınmadı hiç birisi..yeniden doğmuş gibi oldum
ayrıca ağrım sancım hiç bişeyimde olmadı sadece dikiş yerlerim azıcık acıyor..oda az bişey.hiç yatmadım ayaktayım..hatta p.tesi işe başlayabilirmişim
Allahıma çok şükür öyle korkmuştum ki tüplerim gidecek diye ameliyattan çıkınca alınmadıklarını duyunca zırıl zırıl ağladım..ben ağladım eşim ağladı tabi sevinçten
Kızalr özelden gelen measjlarınızı aldım hepinize çok teşekkür edeirm desteğiniz için.
Şuan göğüslerim çok sertleşti ve balon gibi şişti sanırım süt var ki bu kadar şişti ama sadece akamıyor uçları azcık toparlansın tekrar sağmayı deniyicem.
Ne olur dua edin aksın sütüm insan kendini çok kötü hissediyormuş Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Emzirmek çok güzeldi dün ne güzel emzirmiştim ama bugün kendimi kötü hissediyorum emziremediğim için bebeğim açlıktan ağladı o ağladıkça bende ağladım çok yanlış yaptım biliyorum güçlü olmam lazım ama engel olamadım neyseki mama veriyorum şuan tok ve uyuyor.bende daha iyiyim.Ama emzirmeyi çok istiyorum.
Sağol canım şimdi eşim su hazırlıyor önüme küçük bir leğen koyup masaj yapıcaz.meganım hoş geldiz
bebişine kavuştun şükür ikinizin sağlıklı olmanıza çok sevindim
allah bağışlasın evladını şansı bahtı açık olsun
süt konusunda arkadaşım anlatmoştı onun gelmemiş annesi duşa sokmuş ılık suyla masaj yapmış birde sağar gibi yapmışlar gelmiş.kızlar daha yardımcı olur canım sen stres yapma kendine gelir sütün hiç merak etme.öptm bebişi ve seni
cnm süt var ama tıkanma olmuş sanırım sıcak su sakın yapma ılık su ile masaj yap sonra krem sür ve sağ derim hemen gelmez süt bir 15-20 dakka sağman lazımki süt gelsin olmadı yarın dr git cnm
Sağol canım şimdi eşim su hazırlıyor önüme küçük bir leğen koyup masaj yapıcaz.
Kızalrda sağolsun birsürü tavsiyelerde bulundu inşallah herşey oluna girecek.
Evet moonum süt var göğüslerim damar damar sert ve aşırı şiştiler şimdi masaj yapıcaz sağmayı deniycem ama uçları yara ya sağarken aşırı derecede ağrı oluyor yinede dayanıp sağmalımıyım.
Benim göğüslerim kanıyordu emzirirken. Ay aklıma geldi yaa.
Duş al canım gelir sütün. Yumuşatır.
Canım genel anestezi oldum ama çok memnun kadım yarın uzun uzun yazarım şimdi birazcık uyuyım.lovely spinal sezeryan mi oldun
memnun kaldin mi canim
Evet benimde biri çok kötü kanadı Gerçekten zormuş ama güzel Allah herkese nasip etsin ve yardımcısı olsun.Benim göğüslerim kanıyordu emzirirken. Ay aklıma geldi yaa.
Duş al canım gelir sütün. Yumuşatır.
Canım çok teşekkür ederim hepimizinkine.Kuzum tebrik ederim ..
Kubra hosgeldi, sefalar getirdi..
Rabbim saglik, sihhat, hayir, uzun omur versin..
Ozlem nasil gecti peki goguslerin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?