Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamze

ayrılmak isteyen eşler kendi taraflarına durumu öyle böyle anlatırlar..
mutlaka doğruyu anlatıyor da olmazlar..

sen o yazıları görmezden gel..

[video=youtube;IL9eO2DzXoY]http://www.youtube.com/watch?v=IL9eO2DzXoY[/video]

bir şarkının her kelimesimi benim duygularımı anlatır pes ya

everym korkma cnmcm bak kızlarn içinde en agır vaka bendm ki benm ble bi gun surdu sıkntım eve gelnce yatmadm ble ( bunu da çok matah bşeymş gibi anlatıorm guya eve gelnce naz yapcaktım pehh )

ne guzel kurtuldum duygucum kavustun kizina, hem de rahat olmasina cok sevindim
ahh benim de gelsin o gunler
birkac vidyo izledim korkmaya basladim, heyecanliyim bir yandan
senin nasildi canim genel anestezi mi spinal mi ?

Canım benim çok çok sevindim yaa sonunda kavuştun yavruna
Rabbim size bağışlasın inşallah süt olayınıda halledersiniz bir an önce
Allah kolaylık versin
Darısı bzim başımıza

merhaba kızlar
geçen gün bir arkadaşımız elektrikli süpürge sormuştu benimde başıma geldi elektrik süpürgem arçelik torbasız olanlardı bozuldu bende çokta memnun değildim emiş gücünden falan.aklımda arnica sulu var şu yeşil renkte olanlar fiyatı 270 dediler birde bi üst modeli çıkmış tek farkı güç ayarlama düğmesi oda 370 dediler.gereksiz geldi o bana
ben kararsız kaldım her açışında su koy dök temizle falan zor olur dediler bende kararsız kaldım:26:birde halılar şhagy onlarıda çekmek zor biraz siz ne önerirsiniz

ben arnica kullanıyorum
halılarım da shagy
çok memnunum emiş gücü süper
evlendiğimden beri de kullanıyorum tavsiye ederim
toz torbalıya göre daha külfetli tabi suyu doldur boşalt temizle ama suyun içindekileri gördüğünde bu emeğe değer diyor insan
tek sorun önceki sayfalarda özlemin de bahsettiği gibi ekmek ufağı falan da çekiliyor tuvalete döküyorsun neticede ama yapacak bişey yok allah affetsin

Kızalr çok acil cevap lazımmm.
Kızıma aptamil mama veriyorum bir acıktığında 50 cc yapıyorum tam bitirmiyor ama bitmeye yakın oluyor doyunca bırakıyor.Gazını çıkarıyor fazlasını kusma yok o yüden tam yeterli geliyor diye düşünüyorum.Ama o doyduğunu bikmez az ver diyenler var kafam karıştı ne yapmalıyım.Ama acaba normal olanı günde ne sıklıkla ve ne miktarda vermeliyim.

kızlar zaman yaklastıkca ben sezeryandan korkuyorum :44:stres olusturuyor bende

Canım Hakında hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim.Szeryanın bana zorluğu gaz sancısı oldu ameliyat yeri ağrısı sadece doğum sonrası bir saat kadar sürüyor sonra giderek azalıyor gazımı geç çıkartmamın nedeni hastane koridorlarında gecelikle turladım biraz üşümede olunca karnım davul gibi şişti.doğumdan önceki günde evde ayva yemiştim ve lavmanıda doğum öncesi yapmadıklarından sıkıntı çektim biraz.Senin doğumun sezeryan olacaksa tavsiyem beklenen günden iki gün önce ekmeği kes sadece sıvı gıda ve çorbaya geçki bağırsaklar çok dolu olmasın zaten doğumdan 12 saat öncede hiçbirşey yemiyorsun onu zaten dr da söyler.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin sıra sende aklına ne takılırsa sorabilirsin.

Lovelyyylimmm cnm benim sütün bol bol gelir inş,bnm görümceminde 3 gün gelmedi o da saga saga geldi ondan sonra hep emzirdi,seninde tez zamanda gelcek
resimlere de bayıldım alıp koklayasım geldi nasıl tatlı valla allah bagışlasın

aysunumm cok gecmiş olsun cok şükür hersey iyi oluyor

gamze ne diycegimi bilemiyorum cok zor allah sabır versin

bende sürekli bulantı halindeyim
kollarımda morardı bugün buz koyduk biraz hafifledi

2 saatte bir mi 50 içiyor
hem 50yi nasıl yapıyosun bir ölçek 30cc değil mi 50yi nasıl hazırlıyosun
emzirmenin üstüne içiyorsa çok gibi
gerçekten pek bilmiyolar ilkzamanlar ama 50 iyi ver bence

Kızlar gece az miktarda süt sağdım demiştim onu bebeğe verdikten sonra çok huzursuzlandı bilmiyorum gazmı yaptı acımıydı.
Gecede acısada emzirmeye çalıştım sürekli ama emmedi.
Sonra sabah tekrar ılık suyla masaj yaptım sağdım göğsümden süt gelmiyor sarı sıvı ve uçların yaralarından kan geliyor yarım saatlik sağmada bir yudum anca geliyor sağdıkça artar diye düşündüm ama bir zaman sonra hiç damlamamaya başlıyor.
Bugün göğüslerim çok şişti ve ateşi var gibiydi uçlarıda mahfoldu
dr a gittim genel cerrah baktı göğüsleri eliyle muayene etti sonra çok sıktı dipten uca doğru çok canım yandı dr un elini tutum hatta o kadar sıkmasına uçtan minicik bir damla sarı su geldi dr bu süt değil ya kanallar tıkanmış yada hiç süt olmayadabilir göğüslerin şiş olması süt olduğu anlamına gelmez dedi.
Çok hırpalanmış daha fazla sağmaya çalışma uçları enfeksiyon kapabilir dedi
Bugün pazar olduğu için ultrason çeken kişi yoktu yarın ultrasonda kanllara bakılacak kanallar açıksa hormon tahlili yapılacakmış süt üretimi yoksa hormon ilacı verebiliriz dedi.
Kanallar tıkalıysada onların açılması için bir ilaç verecek sanırım.
Gece çok ateşlenirsen gel dedi ama şuan iyiyim göğüsler hala çok şiş ve sert ama ateş yok.

canım kanal tıkalı olsa kesinlikle anlarsın
çünkü beze oluşuyor ve ağrı yapıyor göğüslerşne dokunamıyorsun bile
ateş de yapabiliyor
benim 3 defa tıkandı ant kullandım geçti
bence süt henüz gelmemiş canım ben de daha fazla hırpalamaman gerektiğini düşünüyorum canım
bikaç gün dinlensin göğüs uçların iyileşsin sonra emzirirsin
humana still tee iç ve milkplus al
onları iç mutlaka
komposto falan iç süt üretimi olsun
kafana takma stres yaparsan hiç gelmez sütün
bikaç gün mama içsin göğüslerin iyileşince yine emzirirsin
sağmak daha yıpratıcı olabilir canım çok da zorlama sağacam diye
bi de makinan hangisi
bazı makinalar çok yıpratıyor göğsü

kuzum inşallah sütün gelirr..
bu arada ben bebelac kullanıyorum.
eczacı bana bunu önerdi aptamilin adı var dedi ve kabız yapıyomuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum

2 saatte bir mi 50 içiyor
hem 50yi nasıl yapıyosun bir ölçek 30cc değil mi 50yi nasıl hazırlıyosun
emzirmenin üstüne içiyorsa çok gibi
gerçekten pek bilmiyolar ilkzamanlar ama 50 iyi ver bence

Ben bilmediğimden kutunun üzerinde yazdığı gibi yaptım 50 yi iki ölçekle ama iki gündür onu çok güzel içti koyu olmasından sebep bir sıkıntı olmadı yedikten sonra gazını çıkartıyor kakasınıda çok şükür yapıyor düzenli ne yapsam hala aynı kıvammı vereyim yoksa bir ölçekmi yapıyım.

Ferdam hiç emmiyor göğsü ağzına alıyor emiyor süt gelmeyince ağlıyor süt sağma makinesi ile bile yarım saat sağmada bir yudum sarı su geliyor ama oda süt değilmiş sanırım dr öyle dedi.
Şuan sadece mama ile besleniyor o yzden ne sıklıkta hangi ölçüde vermeliyim sen bişey söylersen öyle yapıcam çünkü hiçbir bilgim yok bu konuda.

2 saatte bir 2 ölçek versen yeterli olur canım bence
doymazsa huysuzlanır ağlar o zaman daha çok teklif edersn
bence verdiğin miktar iyi
kutu arkasında 50cc iki ölçek mi diyor ya ben mi yanlış biliyorum 60cc iki ölçek olması gerekiyor ama bidaha bak istersen canım
dediğim gibi kafanı takma
milkplus bul biyerden al en güzel süt üretimi o yapıyor
bulamazsan netten sipariş ver günde 2 tane iç
mutlaka gelecek canım sütün merak etme
dinlendir göğüslerini tamam mı sana da yazık

benim 3 gün sonrasında geldi.
benimde ilk sarı su geldi.
onu çokk faydalı diyolar ağız sütüymüş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…