kızlar zaman yaklastıkca ben sezeryandan korkuyorum :44:stres olusturuyor bende
everym korkma cnmcm bak kızlarn içinde en agır vaka bendm ki benm ble bi gun surdu sıkntım eve gelnce yatmadm ble( bunu da çok matah bşeymş gibi anlatıorm guya eve gelnce naz yapcaktım pehh )
Kızlar ben dün sabah 9 da doğuma girdim.10 gibi çıktım kızım 3200 gr 50 cm doğdu.Çok şükür sağlığı yerinde.
Bu sabahta taburcu olduk şuan evimizdeyiz şükürler olsunki yatağında uyuyor.
Ama bir sıkıntımız var dün hemen azda olsa sütüm geldi ve emzirdim emdikçe uyudu 2 satte bir uyandırıp emzirdik
Ama bugün göğüslerim kocaman oldu ve hiç süt gelmiyor
süt sağma makinesi aldık sağdık yok
sıcak suyla masaj yaptım yok
yinede gün boyu emzirdim ama bebeğim doymadığı için memeyi hiç bırakmadan emdi ve ikiside yara oldu
Kızımda açlıktan çok ağlayınca çok moralim bozuldu ve mama verdim şuan uyuyor
Ama bundan sonrasında ne yapmalıyım sağamıyorum uçları kopuyor sanki zorda olsa emziriyorum emzirdikçe gelirmi
merhaba kızlar
geçen gün bir arkadaşımız elektrikli süpürge sormuştu benimde başıma geldi elektrik süpürgem arçelik torbasız olanlardı bozuldu bende çokta memnun değildim emiş gücünden falan.aklımda arnica sulu var şu yeşil renkte olanlar fiyatı 270 dediler birde bi üst modeli çıkmış tek farkı güç ayarlama düğmesi oda 370 dediler.gereksiz geldi o bana
ben kararsız kaldım her açışında su koy dök temizle falan zor olur dediler bende kararsız kaldım:26:birde halılar şhagy onlarıda çekmek zor biraz siz ne önerirsiniz
kızlar zaman yaklastıkca ben sezeryandan korkuyorum :44:stres olusturuyor bende
Kızalr çok acil cevap lazımmm.
Kızıma aptamil mama veriyorum bir acıktığında 50 cc yapıyorum tam bitirmiyor ama bitmeye yakın oluyor doyunca bırakıyor.Gazını çıkarıyor fazlasını kusma yok o yüden tam yeterli geliyor diye düşünüyorum.Ama o doyduğunu bikmez az ver diyenler var kafam karıştı ne yapmalıyım.Ama acaba normal olanı günde ne sıklıkla ve ne miktarda vermeliyim.
canım kanal tıkalı olsa kesinlikle anlarsınKızlar gece az miktarda süt sağdım demiştim onu bebeğe verdikten sonra çok huzursuzlandı bilmiyorum gazmı yaptı acımıydı.
Gecede acısada emzirmeye çalıştım sürekli ama emmedi.
Sonra sabah tekrar ılık suyla masaj yaptım sağdım göğsümden süt gelmiyor sarı sıvı ve uçların yaralarından kan geliyor yarım saatlik sağmada bir yudum anca geliyor sağdıkça artar diye düşündüm ama bir zaman sonra hiç damlamamaya başlıyor.
Bugün göğüslerim çok şişti ve ateşi var gibiydi uçlarıda mahfoldu
dr a gittim genel cerrah baktı göğüsleri eliyle muayene etti sonra çok sıktı dipten uca doğru çok canım yandı dr un elini tutum hatta o kadar sıkmasına uçtan minicik bir damla sarı su geldi dr bu süt değil ya kanallar tıkanmış yada hiç süt olmayadabilir göğüslerin şiş olması süt olduğu anlamına gelmez dedi.
Çok hırpalanmış daha fazla sağmaya çalışma uçları enfeksiyon kapabilir dedi
Bugün pazar olduğu için ultrason çeken kişi yoktu yarın ultrasonda kanllara bakılacak kanallar açıksa hormon tahlili yapılacakmış süt üretimi yoksa hormon ilacı verebiliriz dedi.
Kanallar tıkalıysada onların açılması için bir ilaç verecek sanırım.
Gece çok ateşlenirsen gel dedi ama şuan iyiyim göğüsler hala çok şiş ve sert ama ateş yok.
Kızlar gece az miktarda süt sağdım demiştim onu bebeğe verdikten sonra çok huzursuzlandı bilmiyorum gazmı yaptı acımıydı.
Gecede acısada emzirmeye çalıştım sürekli ama emmedi.
Sonra sabah tekrar ılık suyla masaj yaptım sağdım göğsümden süt gelmiyor sarı sıvı ve uçların yaralarından kan geliyor yarım saatlik sağmada bir yudum anca geliyor sağdıkça artar diye düşündüm ama bir zaman sonra hiç damlamamaya başlıyor.
Bugün göğüslerim çok şişti ve ateşi var gibiydi uçlarıda mahfoldu
dr a gittim genel cerrah baktı göğüsleri eliyle muayene etti sonra çok sıktı dipten uca doğru çok canım yandı dr un elini tutum hatta o kadar sıkmasına uçtan minicik bir damla sarı su geldi dr bu süt değil ya kanallar tıkanmış yada hiç süt olmayadabilir göğüslerin şiş olması süt olduğu anlamına gelmez dedi.
Çok hırpalanmış daha fazla sağmaya çalışma uçları enfeksiyon kapabilir dedi
Bugün pazar olduğu için ultrason çeken kişi yoktu yarın ultrasonda kanllara bakılacak kanallar açıksa hormon tahlili yapılacakmış süt üretimi yoksa hormon ilacı verebiliriz dedi.
Kanallar tıkalıysada onların açılması için bir ilaç verecek sanırım.
Gece çok ateşlenirsen gel dedi ama şuan iyiyim göğüsler hala çok şiş ve sert ama ateş yok.
2 saatte bir mi 50 içiyor
hem 50yi nasıl yapıyosun bir ölçek 30cc değil mi 50yi nasıl hazırlıyosun
emzirmenin üstüne içiyorsa çok gibi
gerçekten pek bilmiyolar ilkzamanlar ama 50 iyi ver bence
Ben bilmediğimden kutunun üzerinde yazdığı gibi yaptım 50 yi iki ölçekle ama iki gündür onu çok güzel içti koyu olmasından sebep bir sıkıntı olmadı yedikten sonra gazını çıkartıyor kakasınıda çok şükür yapıyor düzenli ne yapsam hala aynı kıvammı vereyim yoksa bir ölçekmi yapıyım.
Ferdam hiç emmiyor göğsü ağzına alıyor emiyor süt gelmeyince ağlıyor süt sağma makinesi ile bile yarım saat sağmada bir yudum sarı su geliyor ama oda süt değilmiş sanırım dr öyle dedi.
Şuan sadece mama ile besleniyor o yzden ne sıklıkta hangi ölçüde vermeliyim sen bişey söylersen öyle yapıcam çünkü hiçbir bilgim yok bu konuda.
Ben bilmediğimden kutunun üzerinde yazdığı gibi yaptım 50 yi iki ölçekle ama iki gündür onu çok güzel içti koyu olmasından sebep bir sıkıntı olmadı yedikten sonra gazını çıkartıyor kakasınıda çok şükür yapıyor düzenli ne yapsam hala aynı kıvammı vereyim yoksa bir ölçekmi yapıyım.
Ferdam hiç emmiyor göğsü ağzına alıyor emiyor süt gelmeyince ağlıyor süt sağma makinesi ile bile yarım saat sağmada bir yudum sarı su geliyor ama oda süt değilmiş sanırım dr öyle dedi.
Şuan sadece mama ile besleniyor o yzden ne sıklıkta hangi ölçüde vermeliyim sen bişey söylersen öyle yapıcam çünkü hiçbir bilgim yok bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?